Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu NoMercy , Najlepszy serwer low exp na swiecie jaki kiedykolwiek istnial ^^ kazda z edycji trwa okolo roku pelnego :P serwer jest zawsze online !

marian88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbijajcie ;p serwer stoi od 11 lipca;p kazdy moze spokojnie dogonic topke;p pozatym najwazniejsze itemy ;p wiec kazdy moze wydropic :D polakow coraz wiecej, ale jesli dojdzie do 300 setek polakow  na serwerze zagranicznym;p bede spokojny o cs i nasza przewage :D ZAPRASZAMY xD

Opublikowano

Maintenance is taking longer than expected, server will be offline until 11 am GTM -3.
We apologize for the delay but this maintenance is 100% necessary. 

Rozumiem, że 53min temu powinien być już online. Pewnie przedłużą znów prace techniczne.

Opublikowano

Z maya z freedom i kilku innych :) Sezon skonczyłem chyba na 3 ?:> Odnajde się ?

Nie wiem kim grac kogo wam brakuje dl stamp agi sm ? vIt ene dk ?

Opublikowano

Z maya z freedom i kilku innych :) Sezon skonczyłem chyba na 3 ?:> Odnajde się ?

Nie wiem kim grac kogo wam brakuje dl stamp agi sm ? vIt ene dk ?

Zrób stampa DLa z summonem. Ja gram eBK. Wbijaj do Old Lords lub DreamerS :)

Opublikowano

Nie wiadomo, widać, że prace wrą. Trochę cierpliwości. Na mnie pora spać, jutro w sumie dzisiaj do roboty :P

Opublikowano

We are being victims of Strong DDoS only when attack reach peak it saturates. We have already ordered an improved Dedicated Server but should be ready Sunday or Monday. Meanwhile we will keep server online as this only affects every long hours.

Tak jak wyżej, serwer jest atakowany DDosami i nowy sprzęt jest zamówiony na niedziele / poniedziałek. Między czasie admin postara się uruchamiać serwer byśmy mogli do tego czasu pograć :)

Opublikowano

makumba^^ ? co ty pier.dolisz^^? czemu piszesz o czym nie wiesz^^ ? 2 edycje temu rebekka atakowal serwer i chcial od admina kase , serwer byl ofline 1 dzien , admin kupil tam nowe zabezpiecznia a rebece kazal spier.... Wiec ja tylko dziwie sie ze tu od startu tego nie ogarnol ^^ (moze dlatego ze na ostatniej edycji byl spokoj ) Tak czy siak rebekka sie zesra a serwer bedzie chodzil dalej bo nie jest postawiony przez noob admina z polski :)

P.S.

Dodam jeszcze ze pakiety wysylane przez rebekke na serwer byly jego rekordem^^  ale i tak  nie dal rade ;p

tak wiec trzeba czekac^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...