Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łowimy talenty! - dołącz do ekipy MPCforum.pl | Kilka spraw organizacyjnych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulację Ravo, należało się. Powodzenia @Dektored, dzięki za wszystko (za te permy też hehe).

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dektored, współpracowałem z Tobą przez bardzo długi czas, w tym samym dniu otrzymaliśmy awans i przez te 2 lata wspólnie moderowaliśmy - raz szło nam lepiej, raz gorzej. Przychodził kryzys i mijał. Jednak jedno jest pewne, przez ten czas odwaliłeś naprawdę kawał dobrej roboty, bo to dzięki Tobie wielu moderatorów pozostało w naszym teamie, wiedziałeś jak dogadać się z ekipą i wprowadziłeś zajebistą atmosferę przy okazji ucząc świeżaków moderowania.

Ah cholera, szybko zleciało... Dopiero co był ten sierpień 2013 roku, dopiero co się uczyliśmy być tymi globalami, a ile to było faili na początku... :D

Ale w takich momentach pozostaję optymistą i mam nadzieję, że "narkotyk" prędzej czy później znowu Cię dopadnie i wrócisz, bo mpcforum potrzebuje doświadczonych i charyzmatycznych osób, a Ty nią jesteś. Pełen szacunek za to co zrobiłeś i dziękuję, że mogłem z Tobą współpracować. Życzę powodzenia! ;]

Ravoner, gratuluję nowego stanowiska! mam nadzieję, że szybko oswoisz się z nową funkcją i mam też nadzieję na miłą współpracę. ;]

Eryk, Makin i Dektored lubią to

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Gratki @Ravoner. Tylko nie wypal się po pewnym czasie. :D Wierzę w Ciebie! ^^

Dzięki @Dektored za wszystko - to było do przewidzenia.

To ja poproszę kidmoda wszystkich działów.

Ostatnio różnie to bywa, przydałaby się taka niestronnicza, "twarda" ręka w moderacji, jaką jesteś ty. :p Liczę na kolejny już powrót. :D

Eryk lubi to

zSCFQrN.png

Opublikowano

Dektored, współpracowałem z Tobą przez bardzo długi czas, w tym samym dniu otrzymaliśmy awans i przez te 2 lata wspólnie moderowaliśmy - raz szło nam lepiej, raz gorzej. Przychodził kryzys i mijał. Jednak jedno jest pewne, przez ten czas odwaliłeś naprawdę kawał dobrej roboty, bo to dzięki Tobie wielu moderatorów pozostało w naszym teamie, wiedziałeś jak dogadać się z ekipą i wprowadziłeś zajebistą atmosferę przy okazji ucząc świeżaków moderowania.

Ah cholera, szybko zleciało... Dopiero co był ten sierpień 2013 roku, dopiero co się uczyliśmy być tymi globalami, a ile to było faili na początku... :D

Ale w takich momentach pozostaję optymistą i mam nadzieję, że "narkotyk" prędzej czy później znowu Cię dopadnie i wrócisz, bo mpcforum potrzebuje doświadczonych i charyzmatycznych osób, a Ty nią jesteś. Pełen szacunek za to co zrobiłeś i dziękuję, że mogłem z Tobą współpracować. Życzę powodzenia! ;]

Ravoner, gratuluję nowego stanowiska! mam nadzieję, że szybko oswoisz się z nową funkcją i mam też nadzieję na miłą współpracę. ;]

No ja licze, że to nie jest koniec Dektoreda na MPC :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

W końcu nie ma GMa, czyżby "nowe", "lepsze" MPCforum? Mogliście jeszcze wyrzucić wszystkich tych którzy mają Moda, a nie mają pojęcia o danej grze : ]

+1

gz ravoner. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

­

W końcu nie ma GMa, czyżby "nowe", "lepsze" MPCforum? Mogliście jeszcze wyrzucić wszystkich tych którzy mają Moda, a nie mają pojęcia o danej grze : ]

emotikony-uk%C5%82on.gif

Gamus lubi to
Opublikowano

Gratki @Ravoner. Tylko nie wypal się po pewnym czasie. :D Wierzę w Ciebie! ^^

Dzięki @Dektored za wszystko - to było do przewidzenia.

Ostatnio różnie to bywa, przydałaby się taka niestronnicza, "twarda" ręka w moderacji, jaką jesteś ty. :p Liczę na kolejny już powrót. :D

Mój czas już minął, teraz inni niech się wykażą.

fajna akcja, nowe osoby na pewno się przydadzą. Jeszcze przez moim odejściem planowałem coś podobnego, lecz troche na innych zasadach.

/Czekam na rangę Global kidmod. :p

Makin lubi to
394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

a kiedy istny idzie na emeryture? :))))))))))))))))))))))))))))))))

Opublikowano

no to czas na prawdziwą perłe czyli mnie, dzięki za zaproszenie do aplikowania na modka mam nadzieje że jakieś 60% warnów nie stanowi problemu 

Opublikowano

No cóż... Na każdego kiedyś przyjdzie czas. Jakiś czas temu moje życie zrobiło obrót o 180 stopni i obecnie nie ma zbytnio czasu na komputer. Z forum oczywiście się nie rozstaje i większość osób z moderacji (oraz spoza) ma ze mną jakiś kontakt, więc pisać zawsze można. ;) Sądzę, że to jeszcze nie koniec mojej przygody tutaj, ale póki co mam inne zajęcia, więc też ciężko określić kiedy znajdę czas na jakąkolwiek moderację. Tak czy inaczej dziękuje za wszystko. :)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

@Ravoner szczerze podziwiam Cię za Twoje zaangażowanie i chęci. W samej grupie MPC News wykazujesz ogromne poświęcenie i to już przez bardzo długi czas. 

Trochę Ci życia realnego ubędzie ceną wirtualnego, ale tylko trochę. W każdym razie powodzenia i gratulacje!

@Dektored myślę, że na forum większość tych osób, które Cię poznały mają powody aby podziękować. Zawsze można było na Ciebie liczyć, zapytać o coś, czy nawet poprosić. Byłeś (i będziesz) jak taki dobry brat potrafiący pomóc, po prostu bezinteresownie pomóc. Takich ludzi już na świecie nie ma wiele.

Dzięki Ci za wszystko, bo mam za co. Chociaż i tak będę do Ciebie pisał często.

Trzymaj się i spełniaj marzenia!

Opublikowano

@Ravoner Jak najbardziej zasłużona ranga, nie jednokrotnie udowodniłeś ile pracy wkładasz w opiekę nad redakcjami. Gratulacje!

@Dektored Tobie się należą szczególne podziękowania za wkład w opiekę nad kidmoderatorami. Mam nadzieję, że jeszcze zobaczę Cię w czerwonym kolorze ;)

Karyvlea lubi to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...