Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedsmak wakacji z MPCforum.pl - konkurs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3355814356826861395839.png

Witajcie ;)

Od kilku dni większość z Nas ma już wakacje, dzisiaj także maturzyści dołączyli do grona świętujących wakacje i z tej okazji mamy dla Was szybki konkurs na dobre rozpoczęcie tego czasu ;)

Wraz z firmą Ozone Gaming mamy dla Was coś specjalnego ;)

LjcYrdQ.png

Co trzeba zrobić, aby wygrać?

Zadanie jest bardzo proste. Napisz w kilku słowach (min. 250 wyrazów), dlaczego to właśnie Ty masz otrzymać gamingowe słuchawki Ozone Rage ST.

Zgłoszenia przyjmujemy w tym temacie.

Co można wygrać?

Dla najlepszej wypowiedzi wybranej przez nas do wygrania są gamingowe słuchawki Ozone Rage ST

Dla drugiej najlepszej wypowiedzi zestaw gadżetów Ozone (torba + opaska).

Dla osoby, która nie zajmie pierwszego lub drugiego miejsca, a uzyska najwięcej polubień posta przewidziana jest także nagroda w postaci zestawu gadżetów ;)

Uwaga!

Na naszym fanpage'u znajdziecie dodatkowy konkurs z nagrodami od Ozone Gaming ;)

Link TUTAJ

Taka mała przystawka dla Was przed rozpoczęciem eventów  na MPCforum.pl 

Konkurs trwa do 9 lipca, a dzień później ogłosimy wyniki :)
Do dzieła! :)

Pozdrawiam, 

Makin

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

­

250 słów, umiesz liczyć? xD

Jakby się uprzeć to znalazłoby się tam 250 słów, nie martw sie. Ciężko literki poprzestawiać?

Opublikowano

­

Jakby się uprzeć to znalazłoby się tam 250 słów, nie martw sie. Ciężko literki poprzestawiać?

Postaraj się lepiej ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

­Dobra, to ja napiszę dlaczego powinien dostać te słuchawki:

Jako że zbliżają się urodziny mojego młodszego brata, chciałbym zafundować mu profesjonalne słuchawki.

Teraz posiada słuchawki douszne, które niszczą słuch. Troszczę się o niego, bo nie raz wygłupi się i zrobi sobie krzywdę.

Chciałbym mu także zagwarantować, że odgłosy z kuchni (która mieści się daleko) nie będą już jego problemem.

Komunikacja między graczami też jest ważna, gdy zła wada słuchawek przeszkadza podczas gry.

Szum mikrofonu z komputera nie jest przyjemny, więc chciałbym chociaż zgłosić siebie, aby przynajmniej dostarczyć frajdę mojemu młodszemu bratu.

Wszystko piszę z całego serducha <3

Dzięki.

Opublikowano

Skoro to przedsmak wakacji, to może warto byłoby przeprowadzić konkurencję o motywie wakacyjnym? Troszkę jedno nie ma związku z drugim, a takie klepanie tekstu, dlaczego ja powinienem dostać, jest według mnie niezbyt interesującą formą rywalizacji. Sam brać udziału nie będę, jednak życzę powodzenia osobom, które wezmą. :D

Czekamy na kolejne newsy. ;)

Biter. i Gromakon lubią to

zSCFQrN.png

Opublikowano

Wypracowanko poniżej :D

Postanowiłem nie pisać tego w formie prostych zdań, wolę wymienić powody dlaczego właśnie ja miałbym wygrać. Wspomnę jeszcze, że obecnie posiadam tanie słuchawki, które są średniej jakości zarówno wykonania jak i dźwięku.

A więc powinienem wygrać te słuchawki żebym mógł :

- lepiej słyszeć rage'ujących w Fifie

- lepiej słyszeć jak Ruscy mnie wyzywają

- lepiej słyszeć nadchodzących wrogów

- gorzej słyszeć mój chodzący jak bombowiec komputer

- lepiej słyszeć moich kolegów z mikrofonami za 5 zł

- gorzej słyszeć pojazdy, które jeżdżą non stop za moim oknem

- gorzej słyszeć mojego kota żebrzącego o jedzenie (nie głodzę go :D)

- lepiej słyszeć muzykę

Prebzi, Biter. i LoftyYT lubią to

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano
Witam jestem maniakiem muzycznym. Muzyki słucham codziennie po wiele godzin, wszędzie gdzie jest to możliwe. Muzyka jest moim drugim sercem. Kocham muzyke a przede wszystkim nagrywac sety mam w planach kupic sobie kontroler ktory bede mogl podlaczyc pod kazdy komputer lub laptop no ale oczywiscie liczy sie odsluch muzyka jest wszystkim bez niej sie nie da zyc. Dla prawdziwego maniaka, osoby ktora lubi sluchac, lub jak to dla NAS ludzi z pasja, ktora jest muzyka,,,ktora towarszy nam chyba we wszystkich chwilach naszgeo zycia w tych zlych i tych dobrych, kiedys ktos powiedzial ze jedni sluchaja muzyki a inni ja slysza...ta druga to ludzie przez serca ktorych i dusze plynie muzyka i daje kopa niesamowitej energii...szanujmy kazdego artyste i kazdego producenta niezaleznie od rodaju muzyki bo jednak te ktos siedzial i sie nameczyl i wlozyl serce w ta muzke, oddal sie swojej pasji..ale kazdy wybiera swoj ulubiony gatunek, kazdy producent marzy zeby nie tylko jego muzka brzmiala rownie dobrze na sennheiserach ale tez w radiu kuchennych naszych mam, radiu samochodowym ojca, czy tez ipadzie siostry...ale ja chce te.

Opublikowano

­Zgłoszone na fb: ;)

Uważam, że te słuchawki najlepiej sprawdziłyby się podczas gry w Counter-Strike: Global Offensive, dlaczego? Dźwięk, jak i efekty dźwiękowe, które zapewnia owy sprzęt stanowi bardzo wysoki poziom. Wszelakie kroki przeciwnika nie miałyby szans, aby użytkownik tego sprzętu ich nie usłyszał. Dałbym stanowcze 100%, gdybym głosował na te słuchawki.

sygnatura.png

Opublikowano

Aż 250 wyrazów? 

Chciałabym wygrać te wspaniałe, cudowne, bardzo oryginalne i wyjątkowe, z pewnością dobre jakościowo, słuchawki. Pragnę ich mocno, ponieważ moje ukochane niestety się zepsuły, drugie zaginęły podczas przeprowadzki, trzecie w ogóle zjadł królik (znaczy kabelek w sumie, ale na jedno wychodzi). a te które aktualnie używam są w fazie samo destrukcji, bo już jedna słuchawka przestała działać. W związku z tym, że lubię grać i gram dość dużo cenię sobie taki sprzęt. Nie lubię używać głośników, ponieważ nie oddają tak dobrze tego, co dzieje się na ekranie (przynajmniej moim zdaniem - subiektywna opinia). Słuchawki oferowane przez Ozone Gaming wydają się być solidne i myślę, że idealnie sprawdziłyby się podczas meczy, rozgrywek i innych wojennych batalii, a także przy relaksującym oglądaniu filmów. Dodatkowo widzę, że słuchawki te mają mikrofon, czyli coś, co jest mi bardzo potrzebne! Jak już wspomniałam gram, najczęściej w grę MOBA, gdzie komunikacja to bardzo kluczowa sprawa. Aktualnie nie posiadam swojego mikrofonu, funduszy nie mam na zakup nowego, a nie chcę marnować pieniędzy na jakieś tanie ustrojstwo z Biedronki... wiadomo dlaczego. Ponadto, jak każdy człowiek, lubię sobie czasami przycupnąć w jakimś spokojnym miejscu i się zrelaksować. A cóż innego jest świetnym dodatkiem do odpoczynku, jak nie grająca w uszach muzyka najwyższej jakości? Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, co jeszcze mogłabym napisać o słuchawkach i ich przydatności do czegokolwiek, a bez sensu wody lać nie lubię. Dwieście pięćdziesiąt wyrazów na wytłumaczenie dlaczego akurat ja powinnam je wygrać, to dużo. Hmm... oh, wiem. Uwielbiam czytać Wiedźmina, a gdybym mogła do tego jeszcze puścić sobie w tle jakiś pasujący podkład muzyczny, który nie brzmiałby, jak jakieś trzaski, to byłoby bosko. 

.Pestka. i Karyvlea lubią to
Opublikowano

Czemu ja mam dostać słuchawki Ozone Rage ST ? Jeśli to czytasz to spójrz na mój nick :v a teraz tak na serio, bez jaj. Ostatnio podczas gry rozwaliłem moje przepiękne gejmingowe słuchawki, wszystko przez to że nie działała prawa słuchawka ( uwierzcie te słuchawki przeżyły dużo) teraz zaczęły sie wakacje, więc kwit idzie na inne rzeczy ( alkohole, melanże no ogólnie każdy wie o co chodzi), a uwielbiam sobie pograć z kumplami w CS'a ( mimo że jesteśmy silverami), uwielbiam grać w Metina przy dobrej muzyczce :) a w dodatku czekam na Wiedźmina 3 ponieważ składam nowy komputer i narazie nie mam kwitu nawet na najtańsze słuchaweczki ( chcę zbudować gejmingowego potwora do OC :P ) więc taki sprzęcik nie dość że pasowałby do komputera (czerwony to bardzo gejmingowy kolor) to jeszcze naprawdę byłby mi przydatny, a poza tym liczę też na komfort, a ostatnio na turnieju w moim mieście (WWL Gamers Tournament) jeden z moich znajomych dał mi przymierzyć słuchawki tej firmy ( nie pamiętam jaki to był model) były one naprawdę solidnie wykonane i były bardzo wygodne, więc no co tu dużo mówić (a raczej pisać) no czemu nie wygrać takich słuchawek, więc po mojej przemowie, napisze krótko

I NEED THIS :v

Pozdrawiam Mame i Tate

Ave MPC FORUM

Opublikowano

Odpowiadając na to pytanie, mam wiele argumentów, dlaczego to właśnie ja powinienem wygrać. Ogólnie ostatnimi czasy, wziąłem się za mój komputer, jego konserwację. Kosztowało mnie to nie małe pieniądze oczywiście, bo nie chcę mieć byle czego, jak już mieć komputer to konkret. Na sam koniec zostawiłem wymianę głośników, mikrofonu, kamerki internetowej i takich tam drobiazgów, które jeszcze jakoś działają, jednak od kiedy mieszkam w nowym domu, mam inne zapotrzebowanie. W styczniu przeprowadziłem się i już nie mam możliwości np. słuchać muzyki głośno, bądź grać z tzw. powerem. Mój pokój ma z obu stron ściany przedziałowe, które niestety nie odbijają dźwięku tak dobrze jak ściana nośna, przez to przeszkadzam rodzicom, siostrze. Z tymi słuchawkami mógłbym wrócić do dawnych przyjemności takich jak rozkoszowanie się przy ulubionej muzyce, bądź też grając w Hitmana, gra, która ze wszystkich tzw. "strzelanek" najbardziej mnie przyciągnęła do siebie. Nie oszukujmy się, że nie tylko obraz, ale także dobry dźwięk jest potrzebny aby być lepszym. Powiem więcej, w grach, gdzie nie patrzysz na "samego siebie" tylko patrzysz oczami bohatera, którym grasz, słuch może znacznie więcej niż obraz. Kiedy jesteś za ścianą i nie chcesz się wychylić, to obraz nie pozwoli Ci zobaczyć czy nie ma zagrożenia, a słuch w bardzo dobrej jakości dźwięku, dostrzeże wroga i ochroni Cię przed przegraną, do czego lepsze są słuchawki, ponieważ nie słyszysz też dźwięku np. gotującej się zupy, prysznica, czy nocne granie i chrapanie osób śpiących w tym domu. Sumując wszystko, te słuchawki nie należą do najtańszych, dlatego też nie są byle jakie, a na pewno by dały mi dużo satysfakcji z moich pasji. Mógłbym dać spokój także rodzinie, sąsiadom, dresom przejeżdżającym obok domu słuchających Gangu Albanii, co zakłóca i mi i im słuchania, mojemu kotkowi, który boi się hałasu i wielu wielu innym żyjątkom.

Nugat` lubi to

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano
W prawdzie nie wierzę, że to robię, ale wiadomo: jestem kobietą, a jak na kobietę - w pogodni za stereotypami - przystało rzeczy materialne nie są mi obce. 

Można wywnioskować to z mojej działalności, zainteresowań bądź uwierzyć na słowo - muzyka nie jest mi obca. A jako, że ciężko mi coś zaoszczędzić (wydatków zawsze jest masa) na porządne słuchawki po prostu nie mam na co liczyć! Tak, tak.. Nie jest to branie na litość, bo głośniki także mogą odwalić kawał dobrej roboty, ale po co mam grać sąsiadom na nerwach i zakłócać ich spokój niebezpiecznymi dla uszu brzmieniami? Pomyślmy także o innych!
Oczywiście - muzyka nie jest tu jedynym zastosowaniem. Jak wiadomo, to forum gromadzi wielu graczy, a do gier słuchawki są niezbędne. Dobry dźwięk, niespotykana wygoda i runda wygrana! Uśmiech na twarzy gwarantowany. Dzięki temu wynalazkowi będzie można się skupić przede wszystkim na obrazie, a nie wypadających wtyczkach. 
Jeśli jednak to nie jest dla mnie jakoś przeżyje. Worek także wygląda niczego sobie. Może nawet podoła wyzwaniu! Czas wakacji to jak wiadomo, czas sportowych wyzwań. Długa jazda rowerem, biegi czy pływanie - tu plecak nie zawsze się spisuje. Dla lepszego komfortu potrzeba czegoś lekkiego, a to idealne rozwiązanie! Jeśli wytrzyma wakacyjny stres - pójdzie na emeryturę dorabiając jako miejsce stroju na w-f, bo w końcu ten letni czas nie trwa wiecznie.
Opaska zaś - tego wiadomo, przy wysiłku nigdy dosyć. A co jest lepszego od porannych ćwiczeń na brzegu plaży przy dźwiękach ulubionej muzyki? Dobry i praktyczny sprzęt!
Po takich dniach każdy może być zwycięzcą, a to najlepiej uczcić kubkiem mrożonej kawy. Wydaje się proste, prawda? A to wszystko możliwe z Ozone, jakkolwiek to brzmi.

lewus123 lubi to

~ ~

Opublikowano (edytowane)

Czyli generalnie wygra ten, który wymyśli najbardziej urzekającą historyjkę? W sumie dobre, bo będę miał się z kogo pośmiać. Tak jak tutaj już jeden się od majnkrafta kidmod znalazł, który próbuje wziąć na łaskę to będzie co raz ciekawiej xD

Props, że coś robicie ale konkurs jest do dupy, jak widać po frekwencji ile osób żebra o te słuchawki zgodnie z wymogiem 250 słów - 0 osób. Już lepiej zrobić losowanie i niech wygra RANDOM a nie bo brat Marusia ma słuchawki douszne 1627714357343421388944.png

Edytowane przez Challenjour
Opublikowano

Jako że zaczęły się wakacje i @BialyOrzel siedzi przy kompie po dwadzieścia godzin dziennie przydałyby się tak idealne słuchawki jak te do między innymi wygłuszenia zasilacza w komputerze który chodzi jak Ursus na polu , przy słuchaniu muzyki w grze Metin2 - Najlepsza jest w Bakra (32px-Flag_blue.png) ♥ jako że też zaczynam grę w cs:go dobrze i wyraźnie bym słyszał od innych graczy jak to ja nie lamie na turniejach. 

Ps. Gdzie mam podać adres żebyście wysłali mi te słuchawki ^^ ?

adrianus123 i iFluQs lubią to
Opublikowano

­

Czyli generalnie wygra ten, który wymyśli najbardziej urzekającą historyjkę? W sumie dobre, bo będę miał się z kogo pośmiać. Tak jak tutaj już jeden się od majnkrafta kidmod znalazł, który próbuje wziąć na łaskę to będzie co raz ciekawiej xD

Props, że coś robicie ale konkurs jest do dupy, jak widać po frekwencji ile osób żebra o te słuchawki zgodnie z wymogiem 250 słów - 0 osób. Już lepiej zrobić losowanie i niech wygra RANDOM a nie bo brat Marusia ma słuchawki douszne 1627714357343421388944.png

Łaska, "majnkrafta"? Haha, żałosne.

Niestety, nie mam aż tak wystarczającą ilość pieniędzy (na teraz), aby kupić prezent dla swojego brata.

Powodzenia wszystkim!

Dzienny lubi to
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...