Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu NoMercy , Najlepszy serwer low exp na swiecie jaki kiedykolwiek istnial ^^ kazda z edycji trwa okolo roku pelnego :P serwer jest zawsze online !

marian88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe chyba wiem o czym mowisz;p

po 1 client+patch zrob  , po 2 mozesz nie miec c+++ albo cos w tym stylu albo takze tak jak ja kiedys otwieralem to jakos inaczej :P Vaszka zaraz napisze do admina na whatsupie i postaram ci sie pomoc;p

P.S. wbijajcie jest nas coraz wiecej :D

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hehe chyba wiem o czym mowisz;p

po 1 client+patch zrob  , po 2 mozesz nie miec c+++ albo cos w tym stylu albo takze tak jak ja kiedys otwieralem to jakos inaczej :P Vaszka zaraz napisze do admina na whatsupie i postaram ci sie pomoc;p

P.S. wbijajcie jest nas coraz wiecej :D

Dziękuje czekam na odpowiedź. Jutro jadę w trasę do Anglii i trzeba coś robić na pauzach ;>

Po 2 który patch, bo wcześniej były dwa, a teraz na stronie jest tylko jeden, ja rozpakowałem i 2, i każdy z osobna. Te wszystkie inne pliki też rozpakowywałem.

Opublikowano

ok sluchaj wydaje mi sie ze :P to problem  z visualem cos tam sluchaj;p

wejdz w panel sterowania >>>>system >>>>zaawansowane>>>wydajnosc i tam wchodzisz w ustawienia i masz tam zapobieganie wykonywaniu danych >>> i tam masz 2 opcje wlaczysz ta wlaczx funcje DEP  itd i tam wybierzesz maina z mu i powinno wejsc

Opublikowano

ok sluchaj wydaje mi sie ze :P to problem  z visualem cos tam sluchaj;p

wejdz w panel sterowania >>>>system >>>>zaawansowane>>>wydajnosc i tam wchodzisz w ustawienia i masz tam zapobieganie wykonywaniu danych >>> i tam masz 2 opcje wlaczysz ta wlaczx funcje DEP  itd i tam wybierzesz maina z mu i powinno wejsc

Dzięki, zrobiłem tak jak napisałeś. Sprawdzę czy działa jak serw wstanie, mam nadzieje :)

Opublikowano

Licznik nie zresowany ? od 450 od rana sie podnosil jak wstalem, a co to 1000 online ? to duzo ? tu bylo po 1600 online^^

sciagnij klienta i patcha jeszcze raz rozwalacz

P.S. dolaczylo kolejnych 15 polakow jest nas kolo 60-70 ...dawajcie jeszcze z 10 chociarz i jedziemy z kur.wami :D

Dodam jeszcze ze wlasnie serwer jest full , wiec licznik nie klamie :) wlasnie pisze do admina zeby dodal 2 sub serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...