Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG Marmur Hack by TrueFaith

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

248631407965198313241.png

DMG Marmur Hack by TrueFaith

523311407965198313241.png

Tak

924761407965198313241.png

Cheat działa tylko na Kliencie Prywatnym

860691407965198313241.png

https://www.dropbox.com/s/cnrq9qeeb1susk4/DMGmarmur_TrueFaith.rar?dl=0

794021407965198313241.png

https://www.virustotal.com/pl/file/8f230a67d4bc6769008498b00847bdef16ad83a61c39a020f3285b60abbe5336/analysis/1437442603/

297451407965198313241.png

Przedstawiam DMG na marmurek, cheat to po prostu DMG hack na hity z marmurka, dodałem tylko te najlepsze (dzikus, czarny ork, mały pająk i dziki pies).

Efekty są dość ciekawe, z dmg na konia biłem pewnego metina około 10 sekund, z WH na marmurek 6 sekund, pomyślałem więc, że wgram sobie DMG, uzyskany czas to 2 sekundy xD

Wrzucić do pack i dopisać do indexu, przykład:

7p4ixh.jpg

Testowane na Terios.pl, nie wiem czy działa na modzie/globalu

Na filmie wersja prywatna:

Powinno być 60fps po przetworzeniu (mam nadzieję), sory za muzykę ale słuchałem w między czasie a zapomniałem odznaczyć żeby nie nagrywało systemowego

• Odpowiedzi 451
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z*******e True, mógłby ktoś z was zrobić WH na marmurek? Bo korzystam z tego od Exile'a, ale na marmurze to nie działa.

WH na marmurek działa słabiej niż DMG (przynajmniej jeśli mamy dużo prędkości ataku), jak mówiłem w pierwszym poście metin na WH - 6 sekund, DMG - 2 sekundy

Jeśli bardzo chcecie to dorzucę to WH

Hm, sprawdzę co to jest, zrobię se na inne potworki ;d
Inne wolniej biją, najlepszy jest ork, dzikus i pajączek. To modyfikacja w pliku monster i monster2
Opublikowano

A czy jak będziemy expić np na czarnych orkach to będą one biły nas na wh? ^^

Zakaz linków wychodzących poza MPC oraz reklam serwerów //  NIE MA SPRAWY MORDO

Opublikowano

Nie jest to jego hack . Ukradł od pewnej gildii i umieścił tutaj ;)

Używałem go od początku serwera,wstąpił do naszej gildii i wziął ;)

Opublikowano

­@topic

Miałem wcześniej, lecz przyda się innym, dobra robota.

Jak chcesz to na priv podesle ci moja strukture eventow z dopasowanymi czasami, mozesz sie pobawic i zobaczyc czy bedzie lepiejczy gorzej

Masz zapełnioną skrzynkę.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Kłamstwo i debilizm, nie mam nawet gildii na postaci. Gram tu dwa albo 3 dni. Skoro coś ukradłem to podaj mój nick ;)

@Misiekantos253 miałem do Cb pisać o te twoje eventy jak tylko wróciłem do metina, jesteś w tym mistrzem :P Możesz podesłać

Opublikowano

Czy trudno jest skopiować wh do monster? 

Bym chciał to bym dawno zrobił, ale mnie to nie interesowało -_-

Opublikowano

WH na marmurek działa słabiej niż DMG (przynajmniej jeśli mamy dużo prędkości ataku), jak mówiłem w pierwszym poście metin na WH - 6 sekund, DMG - 2 sekundy

Jeśli bardzo chcecie to dorzucę to WH

Inne wolniej biją, najlepszy jest ork, dzikus i pajączek. To modyfikacja w pliku monster i monster2

Myślałem o WH na marmurek jako zabijanie szybciej mobów na dungach typu Upiorny Labirynt.

Większe DMG na marmurku + wh to szybciej wyczyszczony spot na początku a później tylko po 2 sekundy na każdego metka i można byłoby ten dung zrobić jeszcze szybciej. (przynajmniej tak mi się wydaję)

Tylko fajnie by było jakby to WH na marmurek było oddzielne, tak żebym mógł sobie to wyłączyć edytując plik "Index", kiedy np. potrzebuje DMG Hacka na marmurek, a WH na Marmurek już nie.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Pojebało cie chyba ziomeczku.. True nie jest pokroju Homixa. Daje sobie sam rękę uciąć, że True robił to sam  :)

A jak z logami TruteFraith?

Na teriosie legit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...