Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam lagi podczas gry.

BloodyUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie może trochę dziwne aczkowiek bardzo mnie ono nurtuje.
Od jakiegoś czasu w naszej kochanej grze (combat arms) mam straszne lagi, co kilkadziesiąt sekund albo się zatrzymuję i biegnę w miejscu, albo wszyscy nagle stają a ja mogę biega nawalać do nich jak dziki, ale nic im nie zrobie, ostatnia wersja jest taka iż co chwilę mnie cofa, np przechodze przez wejscie na spawn alpha z długiej na oilu, przeskakuje murek na srodku sanda, przechodze przez drzwi na sectorze. Czy wy też tak macie? ostatnio pojawiło się w grze wśród graczy, że są to lagi serwerów. Czy to prawda? 
poza tym nexon to banda idiotów zarabiająca krocie na swoich graczach nie tylko w CA ale też w WarRock czy innych gracz, wiec pytanie brzmi nastepująco, czy Ci idioci nie widza, że są jakieś problemy i nie mogą zakupic nowych serwerów?

Wszyscy ­żyjemy pod tym samym niebem, ale nie wszyscy mamy ten sam HORYZONT!!!

Opublikowano

Szczerze to też tak mam czasami może przez to że połączyli serwery :P

Opublikowano

Szczerze to też tak mam czasami może przez to że połączyli serwery :P

Ja tak mam odkąd wprowadzili te skórki na NEMXIS na postacie w grze

­

Opublikowano

lagi na serwerach są od 2 tygodni,i to wina nexona jest,po którejś konserwacji tak się zrobiło,a po fuzji serwerów jak wbija jakis amerykanin,wystarczy ze jeden z 2 kreskami to są jeszcze większe lagi,i nwm dlaczego amerykanie mogą wchodzić np na vipa albo fireteam tam gdzie pisze europe 1/2 ,z resztą jak widzę że amerykanin albo jakiś lager z 1/2 kreskami to wylatuje :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

­Ja grałem od godz 02:00 1 lipca i powiem Ci, ze pomimo tego iż amerykanie mieli nawet 1 kreske pingu to nie bylo takich lagów, grało sie jak za starych dobrych czasów, z kolei juz następnego dnia nie dało sie grać z powodu lagów.... 

Naprawdę chyba trzeba by było zalać nexona spamem od wszystkich graczy mowiacym o tym, że nalezy dokupic serwery, bo inaczej wszyscy ludzie sie odwrócą!

Opublikowano

te lagi były wcześniej przed fuzją,zmienili gdzies serwery na jakieś lipne,i laguja serwery a nie gracze :P

Opublikowano

Odkąd połączyli te serwery z USA to są takie laggi, że nie da się normalnie grać. Ktoś może wie czy to przypadkiem nie zależy od pory dnia? W godzinach nocnych na każdym serwie są takie ściny, że po kilku minutach wyłączam grę. Zwłaszcza Fireteam...

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Fireteam zawsze byl zlagowanym trybem :) jak ktos uzywam flame'a to juz w ogole :D

Wg. mnie w nocy gra sie lepiej niz w dzien bo sa mniejsze lagi 

­

Opublikowano

No z tymi lagami grać się nie da. Czasami jest runda bez lagów ale czasami jest tak tragicznie, że wytrzymać się nie da i jedyne co pozostaje to ALT + F4. Laggi są (przynajmniej u mnie) odkąd połączyli serwery. Jedyne co nam zostaje to czekać aż to naprawią.

Opublikowano

jest pewien problem. to jest nexon co oznacza, że najprawdopodobniej tego nie naprawią :P

­

Opublikowano

myślę że naprawią,bo co kilka minut leci megafon na ch na k / p i inne takie z nexon supoort itp :D

post-726415-0-81200700-1436544897_thumb.jpg

Opublikowano

Pamiętajmy jednak, że to wciąż NEXON. Oni mają w dupie przeciętnego gracza, poza tym, są kolejne luki w systemie Anti Hack Shield, bo wczoraj nagrałem hackera na elimce, gość na 0% speeda, po prostu latał po mapie i bił z Ak-47 zupełnie bez rozrzutu, tak więc nie pozostaje nam nic innego jak tylko mieć nadzieję­...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...