Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe DivineWorld s2 Official

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No Dark, szkoda że skończyłeś z inwestycją 'Divine' iż serwer nawet na 'twoich bugach' był fajny, bo teraz co się dzieje z Divine to jakaś porażka. ­Każdy w sumie czekał na rework Divine ale z twojej strony, ale cóż jak widać poległeś. 

Dziękujemy za pliki, mam nadzieję że ktoś je dobrze wykorzysta :)

6222704500-1434194730.png

Opublikowano (edytowane)

Teraz bez tabelek to okej, fajnie, że udostępniłeś. Jednakże i tak już dzieciaki sprzedają pliki razem z account...

@1361622928-U485574.pngDarkSince. szkoda, że nie odpisywałeś na PW jak pisałem do Ciebie jakoś rok temu w sprawie Divine. :p Teraz pewnie powstanie multum zbugowanych serwerów na tych plikach, bo nie będą potrafili odbugować albo zrobią na odwal się.

Powodzenia z nowym projektem, zajmij się nim należycie bo szczerze Divine troszkę olany był. ;p

Edytowane przez Souveraiin
Opublikowano (edytowane)

Nie odpowiadam za to co się dzieje teraz i sam myślałem że Divine wystartuje w lepszym opakowaniu ale się myliłem, pomimo to mają trochę graczy więc widać że ludzią na tym serwerze zależało dlatego udostępniam pliki dla ludzi z głową.

Zająłem się całkiem nowym projektem który pochłonął mase czasu i pieniędzy dlatego kompletnie rezygnuje z reworku Divine oraz Gladora postaram się wydać coś na prawdę nowego, przemyślanego czego do tej pory jeszcze nie było ale o tym już wkrótce :)

Edytowane przez DarkSince.
Opublikowano

Pliki są super. Naprawdę ktoś, kto ogarnie bugi to wypuści mega serwer.

Mam pytanie, jakie są poważniejsze bugi oraz czy dużo jest tych bugów na tych plikach.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Pliki są super. Naprawdę ktoś, kto ogarnie bugi to wypuści mega serwer.

Mam pytanie, jakie są poważniejsze bugi oraz czy dużo jest tych bugów na tych plikach.

Bugów jest sporo. Jednak takich bardzo poważnych chyba wiele nie ma. Z tego co pamiętam był jakiś bug z expem, ale tak dokładnie to już nie pamiętam.

Opublikowano

@Souveraiin

Musisz przejrzeć prezentacje serwera DivineWorld i wywnioskujesz wszystko, osobiście nie pamiętam już bugów z tych plików ostatni raz przy nich robiłem coś w 2012-2013 roku jakoś tak .

Opublikowano

Ok teraz czekamy na 398 serwerów na plikach Divine ;-)  Niech ktoś wkońcu się zabierze ogarnięty za serwery metin2,a nie jak to na chwilę obecna wygląda 14-18lat i próbują coś tworzyć na tydzień, bo na dłużej im mama nie pozwala // Dlatego po części skończyłem z serwerami prywatnymi, bo co się dzieje to aż żal komentować 

Serwer divine robił furorę jakiś czas temu tylko wystarcza odpowiednie osoby i maszyna = sukces 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Bardzo fajnie że pliki znalazły się na mpc ! pamiętam jak kiedyś do cb pisałem darku o udostępnienie plików  :D i wkońcu skończyło się sprzedawanie...

tylko pamiętaj skoro robisz nowy projekt to dbaj o niego  :)

DarkSince. lubi to
Opublikowano (edytowane)

@1361622928-U485574.png__Homix

Moderator skasował bo nie było skanu zaraz uzupełnie download tylko coś mi nie chce załadować mega.co.nz

Myślałem, że tylko mi nie działa mega.co.nz  o_o

Właśnie, mega nie działa.. upnie ktoś na zippyshare?

Edytowane przez __Homix
Opublikowano (edytowane)

Nie chce się załadować pobieranie ;f

Sry dopiero po 5 minutach sie załadowało ;f 

Edytowane przez xNext™
Opublikowano

Clienta zacząłem już upać będzie do 2 godzinek.

Mogłeś gladora wrzucić, w sumie mi pliki nie potrzebne bo robię coś swojego, ale propsy za wrzucenie, wiele internetowych napinaczy próbuję wcisnąć te pliki. :P

Lekki syf w tych plikach jest, no ale jak na tamte czasy.

Powodzenia z nowym projektem. ;)

-

Może ogarnę tą wersje plików i odchudze bo 148mb to masakra.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy nie trawię Cię przez to co zrobiłeś z divine i gladorem. Dwa świetne serwery, a Ty miałeś je głęboko w dupie.

805491408806070489277.png

Opublikowano (edytowane)

Mogłeś gladora wrzucić, w sumie mi pliki nie potrzebne bo robię coś swojego, ale propsy za wrzucenie, wiele internetowych napinaczy próbuję wcisnąć te pliki. :P

Lekki syf w tych plikach jest, no ale jak na tamte czasy.

Powodzenia z nowym projektem. ;)

-

Może ogarnę tą wersje plików i odchudze bo 148mb to masakra.

­

Dzięki :)

No tam jest bałaganu i to nie mało ale nie ruszane tam było nic od 2012-2013 już sam nie pamiętam dokładnie.

Wrzuciłem bo wiem że na pewno ja ich już nie wykorzystam,a ktoś może coś zdziałać fajnego z nimi skoro robią taką "furore" bo ja tam nic specjalnego nie widzę w nich :P

Szczerze powiedziawszy nie trawię Cię przez to co zrobiłeś z divine i gladorem. Dwa świetne serwery, a Ty miałeś je głęboko w dupie.

Życie prywatne mi się obróciło o 360 stopni i nie miałem kompletnie czasu na komputer starałem się to jakoś uratować ale mając pare godzin w tygodniu czasu na kompie nie da się nic zrobić dla serwera, osoby mające serwer dobrze wiedzą ile to pochłania czasu i nerwów, gracze tego i tak nie rozumieją ale tak było jest i będzie :)

Edytowane przez DarkSince.
Wilczyduch lubi to