Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu NoMercy , Najlepszy serwer low exp na swiecie jaki kiedykolwiek istnial ^^ kazda z edycji trwa okolo roku pelnego :P serwer jest zawsze online !

marian88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm założyłem konto, ale nie mogę się na nie zalogować (wrong username and/or password). W grze jeszcze nie sprawdzałem bo chwilowo nie mam jak.

Logowanie w grze działa a na stronie nie.

Były jeszcze małe problemy z anti hackiem, który twierdził, że coś jets u mnie nie tak, ale sobie poradziłem.

Jakby ktoś jeszcze miał taki problem:

Użyłem programu Process Explorer https://technet.microsoft.com/pl-pl/sysinternals/bb896653.aspx

Odpalamy program i klikamy find -> Find Handle or DLL i wpisujemy w search nazwę pliku MHPVerify.dll

Na liście widać do czego podczepiła się dll'ka. Prawdopodobnie jeden z tych procesów został uznany za hack. U mnie na liście były: firefox, dropbox, coś od nvidii i teamviewer. Zamknałem firefox'a oraz dropboxa i poszło.

Opublikowano

Czy chcialby ktos kupic autokill/speedhack, oraz kompetlny bypass antyczita (mozesz odpalic cheat engine i takie tam)? Oferuje pelne przedtsawienie i test czita przez skypa/teamviewer

Opublikowano

Nie moge wbic na sv ;/ antychack na czrwono. Resinstalacja nie pomaga nie wiem co jest;/ wczesniej gralem bez problemow;/

FastKeeper,

Też miałem problem z antyhackiem. Przeczytaj mój poprzedni post.

Opublikowano

ta exp podniesiony 200%, itemy leca z opcjami szybko wigow sie narobi;p pozatym to co sie zdobywa to rzecz nabyta ;p nie gramy dla itemow a dla ludzi i w kupie zdobedziemy 10 x lepsze itemy^^ wiec nie placzcie;p ja stracilem bardzo duzo a mam wyje.bane to tylko piksele hahah;p liczy sie wspolna gra;p i dokopac trzeba obcokrajowcom nic wiecej ;p pozdrawiam w imienium guild ;p

P.S. na serwer nie dalo sie logowac , admin caly dzien cos robil .. teraz juz mozna wchodzic

Opublikowano

Hmm założyłem konto, ale nie mogę się na nie zalogować (wrong username and/or password). W grze jeszcze nie sprawdzałem bo chwilowo nie mam jak.

Logowanie w grze działa a na stronie nie.

Były jeszcze małe problemy z anti hackiem, który twierdził, że coś jets u mnie nie tak, ale sobie poradziłem.

Jakby ktoś jeszcze miał taki problem:

Użyłem programu Process Explorer https://technet.microsoft.com/pl-pl/sysinternals/bb896653.aspx

Odpalamy program i klikamy find -> Find Handle or DLL i wpisujemy w search nazwę pliku MHPVerify.dll

Na liście widać do czego podczepiła się dll'ka. Prawdopodobnie jeden z tych procesów został uznany za hack. U mnie na liście były: firefox, dropbox, coś od nvidii i teamviewer. Zamknałem firefox'a oraz dropboxa i poszło.

Siema ja tez mam logowanie na czerwono i wejsc nie moge zrobilem jak radziles ale mi nic nie znalazlo ;/

Opublikowano

Koledzy pomóżcie wciąż mam ten sam problem, AntyHack mnie wpuszcza, ładuje mi się Mu, i jak pasek dojdzie do końca to okno znika i nic się nie dzieje. Oba patche rozpakowalem, odpalam przez maina, bo Launcher nie działa, jest tylko komunikat "Checking for updates" i dalej nic się nie dzieje... Jest ktoś w stanie pomóc??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...