Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt - Naprawa adresów e-mail

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przedstawiam Wam skrypt do prywatnego serwera Shakes&Fidget na:

Naprawę adresów email

[PORADNIK]

1. Otwórz plik "req.php/request.php"

2. Znajdź "$cracktrack = $_SERVER['QUERY_STRING'];"

3. Skasuj "'.pl',"

4. Zrób dokładnie to samo w pliku "dtoverride.php"

5. Ciesz się działającym skryptem

Jeśli poradnik pomógł Ci, nie zapomnij zostawić lajka.

Opublikowano

Szkoda, że ja naprawiłem e-maile, dałem Norbertowi i Gilu dlatego udostępnił, taka jest prawda. Gilu będzie udostępniał wszystko co Norbert będzie miał, by jego serwer nie był wyjątkowy, ale mniejsza z tym.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSfPrivatePl

Mówią, że zazdrość to grzech.

Niech udostępnia jak głupi.

@topic

Działa.

Jesteś downem?

onlineframe.jpg

Podniecasz się taką ramką jakby Ci pisało ją  39 webdev...

"Od teraz Portal w lochach można atakować raz na godzinę" Portal w lochach można atakować, hmmm TAK!

"@mikixp1

Chciałeś nowość/poprawkę?

Masz:

2SSzOUs.png

Nowa ramka:"

To nazywasz nowością Pro wszechmocny programisto?

Co do twojej sygnaturki... Chwalisz się czy żalisz?

Jesteś taką spierdoliną ludzką, że aż mi Cię szkoda:(

CCDqIzQ.png

Chwalisz się, że pod s1.... miałem pustą stronę a pod s1/imperial grę a ty myślałeś, że ddosujesz mi serwer?

Napierdoliłeś serwerów jak gimb, żadnego nie dopracowujesz tylko robisz dokładnie tak jak Alexandrine hajs hajs i jeszcze raz c**j ci w pysk taki soczysty dojrzały.

Widzę, że automatycznego sklepiku jeszcze nie masz pojebusie łap:

To jest ukryta treść, proszę

Sklej sobie coś z tego
Opublikowano

@Nitr0o

Ja mu chciałem api zrobić, nie chciał. ;x 

@Temat

Polecam, przynajmniej CI co nie umieją czytać ze zrozumieniem, że e-mail ma być @gmail.com nie będą mieli takiej potrzeby jak ich adm to wklepią. ;)

PS: Ja tą ramkę pisałem, tzn. pokazałem mu przykład jak wygląda.;p

Opublikowano

Szkoda, że ja naprawiłem e-maile, dałem Norbertowi i Gilu dlatego udostępnił, taka jest prawda. Gilu będzie udostępniał wszystko co Norbert będzie miał, by jego serwer nie był wyjątkowy, ale mniejsza z tym.

Przepraszam że sie wtrące ale kto dał to Gilu ? - masz koleżko zle wieści, bo to akurat waleczni.net mieli to jako pierwsi z privków sfgame (testowane było na beta serwerze) , a poźniej jak weszłem we współpracę z Gilu to mu powiedziałem gdzie leży błąd, a co do współpracy z Gilu bardzo polecam, poprostu osoby które z nim współpracowały nie umieją wykorzystać potencjały i czekają na gotowce ;)

Opublikowano

@Nitr0o

Nie potrzebuję API. Niech to dotrze do Twojego mózgu jak już go znajdziesz <_< .

"Pro wszechmocny programisto?"

Tu się zgodzę ;).

"żadnego nie dopracowujesz"

Tak się składa, że ja bardziej dopracowałem serwer Niż Ty ten który stał tydzień jak nie mniej.

Nie rozumiem po co stawiać serwery na tydzień o.O .

PS: Ktoś tu chyba zazdrości  o.O.

@gks0770

Problem w tym, że on stawia serwery i potem je usuwa <_< .

baner.png

Opublikowano

@gks0770

Nie żeby coś, ale skoro Gilu to Twój wielki kumpel, chwalisz się współpracą, to co Twoje pliki z walecznych robią na dysku Gila gotowe do udostępnienia? No ale prawdziwa przyjaźń, nic dodać, nic ująć.

Gilu był moim technikiem, skopiował sobie pliki. Ale dobrze, że tam nic nie było, sprzed kilku miesięcy. 

I nie chciałem go jako technika gdyż nic nie zrobił. NIC A NIC.

Opublikowano

Udostępniam to, co w jakimś stopniu pomoże twórcą serwerów. 

@1361622928-U485574.pngSfPrivatePl

Mówią, że zazdrość to grzech.

Niech udostępnia jak głupi.

@topic

Działa.

Jak głupi? To fajnie, że nie chcesz aby rozwijały się nowe serwery. Wszystko trzymasz dla siebie, a za hajs z serwera kupujesz skiny do lola. 

@Nitr0o

Ja mu chciałem api zrobić, nie chciał. ;x 

@Temat

Polecam, przynajmniej CI co nie umieją czytać ze zrozumieniem, że e-mail ma być @gmail.com nie będą mieli takiej potrzeby jak ich adm to wklepią. ;)

PS: Ja tą ramkę pisałem, tzn. pokazałem mu przykład jak wygląda.;p

Ramka jest kradziona z Alexandrine.pl

Przepraszam że sie wtrące ale kto dał to Gilu ? - masz koleżko zle wieści, bo to akurat waleczni.net mieli to jako pierwsi z privków sfgame (testowane było na beta serwerze) , a poźniej jak weszłem we współpracę z Gilu to mu powiedziałem gdzie leży błąd, a co do współpracy z Gilu bardzo polecam, poprostu osoby które z nim współpracowały nie umieją wykorzystać potencjały i czekają na gotowce ;)

Zgadzam się, w tym skrypcie pomógł nam gks i to on miał ten fix jako pierwszy. Jest to jedyna osoba z tego działu, z którą normalnie da się współpracować. Nie chce gotowych skryptów, wojen gildii itp. jak 99% osób do mnie piszących. Da się normalnie z nim pracować i można liczyć na jego pomoc.

@gks0770 naprawiłem to akurat wczoraj i dałem norbertowi, a nawet nie wiedziałem, że ktoś ma oprócz gila.

Ty nic nie wiesz.

@Nitr0o

Nie potrzebuję API. Niech to dotrze do Twojego mózgu jak już go znajdziesz <_< .

"Pro wszechmocny programisto?"

Tu się zgodzę ;).

"żadnego nie dopracowujesz"

Tak się składa, że ja bardziej dopracowałem serwer Niż Ty ten który stał tydzień jak nie mniej.

Nie rozumiem po co stawiać serwery na tydzień o.O .

PS: Ktoś tu chyba zazdrości  o.O.

@gks0770

Problem w tym, że on stawia serwery i potem je usuwa <_< .

Zazdrości kradzionych skryptów? Proszę cię. 

Programistą także nie jesteś. Jesteś jedynie edytorem gotowców i złodziejem.

Api nie potrzebujesz, bo nie potrafisz skonfigurować.

Jeśli nie znasz historii moich serwerów to się nie wypowiadaj.

@gks0770

Nie żeby coś, ale skoro Gilu to Twój wielki kumpel, chwalisz się współpracą, to co Twoje pliki z walecznych robią na dysku Gila gotowe do udostępnienia? No ale prawdziwa przyjaźń, nic dodać, nic ująć.

Gilu był moim technikiem, skopiował sobie pliki. Ale dobrze, że tam nic nie było, sprzed kilku miesięcy. 

I nie chciałem go jako technika gdyż nic nie zrobił. NIC A NIC.

Znowu ten pajac.. 

Może i byłem twoim technikiem, pliki nawet chyba mam na dysku. Nie udostępniłem ich na forum, więc co chcesz. Napisałem ci skrypt loterii, to ty marudziłeś, że masz problemy w domu. Ja nie miałem czasu i ochoty pocieszać 14-latka z kompleksami, więc odszedłem.

Walecznych plików nie mam, nigdy nie miałem do nich dostępu. To, że próbujesz mi zepsuć moją świetną i nieskazitelną reputację na tym forum wraz z drugim gałganem to świadczy tylko o tobie. Następnym razem zastanów się 100x zanim coś napiszesz.

Co do tematu. Poprawka jest tylko na maile z końcówką .pl!

Opublikowano

Nie narzekam, że mam problemy w domu, bo ich nie mam. Napisałeś loterię? hahaha. To chyba nie wiesz jak wygląda loteria. Na skype sam powiedziałeś, że napisałeś specjalnie tak, aby nie zadziałało.

Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, to ja Ci zabrałem passy, bo nic nie zrobiłeś. To co zrobiłeś nie miało prawa działać, jakaś przeróbka itemshopu źle napisana. Pff. 

Masz pliki walecznych, jak udostępniałeś na skype to wszystko widziałem. Masz pliki norbiego, moje stare, walecznych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...