Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator miesiąca - CZERWIEC

Why

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no bądźmy poważni - kto o zdrowych zmysłach chciałby się pokazać w takiej koszulce w jakimkolwiek miejscu publicznym?
Nie mówię że jest brzydka, wręcz przeciwnie, ale chodzić po mieście z wielkim napisem "moderator miesiąca mpcforum.pl"? Ja bym się szczerze mówiąc wstydził.

O wiele lepszym pomysłem byłaby koszulka ze wzorem z jakiejś gry/jakimkolwiek wzorem odbiegającym od tematyki "moderator mpc". No ale ok, nie ja to wygrałem więc mi może nie pasić.

Tak czy siak gz.

Opublikowano

­

Nie no bądźmy poważni - kto o zdrowych zmysłach chciałby się pokazać w takiej koszulce w jakimkolwiek miejscu publicznym?
Nie mówię że jest brzydka, wręcz przeciwnie, ale chodzić po mieście z wielkim napisem "moderator miesiąca mpcforum.pl"? Ja bym się szczerze mówiąc wstydził.

O wiele lepszym pomysłem byłaby koszulka ze wzorem z jakiejś gry/jakimkolwiek wzorem odbiegającym od tematyki "moderator mpc". No ale ok, nie ja to wygrałem więc mi może nie pasić.

Tak czy siak gz.

ja bym w tym chodził, wyslijcie mi.

Opublikowano

Cieżko zaprojektowac design koszulki, ktory spodobałby się każdemu. Zwlaszcza, że jest ona wyróżnieniem dla konkretnej grupy osób, wiec musi być swego rodzaju charakterystyczna. Według mnie to bardzo miły gest ze strony mpc, że nagradza w taki sposób swoj team. A to, czy ktos bedzie w niej chodził po ulicy, czy bedzie w niej spał, czy też zostawi w szafie jest według mnie nie ważne. Tak czy inaczej stanowi miłą pamiatkę i wyróżnienie :)

Gratuluje.

igNMhIy.png

Opublikowano

Z*******y pomysł z koszulkami, wreszcie lepsze wyróżnienie niż suche "pracownik miesiąca" i +10 w rankingu do bycia następnym Gm.

Dziwi mnie tylko, że modem miesiąca można zostać tylko raz, przez 3 lata żadne nazwisko się nie powtórzyło. Szkoda, bo gdybym zapierniczał najbardziej przez 3/4 miesiące a dostałbym nagrode tylko raz to by mi się odechciało :P.

*nicków a nie nazwisk, co ja p*******

Z*******y pomysł z koszulkami, wreszcie lepsze wyróżnienie niż suche "pracownik miesiąca" i +10 w rankingu do bycia następnym Gm.

Dziwi mnie tylko, że modem miesiąca można zostać tylko raz, przez 3 lata żadne nazwisko się nie powtórzyło. Szkoda, bo gdybym zapierniczał najbardziej przez 3/4 miesiące a dostałbym nagrode tylko raz to by mi się odechciało :P.

*nicków a nie nazwisk, co ja p*******

Opublikowano

Nie ma zasady, że można zostać tylko raz modem miesiąca. Przynajmniej takiej nie było, gdy byłem gm.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Gratuluję!

Bardzo fajny pomysł z tymi koszulkami. Ogólnie z nagradzaniem. 

Czy będzie chodzić w niej czy nie to i tak jest to swietne wyróżnienie. Nawet kubek byłby ciekawym pomysłem : P

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Graty.­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

GRATULCJE.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

No takie 2/10. Ale gz.*

*ungz­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...