Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łowimy talenty! - dołącz do ekipy MPCforum.pl | Kilka spraw organizacyjnych

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przy obecnej elicie otrzymanie rangi "Moderatora" i wyższej jest prawie niemożliwe. 

Gz

Awansowanie na moderatora to banał, o kidmodzie nawet nie wspominam. Ale jeśli wszyscy moderatorzy działu są na nie przy awansie, to lepiej postarać się i ich przekonać, zamiast krzyczeć jakie MPC jest złe.

Makin, Shazzy, Creative i 1 inny lubią to
Opublikowano

Awansowanie na moderatora to banał, o kidmodzie nawet nie wspominam. Ale jeśli wszyscy moderatorzy działu są na nie przy awansie, to lepiej postarać się i ich przekonać, zamiast krzyczeć jakie MPC jest złe.

@Miszczu , a co polecasz w przypadku gdy osoba się stara, przekonała do siebie wszystkich oprócz jednej osoby? Ta jedna osoba nie chce nawet spróbować się dogadać pomimo prób i dobrych chęci?

Makin lubi to
Opublikowano

@Miszczu , a co polecasz w przypadku gdy osoba się stara, przekonała do siebie wszystkich oprócz jednej osoby? Ta jedna osoba nie chce nawet spróbować się dogadać pomimo prób i dobrych chęci?

Jedna osoba nie przegłosuje większości ;)

Creative i Makin lubią to
Opublikowano

Jedna z ostatnich "normalnych" osób z wysokiego szczebla zawiesz swoje działanie na forum :(

Smutno mi zwłaszcza, że to właśnie @Dektored okazał się jedynym, wyrozumiałym i racjonalnie myślącym człowiekiem przy rozwiązywaniu moich sporów.

Na 3 przypadki w 2 mi pomógł, niestety jeden był tak beznadziejnie prosty do rozwiązanie ale okazało się, że jeden z ex modów musiał postawić na swoim a ja musiałem założyć nowe konto.

Dzięki za wszystko @Dektored, zrobiłeś wiele dobrego w swojej karierze na MPC - mam nadzieję, że wrócisz i zrobicie z kilkoma innymi porządnymi osobami dobrą robotę :)

gratulacje, starałeś się dosyć długo, piąłeś się po szczeblach i w końcu jesteś wysoko.

Nic tylko pogratulować :)

Biumrk lubi to
Opublikowano

Wcale.

Jeden ziomek miał 2x na tak od globali, a wbił admin i tylko on odrzucił lel.

W takich przypadkach to administrator ma najważniejszy głos, jeśli on kogoś nie chce w swoim teamie to ma prawo takie podanie odrzucić.

Mi bardziej chodziło o niedogadanie się z elitą, która teoretycznie nie powinna mieć wielkiego wpływu, a w praktyce go ma i w tym problem ;)

Creative i Makin lubią to
Opublikowano

Gratuluję!  :rolleyes:

aresorek i Eryk lubią to

Problemy z forum? Napisz prywatną wiadomość, a w niej jak najwięcej szczegółów dotyczących błędów (screeny, linki i inne :-).

Opublikowano

@Dektored dla Ciebie powinni zrobić wyższą rangę niż Elita.

Trzymaj się Kamil.­

Eryk, Dektored i EmpiUfo lubią to

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Na wyższą rangę niż Elita zasługiwał tylko @Seldek

XDDDDDDDDD,

//Gratulacje ravoner.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

@Dektored byłeś jednym z nielicznych moderatorów, których polubiłem. Pewnie nie kojarzysz mnie, bo jestem no-name'm na nowym koncie, no ale cóż... Pozostaje mi życzyć Ci powodzenia i trzymać kciuki, że będziesz Nas tu jeszcze odwiedzał :)

@Ravoner graty, obyś trzymał poziom ;)

Opublikowano

Dekoder może mnie nie znasz, bo jestem jakimś randomem i nonamem, ale pierwszego bana dostałem od ciebie <3

PS. Oczywiście był niesłuszny

PS2. Jak wszystkie moje bany xD

ItgMSFz.gif­

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...