Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Singleplayer podobne do LoL?

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, czy znacie gry podobne do lola graficznie hack slashe albo inne, które są single albo single z multi, lub możliwość offline i trenowanie na botach ??

Proszę o pomoc

Heroes of the storm ?

Lol?

Dota 2?

Czy one mają taką opcję

jeśli nie to jakie gry są podobne ?

Opublikowano

ogolnie dota to modyfikacja do Warcraft III a to RTS czyli najprawdopodobniej ma single (nigdy nie grałem ani w Warcrafta ani DoTE więc to tylko spekulacje)

sygna.png

Opublikowano

Te gry mają to co chciałeś lecz są online. Polecam też bardzo spróbuj grę Smite. Także MOBA lecz troszkę inna bo 3d i ma opisane wyżej opcje/tryby :)

1.jpg

Opublikowano

Smite ma opcje offline w sensie single ?

Po prostu mam częste problemy z internetem plusa LTE, pomimo iż to interneto domowy nie posiadam żadnych modemów jest problem, chciał bym grać ale kiedy jest burza lub nie mam internetu chciał bym trenować offline z botami lub singlem...

z odskaku grałem w torchlight 2 oraz diablo ale do mnie nie przemawiają...

Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje co opisałem w temacie bede wdzieczny.

Opublikowano

Jakim cudem miałby powstać tryb single skoro MUSISZ się zalogować do konta by trenować na te boty?  Coś tam ludzie pracowali nad stworzeniem serwera do LoLa bo mogli spokojnie odpalić mecz bez łączenia z kontem ani z serwerami riotu i dodawać sobie golda itp. Problem w tym, że nie było minionów, sporo bugów i brak możliwości grania z innymi.

Może nadal pracują nad tym.

Opublikowano

Kolego ciężko będzie...

Jeśli chodzi o Hack'n'slash to możesz se zagrać w Titan Quest, abo Sacred 1 i 2.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Dota nie :)

nic związanego z steamem, tam jest tak drogo i nieopłacalnie że odpada, testowałem wiele gier i żałuje że wcześniej nie wpadłem na lola ta gra powala na kolana ale brakuje mi tu opcji trenowania bez posiadania internetu jednak nie mozna miec wszystkiego...

Torchlight2 mam pobiore sacred zobacze czy to fajne

Opublikowano

Dota nie :)

nic związanego z steamem, tam jest tak drogo i nieopłacalnie że odpada, testowałem wiele gier i żałuje że wcześniej nie wpadłem na lola ta gra powala na kolana ale brakuje mi tu opcji trenowania bez posiadania internetu jednak nie mozna miec wszystkiego...

Torchlight2 mam pobiore sacred zobacze czy to fajne

Sacred to taki bardziej rpg, fajnie się multi gra xD.

Dota nic nie kosztuje :D, a propos gier na steamie, nie musisz przecież u nich kupować, tylko kupić kluczyk na jakiejś stronce (np. allegro).

Swoją drogą co ty chcesz trenować? Polecam Tetris, powaga. Mój kolega w niego napierdala i jest koxem (być może dlatego, że to jedyna osoba, którą znam, lubiącą spędzać czas grając w tetrisa) i wbij diament w 3 miechy od startu xD. Wiesz, trzeba tam podejmować szybko najtrafniejsze decyzje.

A ja kisiłem się w platynie grając rok :D.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Mówisz, że chcesz trybu single, aby ćwiczyć do gry w multi. Pokaże Ci coś na przykładzie Lola. Nawet jak będziesz grał z najlepszymi botami, nigdy nie będziesz miał tego samego co z prawdziwymi ludźmi. Na botach możesz, ogarniać mapę, skoki przez ścianę, podstawowe mechaniki postaci. Możesz próbować nauki last hitów, ale czy nawet najlepszy bot będzie Ci utrudniał to jak chociażby gracz z silvera/golda? Prawdziwej gry, działania w stresie, pozycjonowania, oszukiwania prawdziwych umysłów uczysz się grając na multi.

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...