Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak jak w temacie sprawa wygląda tak że ostatnimi czasy miałem stałe 100fps po kilku dniach chciałem sobie zagrać mecz z kumplami wchodzę do gry przed wybraniem serwera standardowo 100fps jak się wczytuje także ale już podczas gdy fps schodzą max do 45fps dla mnie nie da się tak grać brak płynności i wgl. W ustawieniach wszystko mam ustawione jak najniżej : http://screenshooter.net/102632483/cqdnwss(FPS'y spadły przy wejściu w zakładkę "Opcje") ( Przed tym spadkiem miałem ustawienia na full)

Tak z dnia na dzień spadły mi fps'y nie wiem co jest tego powodem, jeżeli macie jakieś zastrzeżenia albo propozycję co zrobić piszcie.

//EDIT

To jest Counter Strike v32 Non-Steam 

Tu są parametry komputera

System:

Microsoft Windows XP, Professional, Wersja 2002, Dodatek Service Pack 3

Komputer:

Procesor : AMD Athlon 64 X2 Dual

Core Processor 5000+

2.59GHz, 1.75GM RAM

Rozszerzenie adresu fizycznego

Karta graficzna: ATI Radeon 2100 

Jeżeli jeszcze jakieś parametry potrzebne pisać niżej

Opublikowano

Być może prcoesor Ci sie przegrzewa. Pobierz program RealTemp, włącz cs'a pograj jakoś pół godziny już na tych 40 fpsach, następnie zrób screena z RealTemp i wrzuć go tutaj.

Opublikowano

Właśnie sprawa wygląda tak że codziennie po odpaleniu kompa robie czyszczenie CCleaner'em i Advence SystemCare, wyczyści mi zawsze ponad 100mb w ccelaner ale to nic nie daje ;/

Robiłem wczoraj defragmentacje dysku C i D i tak nic nie dało ... Został mi format, sam nie potrafie tego zrobić a informatyk bierze 70zł ...

///Edit @  IkerCasillas Jakiego polecasz antywirusa ?

Opublikowano

Zanim sformatujesz, zdefragmentuj dysk, może pomóc sam korzystam z defragmentacji dysku 1x w miesiącu i cs śmiga jak ta lala, a wcześniej miałem taki syf i muliło wszystko :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...