Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu NoMercy , Najlepszy serwer low exp na swiecie jaki kiedykolwiek istnial ^^ kazda z edycji trwa okolo roku pelnego :P serwer jest zawsze online !

marian88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

makumbaxxx obys nie zwymiotowal 8S .Sam sobie zapracował na to żeby być dociskanym jak ostatni leszcz swoim gadaniem jaki to on pro elo nie jest i ta jego @.Tyle w temacie.

Opublikowano

Może ktoś Podac link do stronki bo ani register mi nie dziala ani download z tych linkow na 1 stronie

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Może ktoś Podac link do stronki bo ani register mi nie dziala ani download z tych linkow na 1 stronie

spróbuj z innej przeglądarki

iHacks  <3

Opublikowano

Witam, mam pytanie, mianowicie, w jaki spoób dokonać dotacji na serwer, i zyskać za to coiny?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Zaloguj się na WWW i tam zobaczysz.

iHacks  <3

Opublikowano

spociki jakies tu sa, czy globalowo?

Spoty są po 5+ moobkow i jest ich dużo. Jak wscisniesz mape to zielonymi kropami sa pokazane gdzie są. Expi sie szybko do 300, a obecnie jest buff exp chyba x2. Zapraszam mimo że serwer ruszyl chyba miesiąc temu lub wiecej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gram od 2-3 dni na 4 acc, pytanie moje Jakie sa Polskie guild na servie i ile ich jest ?

Jakies Polskie ally ? Widziałem @ Husaria sa jeszcze jakies ?

AmazingLife

Opublikowano

Gram od 2-3 dni na 4 acc, pytanie moje Jakie sa Polskie guild na servie i ile ich jest ?

Jakies Polskie ally ? Widziałem @ Husaria sa jeszcze jakies ?

Ja jestem obecnie w Enclave i w tą niedziele mamy szanse na wygranie CSa. Pisz do naszego GMa Lesath

Opublikowano

co robić jak przy logowaniu do gry pisze, że jestem zalogowany? jak się z administracją kontaktować, ktoś już to przerabiał?

EDIT: problem rozwiązany, kliknąłem F12 i mu poszło do zasobnika^^

EDIT2: kontakt przez fb

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...