Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu NoMercy , Najlepszy serwer low exp na swiecie jaki kiedykolwiek istnial ^^ kazda z edycji trwa okolo roku pelnego :P serwer jest zawsze online !

marian88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

macie tez takie lagi co jakis czas?? opóznienia z zabijaniem czy podnoszeniem? mam 60mb lacze i nigdy nie mialem z tym problemu a na tym serwerze laguje;/

Opublikowano

Jeśli jest ktoś zainteresowany grać tutaj to mam 4 konta swoje do oddania : ME,BK,SM,MG.Wszystkie postacie mają około 290+ lvl. SM wingii DW, reszta nie ma.  Niestety miałem czas grać, ale nadchodzące tygodnie w kalendarzu pracy zapowiadają się dość pracowicie. Jeśli jest ktoś zainteresowany pisać na PW.

Opublikowano

Pardas ty Pipo ;p Imper tu :D  panowie mozna odpalic  kilka kont , jesli chcesz w oknie grac musisz ustawic rozdziwlczosc w lanchurze , nastepnie  jesli guild chcecie to nick Tyrael/Xena ... tak mamy szanse wygrac CS :P i tak jest sens zeby kolejni polacy wbijali ;p jakos miejsce znajde :D

Opublikowano

ja wiem ze roznica nawet 50lvli nie jest taka duza i jak build jest ok to może pozamiatac ale jak widze gosci w GD+9, day+9 i wingi 2lvl to powodzenia z takimi... marian pw ;p

Opublikowano

Mozna Prosic o Jakis Kontakt z Polska Gildia? Nicki czy coś ? PW?

mój nick : Finzek

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

ja wiem ze roznica nawet 50lvli nie jest taka duza i jak build jest ok to może pozamiatac ale jak widze gosci w GD+9, day+9 i wingi 2lvl to powodzenia z takimi... marian pw ;p

i co z tego? pograj troche wbij ten lvl co i oni to tez bedziesz mial ^_^

Opublikowano

Serwer jest ok, dobrze się gra itp.

Jednak nie polecam dołączać do guildii Tyraela (Avengers) :)

Wyrzuca ludzi, jak mu nie dasz itemków :D

Mój przykład, miałem DL cape to kazał mi ją sobie oddać, bo inaczej mnie wyrzuci :D (Od paru dni szukałem skrzydeł dla EE, ofc 0 odzewu pomimo tego że posiadali).

Wynik tego incydentu jest chyba oczywisty. Na odchodne jeszcze mnie postraszył, że skończę grę na tym serwerze i że zawsze jest tak jak on mówi :)

Pominę już fakt, jego ubogiego angielskiego, którym na czacie NON STOP bluzga ciapaków jak 10 letnie dziecko.

Jakby ktoś miał jakąś guildię, najlepiej 18+ to pisać w grze: Bladykiel

Opublikowano

HAHAH , ludzie nie czytajcie co pisze ten noob^^ gra na expach samych 9999 expa i jest pazerna swinia ;p u nas w  ally jest 70 osob :) i jakos wszyscy sie dostosowuja tylko nie ty :) on chcial w guild sprzedac cape^^ wylecial i tyle;p nobow nam nie trzeba :) jak zamek zdobeciemy bedzie dropic acienty w noria ^^ GL

Ah i to nie moja decyzja tylko guild :*

Opublikowano

Dokladnie marian piszesz 1. zasada naszej guildi itemow nie sprzedajemy w guild/ally. Niestety kolega sie nie przystosowal a tak btw ten cape nie mial byc dla Tyraela tylko dla Postaci ktoraj jest wylacznie robiona pod Castle Siega wiec po csie bys ja pewnie odzyska. Twoj wybor kielek idz wspieraj ciapatych skoro tak ich bronisz w swoim poscie moze z nimi bedziesz Ancienty zdobywal na goblinach w nori.

Opublikowano

Dziwne te zasady "guildi" bo działają tylko w jedną stronę :) Cokolwiek bym nie potrzebował, nikt nic nie ma, nikt nic nie wie :) (Poza jedną osobą).

Najlepsze jest to, że robiłem Vit DL pod cs :D (a cape potrzebowałem sprzedać bo miałem do kupienia cape+0+L+8 :) ale Twoje pretensjonalne zachowanie skutecznie uniemożliwiło mi zaanonsowanie tego).

Życzę powodzenia, zarówno na cs jak i udanego dropu, bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak zdobywacie zamek w swoich papierowych zbrojach :)

Opublikowano

typie co ty piszesz^^ zapytam cie o 1 i wyjdz z tad^^ To ty chciales do nas do guild ? czy my do ciebie ? Amen N/C

www.sjp.pl -> stąd :)

O ile Twój łamany angielski rozumiem, o tyle kaleczenia ojczystego języka nie mogę zrozumieć.

Nie mam pretensji o to, że zostałem wyrzucony, wręcz przeciwnie, siara być w guildii w której lider na poscie spamuje "suc* my di*k" bo inaczej nie potrafi się dogadać z ludźmi z zagranicy :) (bodajże razem z matijurek).

Wypowiadam tylko swoją opinię o Tobie i tej guildii, a to z tego co mi wiadomo nie jest to nic złego. Chociaż dla osób z małym IQ zwykła polemika jest równoznaczna z kłótnią, to samo jest w Twoim przypadku :) Wyrażanie opinii = coś złego.

Opublikowano

Powiem ci tak^^ nie wiem po co spamujesz ale odpisze :) Ty sobie mozesz popisac tutaj albo w grze , nic wiecej ; ) Bo jestes SUABY poprostu^^ takich jak ty przerabialem dziesiatki ;p wiec jak chcesz uczyc kogos pisac po polsku czy angielsku to zle trafiles :) a jak bede chcial to bede pisal zaluje przez rz i 0 z kreska :) wiec spier.... i nie spamuj na post bo tylko do  ciapakow sie podlizujesz :)  a bedziesz dropic w noria acienty jak ci  kolega juz napisal Amen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...