Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łowimy talenty! - dołącz do ekipy MPCforum.pl | Kilka spraw organizacyjnych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

No cóż... Na każdego kiedyś przyjdzie czas. Jakiś czas temu moje życie zrobiło obrót o 180 stopni i obecnie nie ma zbytnio czasu na komputer. Z forum oczywiście się nie rozstaje i większość osób z moderacji (oraz spoza) ma ze mną jakiś kontakt, więc pisać zawsze można. ;) Sądzę, że to jeszcze nie koniec mojej przygody tutaj, ale póki co mam inne zajęcia, więc też ciężko określić kiedy znajdę czas na jakąkolwiek moderację. Tak czy inaczej dziękuje za wszystko. :)

Tylko później nie wracaj z płaczem jak Cie dziewczyna zostawi ;]]

Podstawa zasada dziewczyna odejdzie kumple zostaną przemysl to ryju ;]]

Creative i Antix lubią to
  • Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

­

Chyba często byłeś przez laski wydymywany. 

~

Gratulacje dla nowego GMa. ;)

Damian i Makin lubią to
Opublikowano

Po prostu milosc zmienila Dektoreda, po prostu.

Gratuluje nowemu GM'owi.

A ja zapraszam perelki do skladania podan do dzialu FanArt :)

W tym przypadku chyba na lepsze.

­

Jak znajdę czas to możliwe, że powrócę na rangę moderacyjną, ale póki co nie tylko dziewczyna jest powodem mojego braku czasu. ;)
Makin lubi to

674071459604241683421.gif

Opublikowano

2285614372234581389275.jpeg

Jak tak ma wyglądać każda aplikacja to powodzenia z tymi nowymi kidmodami.

@Ravoner Gratulacje.

Opublikowano

2285614372234581389275.jpeg

Jak tak ma wyglądać każda aplikacja to powodzenia z tymi nowymi kidmodami.

@Ravoner Gratulacje.

Nikt nie powiedział, że zostaną przyjęci. Przeczytaj jeszcze raz Post Makina i się dowiesz. Tam nie jest napisane, że przyjmiemy każdego, kto złoży podanie xD

Opublikowano

No fajnie postępujecie. Niby Makin miał w każdej aplikacji odpowiadać, a już 2 dzisiaj zostały zamknięte i odrzucone przez GMa xdddddddd

deathnote_1440510412__10.png

Opublikowano

Jest niedziela dzień Pański, aż mnie kusiło, żeby coś napisać więcej. Na całe szczęście pokusie nie uległem hihi :-)

Skoro czytam ten post w pamiątkę zmartwychwstania życzę Wszystkim sukcesów. No i daję Wam fajnego buziaka w czółko. 
Gratuluję awansu, Dektored myślę, że to jeszcze nie koniec. Ale co tam taki stary piernik może wiedzieć.

Z wyrazami szacunku,
Seldek, Selduś, Seldoro, Serniczek. 

Eryk, Tremo, DeepSea i 3 innych lubią to
Opublikowano

Mój czas już minął, teraz inni niech się wykażą.

fajna akcja, nowe osoby na pewno się przydadzą. Jeszcze przez moim odejściem planowałem coś podobnego, lecz troche na innych zasadach.

/Czekam na rangę Global kidmod. :P

712301437301102949229.png

Faktycznie, jest, myślałem, że to mit xD

Opublikowano

"Jako, że wakacje rozpoczęły się na dobre to postanowiliśmy wpuścić troszkę świeżego powietrza do ekipy moderacyjnej. Dlatego otwieramy nabór na kidmoderatorów w wszystkich działach. Postanowiłem dać szansę nowym i chętnym osobom do pracy w teamie, a nuż znajdziemy nowe perełki. Tym samym chciałbym dać zielone światło wszystkim, którzy spełniają podstawowe wymogi, aby aplikować i czują się na siłach żeby spróbować swoich sił. Wszystkie podania zostaną rozpatrzone, nie będziemy kierować się limitami ustalonymi dla działów, przede wszystkim zwrócimy uwagę na wartość podania."

ouu3s7.jpg

Ehh... MPC się nigdy nie zmieni.

PS. Tak samo dzisiaj @Upss napisała w jakiejś aplikacji, że w Lineage rekrutacja off XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

@hubertoko0 no ale nie jest powiedziane, że każdy zostanie przyjęty. To, że jest otwarta rekrutacja przez administratora nie oznacza od razu, że moderator potrzebuje jakiekolwiek pomocy do działu. ;)

Opublikowano

@hubertoko0 no ale nie jest powiedziane, że każdy zostanie przyjęty. To, że jest otwarta rekrutacja przez administratora nie oznacza od razu, że moderator potrzebuje jakiekolwiek pomocy do działu. ;)

Z zdania Makina wynika, że każdy kto się nadaje i nie ważne ile osób... Z tych osób ma być wyłoniona perełka, a nie, że ktoś spełnia wymagania i jak kiedyś odrzucacie, bo mały dział i rekru off...

Opublikowano

Z zdania Makina wynika, że każdy kto się nadaje i nie ważne ile osób... Z tych osób ma być wyłoniona perełka, a nie, że ktoś spełnia wymagania i jak kiedyś odrzucacie, bo mały dział i rekru off...

Nie należy rozumieć wszystko jak robot. ;_;

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...