Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co mozna dostać za darmo w HOTS ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim , otóz mam takie pytanie :) 

Czy są jakies darmowe rzeczy do Heroes Of The storm oprucz Mechapająka ??

Chodzi mi o takie np z giftów , > NIECHODZI MI O KONKURSY < 

Opublikowano

Za 100 lvl w Wowie masz mounta (wilka), za 100 gier (nie wiem czy wygranych czy zagranych) masz mounta Kartę, za posiadanie Diablo 3 dostajesz Vallę. Może coś jest jeszcze za SC II, ale nie mam i nie wiem.

#Edit

Jeszcze są portrety.

Opublikowano

Portrety - udzial w blizzconie 2013, like na fb podczas tygodnia jakiegos tam i tony innych, trzeba latrzec na biezaco. Obecnie jest ten event z gnomkiem, za to jest gold, ale pewnie na koniec bedzie jakis portrecik.

Mounty - za 100lvl w wowie, za 100 gierek w hs bodajze wygranych.

Nie ma zbyt wiele takich rzeczy, ale jest mega duzo givewaysow, stad wiekszosc skinow mozesz zdobyc jezeli nie chcesz kupowac ;)

Opublikowano

Portrety - udzial w blizzconie 2013, like na fb podczas tygodnia jakiegos tam i tony innych, trzeba latrzec na biezaco. Obecnie jest ten event z gnomkiem, za to jest gold, ale pewnie na koniec bedzie jakis portrecik.

Mounty - za 100lvl w wowie, za 100 gierek w hs bodajze wygranych.

Nie ma zbyt wiele takich rzeczy, ale jest mega duzo givewaysow, stad wiekszosc skinow mozesz zdobyc jezeli nie chcesz kupowac ;)

Gdzie owe Givewaya można spotkać :) ?

Opublikowano

Gdzie owe Givewaya można spotkać :) ?

najczesciej podczas turnieji jakis. niedlugo jest MSI i DreamHacka Valencia wiec beda streamy od esla pl i innych, wtedy robia losowania.

ostatnio na esl pl co gre dawali skina + postac, a bylo tylko 160 widzow, wiec latwo :)

Opublikowano

najczesciej podczas turnieji jakis. niedlugo jest MSI i DreamHacka Valencia wiec beda streamy od esla pl i innych, wtedy robia losowania.

ostatnio na esl pl co gre dawali skina + postac, a bylo tylko 160 widzow, wiec latwo :)

a niewiesz dokładnie za ile ?? będą te streamy ?

Opublikowano

a niewiesz dokładnie za ile ?? będą te streamy ?

DreamHack - 16 czerwca

MSI - pod koniec sierpnia.

polecam czekac na dreamhacka czy inne mniejsze turnieje (go4heroes, zootac itd) i ogladac wtedy strimki. ew, zerkaj codziennie kolo 15-16 na twitcha w zakladke HotSa, a tam znajdziesz juz streamy z esl pl gdzie najczesciej te skinki leca. :)

Opublikowano

DreamHack - 16 czerwca

MSI - pod koniec sierpnia.

polecam czekac na dreamhacka czy inne mniejsze turnieje (go4heroes, zootac itd) i ogladac wtedy strimki. ew, zerkaj codziennie kolo 15-16 na twitcha w zakladke HotSa, a tam znajdziesz juz streamy z esl pl gdzie najczesciej te skinki leca. :)

Dziękuje bardzo :0

Leci naj :3

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Za 100 lvl w Wowie masz mounta (wilka), za 100 gier (nie wiem czy wygranych czy zagranych) masz mounta Kartę, za posiadanie Diablo 3 dostajesz Vallę. Może coś jest jeszcze za SC II, ale nie mam i nie wiem.

#Edit

Jeszcze są portrety.

Posiadam D3 wraz z dodatkiem RoS . Co musze zrobić żeby dostać tą Vallę ? O ile to jeszcze możliwe .

WQyaZF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...