Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziękujemy za wszystko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zgodnie z przysłowiem "człowiek człowiekowi wilkiem, a otaku otaku otaku" życzę Klausowi jak najszybszego powrotu do dni wesołych i spokojnych. 

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Ludzie, którzy budowali to forum... 

Każda osoba, dostawiająca tutaj niegdyś swoją cegiełkę, kiedyś odchodzi a wraz z jej odejście pojawia się smutek i dziwne uczucie, bo jeszcze wczoraj oni tutaj byli...

Nie znałem Was aż tak bardzo ale jestem przekonany, że daliście z siebie 101%, a Wasza działalność miała duży wpływ na obecny stan forum.

Życzę Wam powodzenia w życiu prywatnym i może za kilka lat znowu powrócicie. 

@Lord Makin

Oczywiście, każdy pozostawia tutaj po sobie cegiełkę; jedni nawet kilka, a inni tylko jedną. Rangi wyższe robią to inaczej niż zwykły użytkownik, ale w każdym razie Moderator/Technik czy Administrator poświęca swój cenny czas i szczególnie się angażuje w rozwój - nawet przez pilnowanie porządku. 

Luke0nco i Rayso. lubią to
Opublikowano

Dziękujemy! Wilczek, dlaczego Ty?! Dlaczego?!

Taka szansa a upadła. ;(

Będzie mi Ciebie brakować, żegnaj. :/

@KlauS. - Mam nadzieję że będziesz pilnował jeszcze działu NosTale (albo przynajmniej zaglądał). :)

Opublikowano

Ludzie, którzy budowali to forum... 

Każda osoba, dostawiająca tutaj niegdyś swoją cegiełkę, kiedyś odchodzi a wraz z jej odejście pojawia się smutek i dziwne uczucie, bo jeszcze wczoraj oni tutaj byli...

Nie znałem Was aż tak bardzo ale jestem przekonany, że daliście z siebie 101%, a Wasza działalność miała duży wpływ na obecny stan forum.

Życzę Wam powodzenia w życiu prywatnym i może za kilka lat znowu powrócicie. 

Forum w całej swojej historii buduje, chociażby małymi cegiełkami już ponad 1500 osób z teamu, które do tej pory się przez niego przewinęło, a do tego ponad 1 000 000 użytkowników tego forum ;)

Wilczek i Gamus lubią to

EXPmIpC.gif

Opublikowano (edytowane)

@KlauS. ?! @Sajjuk ?!  :(

Dziękujemy ^^ Mam nadzieję, że wrócicie ;)

Edytowane przez Sil√eR
Opublikowano

Wielka szkoda, ale faktycznie zaangażowanie całej trójki ostatnimi czasy nie było wielkie. Nie twierdzę, że się lenili czy coś, bo doskonale wiem o czymś takim jak losowy przypadek.

Liczę, że każdy poukłada to co ma i wróci do nas choćby już nawet na zwykłego moderatora ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...