Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

,, Minecraft '' Dlaczego ten tytuł traci graczy?

vCastir.

Głosowanie  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wrócisz do tego tytułu?

• Tak! Pewnie.
      24
    • Zastanowie się.
      6
    • Hmm, nie!
      9
    • Czekam na kolegów, narazie nikt nie gra a więc ja też, nie chce być noobem
      5
    • Nie grałem, ale zamierzam.
      0
    • Nie grałem, i nie zamierzam.
      3
  2. 2. Czy zgadzacie się na artykuł, czy minecraft jest odpowiedni dla dzieci?

• Tak! Świetny pomysł.
      25
    • Nie, to twoja wyobraźnia, nie zaśmiecaj mpcforum tym gównem.
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

+

R

E

K

L

A

M

A

Czy warto powrócić do Minecraft?
Dlaczego Minecraft staję się pośmiewiskiem, i nikt w niego już nie gra?
To jest pytanie wielu internautów.

--=--

Ale, jest wiele pytań, ukrytych gdzieś w baśniowym labiryncie, który jest wypełniony dzięki mnóstwo lśniących kwiatków, albo ścian w okrutnym cieniu. Który po posypaniu czarodziejskim pyłkiem, dostaje swoją odpowiedź.

Postaram się podzielić moją opinią, dlaczego do 2014 roku minecraft był sławny a w 2015 świetny tytuł został zhańbiony?

--=--

Jest tu wiele pomysłów
Na przykład nijaki
@MarekPL1

Uzasadnił swoją odpowiedź:
Powodem są dzieci.  Teraz na każdym serwerze, możemy zobaczyć słownictwo "kto doda do wyspy?", "to jest moje, nie tfoje.". Uwierz mi, były takie przypadki.

--=--

Czy to prawda?
Tak, dużo użytkowników rezygnuje z gry, dzięki dzieciom którzy używają niepoprawnej ortografii.
Moim zdaniem, minecraft uczy bardzo dużo, dzięki niemu nauczyłem się jak się robi szkło, że istnieje np. węgiel drzewny.
Ale czy jest odpowiedni dla dzieci?
W rozwoju tak, jednakże takie rzeczy jak zombie, szkielety, creeper mogą przyprawiać koszmary.
Dla tego, rodzice powinni pilnować swoje dzieci, nie dosyć że one uczą się wulgaryzmów od doroślejszych od nich użytkowników, przemoc bijatyką, a przede wszystkim, chronić żeby młody użytkownik nie przeszkadzał innym w grze.
Ale komu by się chciało?
Ale dobra, na to jest inny artykuł, a przepraszam - nikt na to nie zwraca uwagę, i taki artykuł powinien zostać napisany, też tak myślicie? Odpowiedź w ankiecie! :)

--=--

Ale ok, wracajmy do tematu.
Innym powodem jest to, że kiedyś sławne kanały jak
" Blowek "
" ReZigiusz "
" PolskiPigwin "
Grali w tą grę, najdłużej chyba wytrwał PolskiPigwin, w jednym ze swoich filmików powiedział:
" Nie wiem czemu już nikt nie gra, ale ja lubię minecraft i będę w niego grał! "
Tydzień po, ustąpił.
Ale najlepsze jest to, że youtuberzy wybijali się na " Minecraftowców " dzięki nich, się wybyli, gdy już mieli odpowiednią sumę, nagle większość moich ulubionych youtuberów przestało nagrywać minecraft.

--=--

Bardzo mi smutno, że tak z*******a gra idzie na dno, kto wie - Może MICROSOFT nas zaskoczy? Oby, bo tak świetny tytuł powinien wstąpić ponownie na nasze progi.

--=--

A więc co jest powodem?
DZIECI
YOUTUBERZY
Oraz przede wszystkim, hejterzy którzy następują swoimi mądrymi słówkami w ten sposób:
" Minecroft to gunwo "
" Srajcraft haha dzieci gupie " 
" ja wam mufie, te te ten minkroft to zlo "
" bob ma czolg niszczy srajcrafta spamuje pod filmikami bo przejmnie srajcraft "

--=--

Mam nadzieje, że podobał się artykuł, proszę o polubienie iż bardzo się napracowałem :)
A wy ?
Co o tym sądzicie?
Czy artykuł się podobał?
Dajcie znak! Łapcie pjontke! :)

5120514749178281372145.png

Opublikowano

Cóż, z tego "obszernego" artykułu nie dowiedziałem się nic nowego. Ankieta jest źle zrobiona, lepiej pasowałoby pytanie "Czy wrócisz do tego tytułu?", bo odpowiedzi się nie zgadzają z pytaniem.

Czy zgadzacie się na artykuł, czy minecraft jest odpowiedni dla dzieci?

Tworzysz jakiś nowy szyk zdania? Bo jakoś to nie brzmi dobrze.

Anyway, imo:

Minecraft to dobra gra, była i jest grą dobrą, chyba nie bez powodu jest jedną z najlepiej sprzedających się gier na świecie, za którą w dodatku ktoś zapłacił 2,5 mld $.

Gra jest przyjazna dla użytkowników, pozwala nam tworzyć setki nowych modów itd.

Jedynym złym aspektem jest wiek jej graczy. To jak wspominasz jest głównym powodem "hejtowania" Minecrafta. Osobiście uważam, że 1/3 tych hejterów to osoby, które nigdy w to nie grały i idą za głosem tłumu, albo nawet im się to podoba, ale również chcą pokazać jak bardzo gardzą tą grą.

Czasem pogrywam na serwerach jak mi się nudzi i wtedy widać 5 sekund po zalogowaniu realia ortografii dzieci w Polsce. Widząc te "wypowiedzi" na chacie, od razu się we mnie gotuje... Dlatego, albo wyłączam czat, albo wychodzę z serwera.

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

Stuu nie całkiem zrezygnował z mc :)

Niedługo wraca seria MinecraftStars2 ^^ pisze na fb że już niedługo film o tym :D

Nwm czy można ale dam linka ;/ najwyżej warna dostane xD

https://www.facebook.com/MINECRAFTSTARSPL

Ale coś myślę że i tak max 2 tygodnie będzie ta seria.

Ale jeśli chodzi o temat tak dzieci najechały na serwery ze swoją złą ortografią ale i z cheatami,skryptami... przez to starsi gracze odchodzą :(

Ale na zagranicznych serwerach można spotkać zaje**stych dorosłych ludzi!  nie ma złych ortografii i gra się spoko :D

Co do youtuberów to lecą na łapki,suby,komentarze...

Było dużo łapek,subów,komentarzy był minecraft :D

Mniej łapek,subów,komentarzy nie ma minecrafta xD

Proste.

Opublikowano

Jezu ile ten temat będziecie wałkować -.- jprdl

Nie odchodzimy, po prostu idziemy na singleplayer.

Skoro mam wybierać między:

1. Debilami na serwerze
  2. Milionami takich samych serwerów
  3. Dzieciakami które ledwo wiedzą jak się swoje nazwisko pisze ale znają "kurwę" w każdym przypadku i odmianie
  4. Nudnymi trybami gry
  5. Jednym i tym samym

A między

1. Czystym czatem
  2. Miłą grą
  3. Ciekawym serwerem, postawiłem go na swoim kompie dla siebie
  4. Czym tylko chcę, nie tylko zasranym isihc, Ale dodatkami do prawdziwego HardCore bez Gildii i innego zbędnego gówna
  5. Brakiem "k*rw" "szm*t" i innymi na czacie

To wolę pograć sam, ewentualnie dodać mody na serwer które wprowadzą herobrine, innych NPC zachowujących się jak gracz i mieć ciekawą grę.

Po prostu olewamy te wasze "mega niwe serwery" które są kolejną skopiowanej kopii ;)

Tak więc ten wasz płacz że spada aktywność graczy jest waszym problemem, mi to wisi.

W MC może grać 1 osoba, serwery mogą stać pustkami po 0graczy całe dnie, obok ci*la mi to lata, gram na single sam i nie obchodzi mnie już co dzieje się poza tym działem.

Narzeka tutaj co 2'ga osoba, ale żaden z was nic nie robi poza dziecinnymi postami i zaśmiecaniem forum.

Żaden nie doda zasady mówiącej o pisaniu poprawnie, o braku przekleństw, bo te wasze zasady "nie reklamuj innego serwera" i pilnowanie zasad jest lepszą komedią niż hity na Polsacie.

Zrób coś porządnie a nie narzekaj jak baba i nie jesteś pierwszy, sam miałem temat, dodałem na serwer porządne zasady mówiące o poprawnym pisaniu i nagle cisza, jeden czy dwóch dostało za to bany i nagle czat był czysty od błędów, nikt nie przeklinał wszędzie cisza i spokój.

Tak więc narzekanie gówno Ci da.

TEMAT

Opublikowano

Cóż, z tego "obszernego" artykułu nie dowiedziałem się nic nowego. Ankieta jest źle zrobiona, lepiej pasowałoby pytanie "Czy wrócisz do tego tytułu?", bo odpowiedzi się nie zgadzają z pytaniem.

Tworzysz jakiś nowy szyk zdania? Bo jakoś to nie brzmi dobrze.

Anyway, imo:

Minecraft to dobra gra, była i jest grą dobrą, chyba nie bez powodu jest jedną z najlepiej sprzedających się gier na świecie, za którą w dodatku ktoś zapłacił 2,5 mld $.

Gra jest przyjazna dla użytkowników, pozwala nam tworzyć setki nowych modów itd.

Jedynym złym aspektem jest wiek jej graczy. To jak wspominasz jest głównym powodem "hejtowania" Minecrafta. Osobiście uważam, że 1/3 tych hejterów to osoby, które nigdy w to nie grały i idą za głosem tłumu, albo nawet im się to podoba, ale również chcą pokazać jak bardzo gardzą tą grą.

Czasem pogrywam na serwerach jak mi się nudzi i wtedy widać 5 sekund po zalogowaniu realia ortografii dzieci w Polsce. Widząc te "wypowiedzi" na chacie, od razu się we mnie gotuje... Dlatego, albo wyłączam czat, albo wychodzę z serwera.

W temacie, pisałem o dzieciach, że nie powinni grać w minecraft, czytaj ze zrozumieniem, potem pisz ;)

Stuu nie całkiem zrezygnował z mc :)

Niedługo wraca seria MinecraftStars2 ^^ pisze na fb że już niedługo film o tym :D

Nwm czy można ale dam linka ;/ najwyżej warna dostane xD

https://www.facebook.com/MINECRAFTSTARSPL

Ale coś myślę że i tak max 2 tygodnie będzie ta seria.

Ale jeśli chodzi o temat tak dzieci najechały na serwery ze swoją złą ortografią ale i z cheatami,skryptami... przez to starsi gracze odchodzą :(

Ale na zagranicznych serwerach można spotkać zaje**stych dorosłych ludzi!  nie ma złych ortografii i gra się spoko :D

Co do youtuberów to lecą na łapki,suby,komentarze...

Było dużo łapek,subów,komentarzy był minecraft :D

Mniej łapek,subów,komentarzy nie ma minecrafta xD

Proste.

Dziękuje za informacje, ale i tak zrezygnował na dość długo ;)

Jezu ile ten temat będziecie wałkować -.- jprdl

Nie odchodzimy, po prostu idziemy na singleplayer.

Skoro mam wybierać między:

1. Debilami na serwerze
  2. Milionami takich samych serwerów
  3. Dzieciakami które ledwo wiedzą jak się swoje nazwisko pisze ale znają "kurwę" w każdym przypadku i odmianie
  4. Nudnymi trybami gry
  5. Jednym i tym samym

A między

1. Czystym czatem
  2. Miłą grą
  3. Ciekawym serwerem, postawiłem go na swoim kompie dla siebie
  4. Czym tylko chcę, nie tylko zasranym isihc, Ale dodatkami do prawdziwego HardCore bez Gildii i innego zbędnego gówna
  5. Brakiem "k*rw" "szm*t" i innymi na czacie

To wolę pograć sam, ewentualnie dodać mody na serwer które wprowadzą herobrine, innych NPC zachowujących się jak gracz i mieć ciekawą grę.

Po prostu olewamy te wasze "mega niwe serwery" które są kolejną skopiowanej kopii ;)

Tak więc ten wasz płacz że spada aktywność graczy jest waszym problemem, mi to wisi.

W MC może grać 1 osoba, serwery mogą stać pustkami po 0graczy całe dnie, obok ci*la mi to lata, gram na single sam i nie obchodzi mnie już co dzieje się poza tym działem.

Narzeka tutaj co 2'ga osoba, ale żaden z was nic nie robi poza dziecinnymi postami i zaśmiecaniem forum.

Żaden nie doda zasady mówiącej o pisaniu poprawnie, o braku przekleństw, bo te wasze zasady "nie reklamuj innego serwera" i pilnowanie zasad jest lepszą komedią niż hity na Polsacie.

Zrób coś porządnie a nie narzekaj jak baba i nie jesteś pierwszy, sam miałem temat, dodałem na serwer porządne zasady mówiące o poprawnym pisaniu i nagle cisza, jeden czy dwóch dostało za to bany i nagle czat był czysty od błędów, nikt nie przeklinał wszędzie cisza i spokój.

Tak więc narzekanie gówno Ci da.

Nie którzy nie lubią grać na singlu ;)

Np. tak jak ja.

Jest pustka, nie mam z kim pisać i sram bo nie ma nikogo przy mnie, więc nie wiem o kim mówisz, o sobie czy o wszystkich, raczej myślę że o sobie.

Opublikowano

@vCastir. o graczach Alphy i Bety, poczytałbyś forum znalazłbyś odpowiedzi które pokazują "gram na singlu samemu" "na singlu się gra"
Więc mówię tutaj o naprawdę starych graczach, ktorzy byli na otwarciu wersji 1.0 a nie od wersji 1.7

TEMAT

Opublikowano

Multum jest tego typu tematów, co miesiąc lub dwa zakładany jest nowy... Myślę, że takie tematy powinny być zamykane i wszyscy przekierowani do jednego tego typu tematu, no ale dobra..

Co do tematu - w wielu tego typu wątkach się o tym wypowiadałam, między innymi:

Już kiedyś był podobny wątek, w którym się o tym wypowiadałam, no ale postaram się to powtórzyć..

Minecraft upada i to nie tylko w Polsce, ale i zagranicą. Jeśli jesteś graczem najpopularniejszych światowych serwerów od wielu lat to zauważysz różnice w ilości graczy. Jest ich coraz mniej, jest to mocno odczuwalne, więc to nie tylko problem Polski. Myślę, że Minecraft zaczął mocno podupadać od kiedy Microsoft przejął projekt. Zresztą już od roku czy dwóch lat aktualizacje nie były tak fajne i ciekawe jak kiedyś. Każda kolejna aktualizacja przypominała coraz bardziej tekkity i inne modpacki z Technic Launchera. Widać mieli brak pomysłów na grę, więc zaczęli kopiować. W świecie Minecrafta jest też dużo 'starych wyjadaczy', którym nie pasuje to jak wchodzą na serwer a większość to są jakieś dzieci, które mają za grosz dojrzałości, nie potrafią grać fair. Niektórym też nie podoba się fakt, jak dużo ludzi nie ma oryginalnego Minecrafta. Powodów generalnie jest tak dużo jak ludzi na świecie, dlatego ciężko mi to wypisać teraz.

Osobiście bardzo rzadko zaglądam na Minecraft. Brak według mnie dobrych serwerów, które przyciągnęłyby mnie na dłużej. Owszem, znajdą się może 3-4 zagraniczne serwery, na wysokim poziomie, ale ciągłe granie na nich potrafi znudzić człowieka. Czasami robiłam sobie przerwy od Minecrafta, później wracałam, udawało się znaleźć fajny serwer, na którym później zdobywałam rangi, jednak teraz znudziło mi się to na dobre chyba i przeniosłam się na League of Legends. CS nigdy nie przypadł mi do gustu, od gry fps jednak wymagam o wiele więcej, niż daje CS.

Jak mi się coś jeszcze przypomni to będę pisać, póki co to tyle ode mnie w temacie.

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

W temacie, pisałem o dzieciach, że nie powinni grać w minecraft, czytaj ze zrozumieniem, potem pisz ;)

Wzajemnie,

To jak wspominasz jest głównym powodem "hejtowania" Minecrafta.

Odnosząc się do singleplayer, "idzie" na nim grać, ale gdy się ma jakiś cel. W innym wypadku na starcie wydaje się to nudne.

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

A ja bym się wieku nie czepiał. Mam kolegę na steamie - 10 latek, gram z nim w CS'a. Robi czasem małe błędy ortograficzne ale trzyma poziom, a jest wiele 15-latków, którzy właśnie psuja grę. Więc ja bym się nad innymi czynnikami zastanawiał. 

Opublikowano

Minecraft był jest i będzie, a że troche o nim ucichło... poczekajcie, kwestia czasu jak sięzrobi głośno, i ta całą reszta co zachowuję się nagannie, będzie się wstydzić.

Opublikowano

Bo się po prostu znudził, dzieci na serwerach były zawsze, ale kiedyś przeciętny serwer miał max 100 slotów, a 80% grała na 20-40 slotówkach, więc to oczywiste że w 20 graczach trudniej znaleźć kompletnego debila, niż tam gdzie siedzi 300 osób.

Mnie osobiście do MC nie ciągnie nic co poza jego kodem.

Do tego grę mi niszczą zacofane serwery i gracze, co cały czas siedzą na tym zjebanym, lagującym 1.7 i nie dają się nacieszyć 1.8, bo trudno znaleźć serwer.

Więc wolę nie grać.

I prowadzi tutaj Polska, nigdzie chyba nie ma aż takiego zacofania, od kiedy pisze pluginy, miałem tylko 2 zlecenia pod 1.7 które nie były z Polski, podobnie zresztą zacofanie wygląda w przypadku wersji Javy, i zawsze jest zgodne, zacofane MC i Java.

No nic, mam nadzieje że 1.9 to zmieni dzięki nowemu systemowi PVP, bo jednak z jakiegoś powodu to ten tryb cieszy się popularnością, pomimo że jest najnudniejszy. Ale pewnie znajdą się inne zacofane grupy "Buuu, ten nowy system zniszczył MC, kiedyś było lepiej, buuu.". MC się zmienia, zawsze dodadzą coś ciekawego i coś do dupy, nie da się tego pogodzić.

1438614356923701010629.png

Opublikowano

I dokładnie ;)

Kiedyś, kiedyś było lepiej!

Dlaczego?

Serwery były włączane na 20 / 35 graczy max i ciężko było odszukać serwery 100+ a nawet było to graniczące z cudem.

Serwery utrzymywały swoje edycje przez wiele miesięcy wychodząc raz na ruski rok a serwery liczyły od 5 do kilkudziesięciu edycji

Nie było motłochu i głupich serwerów, mimo że serwery były jednakowe każdy miał inny klimat, inaczej się na nich grało.

Nie było dziecinnych zachowań, wszędzie ludzie grali a nie tylko areny.

Kiedyś grając ludzie mieli frajdę a nie kupowanie przedmiotów w IS.

TEMAT

Opublikowano

Dobry artykuł :> , Jak myślicie dlaczego na takich sławnych serverach gra tyle ludu? , same dzieci :) , lepej wbić na taki skyblock czy cuś i grać z graczami a nie dziećmi ..

ProjectCraft.pl
 Tryb survival+działki (MMO RPG modele 3d)
 Wersja 1.20.4

LINK: https://discord.com/invite/projectcraft

Opublikowano

Dobry artykuł :> , Jak myślicie dlaczego na takich sławnych serverach gra tyle ludu? , same dzieci :) , lepej wbić na taki skyblock czy cuś i grać z graczami a nie dziećmi ..

Na skyblockach też są dzieci :v

A dlaczego traci dzieci - wiele jest normalnych gracze ale w polsce 10% populacji to dzieci neo z tych połowa to dzieci minecrafta.

70% - Dzieciaczki grające w minecrafta (5-8 lat) GATUNEK SPOTYKANY BARDZO CZĘSTO W POLSCE (NOOBY)

20% - Ogarnięci nastolatkowie (9-18 lat)

10% - Dorośli ludzie (19-40)

Hejterzy Minecrafta są dziećmi - hejtują początkujących YouTuberów o minecraft a sami pewnie oglądają np. stare odcinki jasia.

Ja osobiście gram w Minecraft ale z umiarem - według mnie 7 godzin dla małego dziecka (max 8lat) może go zamienić w dziecko neo. Ja mam 10 :)

Więc Minecraft to fajna gra jednak jeśli ktoś grał od samego początku historii - czyli indev, i dotrwał do 1.9... gratulacje

Jednak klasyczny Minecraft znudził się ludzią - teraz jest masa pluginów i są serwery nawet "Minecraft CS:GO" (na mineplex) mini gry i inne rzeczy. Chyba straznie mało ludzi gra na zwykłych serwerach Minecraft bez specjalnych pluginów (gildie itd.). To tyle na ten temat. Czekam aż wyjdzie 1.9 

Opublikowano

@MaciekGplay

+ za to że znasz podział, byle jaki ale jakiś znasz, sam zaliczasz się do grupy "wiekowo dziecka" a jednak wiesz kto to psuje

- za ortografię ludzią < ludziom :)

Ale ogólnie, 10% to za duża liczba, nie znam tutaj na forum + crsv zbyt dużo osób które grały od ALPHY / BETY czy wersji 1.0 gdzie nie bylo pieca i innych bajerów

Zapewne 'ujawnionych' osób znam może 3% ale zakładam jakieś 2x więcej +1os dla pewności zawsze więc coś około 4/5% możliwe że 6% osób przetrwało.

Sam chętnie wróciłbym na CZYSTY survival z kilkoma plg takimi jak ess, authme, permissions, we i wg.

Wtedy tam się grało, 20/20 przez 24h i 7dni w tygodniu, człowiek cały czas obserwował serwer żeby złapać wolny slot i zagrać, a było ich po 5/10 naraz się obserwowało.

Teraz serwery są 10/1000 i wolę grać 1/1 na singlu niż z jakimiś debilami PVP ;)

Tak więc, lepszy jest teraz singleplayer niż serwery dzieciaków

TEMAT

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja bym się wieku nie czepiał. Mam kolegę na steamie - 10 latek, gram z nim w CS'a. Robi czasem małe błędy ortograficzne ale trzyma poziom, a jest wiele 15-latków, którzy właśnie psuja grę. Więc ja bym się nad innymi czynnikami zastanawiał. 

Masz rację, ale moim zdaniem ortografia jest podstawą, nie chętnie mi się czyta gdy z kimś prowadzę biznes, ( itp. ) " wiem ale muwie ze tamta opcja byla by lepsza bo by tyle tyh dziwnych buguw nie było "

Może, natrafić się spoko ziomek na poziomie większym niż oznacza jego wiek ;)

Pozdrawiam

@Biumrk

Bardzo dziękuje za ten " Dobry artykuł " :)

A, szczerze mówiąc ,-

Zmienię temat:

Ktoś stworzy cheat, to już dzieci je używają.

I potem widzę kogoś na Speed hacku, aurze lub wh, poszkodowani mówią że to ma wyłączyć, nie zwraca uwagi ( bo nie umie czytać ) a potem jak ktoś go obrazi to będzie " zamknij sie dzieciaku gupi bo taki kozak jestesi to ci napier*** ( Oczywiście rodzice ich nauczyli przeklinać ) wyloncze aure i pvp ok? pls zobaczymy kto tu jest kox "

Szkoda cennego czasu na takie dzieci, z jednej strony chce się kurcze, grać - z drugiej jak widzę takich kozaków, to mi się chce po admina iść, a jak piszę do admina to jest takie coś " 11:32 - Witam, chciałbym zgłosić cheatera. 11:45 Halo? 12:35 Proszę odpisać, pisałem godzinę temu a nadal nie mogę się z panem skontaktować 14:35 ADMIN: tak slucham?

Chciałbym zgłosić cheatera

ADMIN: masz dowody?

Wejdź na serwer to je zobaczysz

ADMIN: nie mam czasu dalej dawaj mi te dowody albo cie zbanuje za trucie dupy

No dobra, poczekaj

[DOWÓD]

ADMIN: to jest moj kolega

I?

Admin: moze czitowac?

Japiernicze, psuje rozgrywke, weź go zbanuj

Admin: spier**

( Miałem taką konferencję, nie z innymi administratorami - konferencja się kończyła na " spier*** " " ch*j ci w *** " )

Pozdrawiam

Opublikowano

Moim zdaniem wgl wersja Non-premium to jest szit i zła opcja dla wszystkich.

Chcesz grać w taką grę? Wydaje trochę szmalu!

Byłoby i dzieci mniej itd.

Następną rzeczą która odstrasza jest powalająca ilość ludzi grających na wspomagaczach!

Opublikowano

Minecraft jest świetną grą ale tylko na pomysłowym Muliti np.: TechBlock lub na modach.

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...