Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Mikropłatnościami.

Groboswendis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Za niedługo mam zamiar kupić Diablo 3, jednak interesuje mnie jak to wygląda z mikropłatnościami.

A dokładniej chodzi mi o to co można kupić za prawdziwe pieniądze (ekwipunek, wierzchowiec. itd.).

I czy bez wydawania na tą grę prawdziwej kasy można coś osiągnąć.

Pytam dlatego, gdyż nie posiadam karty kredytowej a w tej grze to jedyna forma płatności (jeszcze przelew).

Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Pomijając sam fakt zakupu tej gry to spokojnie będziesz mógł wiele osiągnąć, to jest hack and slash, więc jedyne czego potrzebujesz to dużo czasu i chęci by w tą grę grać, polecam zebrać sobie od razu drużynę, z którą będziesz grać. W grupie raźniej, a samotne gry lub w otoczeniu randomów mogą się wydawać żmudne.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo - nie będzie można. Jest ino taka opcja na azjatyckim serwerze ze względu na to iż gracze tam o to prosili. 
Myślę że to co ma być w 4 sezonie to będą nagrody. Wątpię iż będzie taka opcja - a jeżeli będzie - to tylko dodatki wizualne

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

w tek grze niema mikro płatności, to poważna gra a nie jakis metin gdzie kupujesz konia za smsz którym exp leci x999999999999 i bijesz 17x więcej niż ten co wysłał 2 sms a nie 3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...