Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Poradnik - konfiguracja oraz zakup sprzętu do gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w dzisiejszym poradniku mam zamiar zaprezentować konfigurację CS`a Global Offensive oraz przedstawię podstawowy sprzęt do gry. Zapraszam !

Jeżeli uważasz że mój film jest całkiem niezły to zostaw subka. To nic nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy :)

Opublikowano

Zowie od firmy steelseries, no nieźle.

Drobna pomyłka nie mająca wpływu na poradnik i już hejt... Pozdrawiam !!  B)

Jeżeli uważasz że mój film jest całkiem niezły to zostaw subka. To nic nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy :)

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Jackass-ORIGINAL

Masz silvera ? Jakieś bzdury gadasz .. W ogóle zero przygotowania do tego filmiku 

Marketówką można grać normalnie. Kiedys kupilem sobie typowego logitecha z auchana i wbilem na nim łatwo LE

Opublikowano

Starałem się jak tylko mogłem, ale niestety nie mogę słuchać tych bzdur. Poradnik beznadziejny, kompletnie bezużyteczny i trzeba to omijać szerokim łukiem. No chyba, że miała wyjść z tego parodia, to gratuluję drogi autorze tego filmu- udało się. 

Chciałbym się teraz odnieść do samego autora tego filmu. Chłopie! jak nagrywasz film, to błagam Cię poczytaj chociaż opinie, albo jakiekolwiek komentarze odnośnie danego produktu. Bełkoczesz coś tam pod nosem i nie masz pojęcia o czym mówisz. Myślisz, że na myszce marketowej da się dojść tylko do golda? a global to już wyższa szkoła jazdy?  Muszę Cię zmartwić, ale na takiej myszce można naprawdę sporo ugrać i przy obecnym poziomie jaki oferuje gra, nawet na najtańszej myszy można spokojnie wbić LEM'a. Wy ludzie myślicie tylko, że monitor 144hz, myszka najwyższej jakości i słuchawki z górnej półki dają skilla. Owszem dają ogromny komfort, przewagę nad przeciwnikiem, ale jeśli zamierzamy grać naprawdę na poważnie w csa, nie amatorsko. Ja na swoim pierwszym koncie wbiłem orzełka właśnie na myszce z tesco (myszka biurowa, bez dodatkowych przycisków i bez ślizgaczy, które odpadły po krótkim czasie) Nie powiem brakowało mi precyzji, ale dało się to ugrać. Kluczem do sukcesu jest dobre ustawienie się w grze i podstawowa umiejętność kontrolowania recoila w broniach. Mogę się założyć, że znalazłbym tutaj więcej osób, które podobnie jak ja nie potrzebowałyby myszki za 300zł, aby dojść do przynajmniej LEM'a.

Kolejna sprawa to wybrana przez Ciebie myszka i klawiatura. Z myszek polecasz nam zowie, kinzu a nawet nie potrafisz uzasadnić dlaczego. Mówisz, że mysz bardzo dobra, zwracasz uwagę na to, że mysz powinna mieć dobry sensor (i tutaj się zgadzam, bo to ważne) a sam nawet nie wiesz jaki ten sens mają myszki. Fragment filmu 3:15 właściwie mówi Nam wszystko. Mistrz ;D

klawiatura mechaniczna.- polecasz, a sam powiedziałeś, że nie korzystasz z "pierdół", więc po co przepłacać pieniążki? :D

słuchawki, monitor - bez komentarza.

Dalej to już czytanie z gotowego artykułu i płakanie odnośnie słabego połączenia internetowego, więc nie ma co oceniać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...