Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łowimy talenty! - dołącz do ekipy MPCforum.pl | Kilka spraw organizacyjnych

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gratuluję @Ravoner

@Dektored nareszcie możesz odpocząć i przestać marudzić ;p

Widać, że ekipa moderacyjna powoli zbliża się ku najgorszemu okresowi, nigdy jeszcze nie było takiej inicjatywy i widać, że coś się sypie, obyście to naprawili :D

Nigdy jeszcze nikt nie gadał jak najęty takich głupot. Obyś to naprawił:D

Issia i Pies Zbigniew lubią to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nigdy jeszcze nikt nie gadał jak najęty takich głupot. Obyś to naprawił :D

Jakbym nie gadał takich głupot, to by nie było tak idiotycznej inicjatywy polegającej na szukaniu tzw. perełki, która i tak zostanie wybrana po przez lubienie bardziej. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Jakbym nie gadał takich głupot, to by nie było tak idiotycznej inicjatywy polegającej na szukaniu tzw. perełki, która i tak zostanie wybrana po przez lubienie bardziej. 

Nie będę się z Tobą spierał, ale co jakiś czas są takie akcje organizowane ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Co roku na wakacje rekrutują do każdego działu.

Makin lubi to

805491408806070489277.png

Opublikowano

Pamiętam ten wieczór, w którym zrezygnowałem z aplikowania do działu Combat Arms... Wtedy się wszystko zaczęło... dałem początek nowemu życiu, a nick miał - @Dektored, powiedziałem - stary, startuj na kidmoda, jesteś dobrym ziomeczkiem, wyrośnie z Ciebie elita! I cóż... stało się! Jestem wzruszony tym, jak daleko zaszedłeś na tym forum. Ja dzieciom będę pokazywał zdjęcia, patrzcie, to Dektored, a one WOW! Powodzenia na nowej drodze życia, mam nadzieję, że wrócisz jeszcze do rodzimego działu :)

Opublikowano

Gratuluję @Ravoner

@Dektored nareszcie możesz odpocząć i przestać marudzić ;p

Widać, że ekipa moderacyjna powoli zbliża się ku najgorszemu okresowi, nigdy jeszcze nie było takiej inicjatywy i widać, że coś się sypie, obyście to naprawili :D

Tym bardziej, że @Ravoner dostał globala.

yP8u02L.png
Opublikowano

Nie będę się z Tobą spierał, ale co jakiś czas są takie akcje organizowane ;)

Ale nie po to, aby na 'siłę' zapełniać działy, zawsze Oni sami przychodzili, jednak teraz z jakiś powodów jest coraz mniej tych podań. Zamiast zmienić coś w środku, co dalej ciąży (tak mam info), to wciągasz więcej osób, aby się zrazili. Jednak co były moderator może wiedzieć o tym, pewnie się bardzo dużo zmieniło, widząc jak moderacji ubywa zamiast przybywać.

Jak dalej chcesz coś mi powiedzieć pisz na GG/FB :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Dekto :<<<<< Do kogo teraz będę się żalić, że mnie Kyra dręczy?

@Ravoner <3 Tego się nie spodziewałem, ale w pełni zasłużone. Gratki.

Opublikowano

Gratuluję @Ravoner! <3 Wydaje mi się, że z obecnej moderacji jesteś jak najbardziej odpowiednią osobą na to stanowisko. 

Szkoda @Dektored, bo w sumie byłeś takim moim mentorkiem, jak i (chyba) każdego kida :P

Dektored lubi to
Opublikowano (edytowane)

pracę

tę*  B) 

Co do @Dektored, ogromne zdziwienie, ale cóż... widocznie sprawy realne ważniejsze. Lepiej odejść niż robić coś na siłę i tak pewnie było w Twoim przypadku.

Dzięki za wkład w forum, który z pewnoscią był ogromny. Za to banowanie mnie również. ;)

A, i @Ravoner - powodzenia.

Edytowane przez Risen.

5465845486.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...