Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3 LVL

Kokoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyścig zbrojeń, Demolka podobno najlepiej leci, ale ja wbijałem na DM, bo przynajmniej uczyłem się strzelać ;)

dddtly.jpg

Opublikowano

Jak umiesz fragować to uproszczone ~20-30 fragów + bonus to jakieś 1000exp na mecz.

Możesz wyścigi zbrojeń robić ~70 pkt + bonus = ~300exp

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Grasz na Serwerach postawionych przez steam DM i inne takie dostajesz mniej expa ale idzie nabisz dosyc szybko :)

Pierdolisz ziomek. 

Grasz na Serwerach postawionych przez steam DM i inne takie dostajesz mniej expa ale idzie nabisz dosyc szybko :)

Pierdolisz ziomek po raz drugi.

Zagrałem dwa razy casuala, 25 i 30 fragów, najpierw 800 pkt, potem tylko 500, bonus zmniejsza się.

­

Opublikowano

­Mnie na demolce zajęło to 2 dni gry, bardzo przyjemnie się grało i nie było tak źle, czasem nawet polacy się trafiali, więc można było się dogadać. No i oczywiście leci dosyć, nie mało expa.

Ale jeśli wykorzystałeś Tygodniowy Bonus expa na np. 1 grę i dzień później chcesz nabijać zajmie Ci to 3 razy dłużej, bo nie dostaniesz bonusowego expa. Oczywiście mnożnik jest 30(?)+ ilość punktów

eriosgkmk.gif

Opublikowano

­Mnie na demolce zajęło to 2 dni gry, bardzo przyjemnie się grało i nie było tak źle, czasem nawet polacy się trafiali, więc można było się dogadać. No i oczywiście leci dosyć, nie mało expa.

Ale jeśli wykorzystałeś Tygodniowy Bonus expa na np. 1 grę i dzień później chcesz nabijać zajmie Ci to 3 razy dłużej, bo nie dostaniesz bonusowego expa. Oczywiście mnożnik jest 30(?)+ ilość punktów

Widzę... grać na tej zjebanej patologii, teraz wykręciłem 25 fragów na casualu i 200/400 expa tylko :/, bonusu prawie nie mam już, kiedy on się odnowi? 

­

Opublikowano

Widzę... grać na tej zjebanej patologii, teraz wykręciłem 25 fragów na casualu i 200/400 expa tylko :/, bonusu prawie nie mam już, kiedy on się odnowi?

W środę
Opublikowano

­

Co tydzień się odnawia. W końcu "Tygodniowy bonus". : ))

eriosgkmk.gif

Opublikowano

A jak teraz kupię operację, to będzie szybciej ten exp leciał? 

Mam takie nastawienie, że tak.

Ponieważ mam 2 konto gdzie grałem sobie mm'y i za wygraną (1 w tabeli) 480exp + bonus 480xp co nam daje 960 exp

Ja moim głównym koncie z operacją zwykły exp koło 500 a bonus 1500 co nam daje 2000 exp

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Jest środa, a expa dalej nie ma. Chcę wiedzieć kiedy muszę grać na tej spierdolinie (casuale itp)

Bodajże po 14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...