Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

..tguik

Bagietka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz jest juz "wiele kopii" ktore mowia ze przypominaja stara pandore lec niestety ale to nie prawda. Najlepiej iac na serwer godny uwagi, na pewno takie sa.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam porządny rework pandory. tanavis.pl :> 

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

­PandoraMT2 Była wtedy najlepsza, szkoda ze zamkneli ;/

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Moim zdaniem pandora nigdy nie byłą dobrym serwerm tylko nie było wtedy tylu serwerów co teraz i dlatego pandora sie trzymała bo nie było stabilnych serwerów ;) natomiast teraz jest takich serwerów sporo :) i dlatego pandora padła ja osobiście polecam serwer Dreikon.pl z tego co sie orientuje to ma być jakaś Nowa Edycja (reaktywacja) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...