Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedsmak wakacji z MPCforum.pl - wyniki konkursu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

gz, tylko mnie praca pierwsza nie śmieszy? 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano (edytowane)

Halo? Nagroda za lajki? Ale on ma tylko 3 lajki za ten marny post a takich osób jest tam od groma ze zlajkowanymi postami.

Tak jak tam napisałem wygra Mareczek bo jego braciszek niszczy sobie uszka - moja babcia też niszczy sobie uszy oglądając głośno telewizję, dajmy jej słuchawki! xD.

Gdybym to ja napisał poruszającą historyjkę (a uwierzcie łatwo taką zmyślić) i dostałbym za nią miliard lajków to i tak bym nie wygrał a wiecie czemu? 9569914366862411388944.png  

To jest już naprawdę smutne co tu się dzieje. Kiszka dobrze napisał i się z nim zgadzam mimo, że go nie trawię. 

Gratuluje natomiast PRAWDZIWYM zwycięzcom @Rediscover  @1373230489-U611928.pngVereX.

Edytowane przez Challenjour
Opublikowano

Gratki gratki, dałbym lajka, ale dzienny limit się wyczerpał i odnowi za 22 dni xD

Gratki ! :D

Halo? Nagroda za lajki? Ale on ma tylko 3 lajki za ten marny post a takich osób jest tam od groma ze zlajkowanymi postami.

Tak jak tam napisałem wygra Mareczek bo jego braciszek niszczy sobie uszka - moja babcia też niszczy sobie uszy oglądając głośno telewizję, dajmy jej słuchawki! xD.

Gdybym to ja napisał poruszającą historyjkę (a uwierzcie łatwo taką zmyślić) i dostałbym za nią miliard lajków to i tak bym nie wygrał a wiecie czemu? 9569914366862411388944.png  

To jest już naprawdę smutne co tu się dzieje. Kiszka dobrze napisał i się z nim zgadzam mimo, że go nie trawię. 

Gratuluje natomiast PRAWDZIWYM zwycięzcom @Rediscover  @1373230489-U611928.pngVereX.

HmcAYec.png

To gość z taką ilością rang mógł by napisać "Elo, Wygrałem" i dostał by nagrodę? Mimo tego, że nie spełniał warunków, ale była to fajna praca. Mówisz, że Twoja praca zdobyła by milion like, to czemu nie napisałeś? Każdy ma szanse, on wygrał fajnie. Zaraz głupie gównoburze, bo się nie potrafią pogodzić...

LeeSinor i Ziółko. lubią to
Opublikowano

Gratki ! :D

HmcAYec.png

To gość z taką ilością rang mógł by napisać "Elo, Wygrałem" i dostał by nagrodę? Mimo tego, że nie spełniał warunków, ale była to fajna praca. Mówisz, że Twoja praca zdobyła by milion like, to czemu nie napisałeś? Każdy ma szanse, on wygrał fajnie. Zaraz głupie gównoburze, bo się nie potrafią pogodzić...

Nie bo dla takich Ravonerów nie ma nagród.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Moim zdaniem nagroda na lajki powinna trafić do gościa od Raffaello (post), miał blisko 100 polubień, a jego praca była tak samo nieregulaminowa jak ta MarkaPL1. No może się czepiam i faktycznie jest jakaś różnica, ale proszę Was, wygrywa praca z 3 polubieniami na koniec konkursu. xD

Mimo to gratuluję wszystkim. :P

Issia i Biter. lubią to

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano (edytowane)

­

Nie róbcie z MPC przedszkola!

Czemu wy tego @MarekPL1 tak niańczycie?

Kolego, ty masz jakiś problem do mnie? No niestety, przejmujesz się tylko mną... Gratuluję 1 miejsca, lecz on też napisał "historyjkę" o swoim bracie.

Gratuluję...

Edytowane przez MarekPL1
Luke0nco i Dzienny lubią to
Opublikowano

­Nie gratuluję @MarekPL1 !! No co to kilka słów a miało być 250. K***a jaka tu administracja.

Opublikowano

Kiedyś był konkurs na najlepsze wakacyjne zdjęcie, a wygrało selfie jakiejś dziewczyny, więc o co wy się czepiacie xD

#Top

GZ 

@Lord Makin

Będą jakieś lucky membery w tym roku ?

KlauS. i Makin lubią to

s2c77Oa.png

Opublikowano

Kiedyś był konkurs na najlepsze wakacyjne zdjęcie, a wygrało selfie jakiejś dziewczyny, więc o co wy się czepiacie xD

#Top

GZ 

@Lord Makin

Będą jakieś lucky membery w tym roku ?

Będą ;)

CzUcZo. lubi to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Bo redaktor na forum to niewiadomo kto :rolleyes:

Opublikowano

Chcecie anegdotkę na poprawę humoru? xD

Akcja działa się na loterii zorganizowanej przez komendanta Straży Pożarnej z okazji Dnia Strażaka.
Jako, że należałem do OSP to miałem za zdanie stać z moja drużyną i pilnować porządku.
Kiedy mówca na scenie określił wartość i przedstawił nagrody, rozpoczęło się losowanie.
Szczęście tak chciało, że główne nagrody zdobyła pani w białym kapeluszu.
Próbowaliśmy zdusić w sobie śmiech, gdy nagle podszedł komendant i pyta mojego

dowódcy dlaczego się tak śmieje. A on mu odrzekł: "przecież to pańska żona zgarnęła wszystkie nagrody."
Następnego dnia na służbie była cała brygada poza moim dowódcą.
Został dyscyplinarnie zwolniony z pracy.

Opublikowano

­gg :v

­Nie gratuluję @MarekPL1 !! No co to kilka słów a miało być 250. K***a jaka tu administracja.

Dobra, nie znasz się ;)

­

­

kazan [*] 2013-2018

Opublikowano

­

Bo redaktor na forum to niewiadomo kto :rolleyes:

Uważam, że nagroda za like to bezsens. Zakłada się nowe konta i już pod pretekstem, że ma się brata, siostrę i kuzynkę, co dali like.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...