Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu NoMercy , Najlepszy serwer low exp na swiecie jaki kiedykolwiek istnial ^^ kazda z edycji trwa okolo roku pelnego :P serwer jest zawsze online !

marian88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bandzior tu bedzie ;-)

Server jest mega mega wyjebi.sty.
Co do postu Kafiego chyba nie byl na 1 cs ;-) bylo razem z 500 osob potem admin to ograniczyl.
Nie wiem jakbys wsadzil 5k ludzi na cs  na fatality ^^

Ciezki serwer ale fun z*******y naprawde warto zagrac jeszcze nie gralem na takim serwerze to co robilismy z Imperatorem i reszta gildi na csach to byl pogrom.
WBIJAC o 21 pewnie bedzie mniej osob bo Oni wbijaja dopiero w nocy bo to jest argentynski serwer !

Imperator dopisz w publikacji ze Start o 21 bo takie info dal Admin

Nowy nick to AlBandi jak cos pisac w grze !!
JAZDA KU.RWA trzeba spoty zajmowac ! ;D

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HeHe widze ze jestescie TU ;p Pozdrowienia dla  was Bandzior,KsPk,Psychol i reszta Ekipy :P

Wazne ze serwer juz jest tuutaj zeby potem reszta nie plakala ze juz ruszyl ;p 

Wiec mam nadzieje ze wbijemy w 100-200 osob polskich i rozwalamy serwer :)

Dodam ze super by bylo by polak polakowi jak to czesto bywa nie byl wrogiem , a bratem :P 

Wiec mobilizowac sie i Jazda :P

Opublikowano

HeHe widze ze jestescie TU ;p Pozdrowienia dla  was Bandzior,KsPk,Psychol i reszta Ekipy :P

Wazne ze serwer juz jest tuutaj zeby potem reszta nie plakala ze juz ruszyl ;p 

Wiec mam nadzieje ze wbijemy w 100-200 osob polskich i rozwalamy serwer :)

Dodam ze super by bylo by polak polakowi jak to czesto bywa nie byl wrogiem , a bratem :P

Wiec mobilizowac sie i Jazda :P

GG:33216437   imper odezwij sie

Opublikowano

Witam, Dla tych co nie wiedza >>> Trwa juz event . Mozna wygrac 500wc na strat :) szegoly na www  >>  

To jest ukryta treść, proszę

Tutaj link do Clienta i prosze sciagac przez Mozila Firefoxa najlepiej bo ja mam opere i cos na operze nie chcialo mi pobierac :P na Firefoxie odrazu poszlo :P Tu macie linka do clienta >>https://mega.co.nz/#!DUcnyTwT!MrLtUUd64hEZpLPxlZraQ6EKtzbyD5zt8_lFNWKClsw

Opublikowano

Zawsze to co ja podaje jest pewne;p wiec tego ze strony tutaj :D tamten fast client to ze starej edycji ;p wiec ci co maja tego co podalem dokleja wieczorem patcha , a ci chca miec na juz caly klient to jest na www w dziale download juz .

Opublikowano

gralem na x5 fajnie się gralo ale z dnia na dzień było coraz mniej online. a teraz widze stratuje x 6 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...