Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Pasty o Disie

Gość retard guy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cRb8VjW.png

VZ9Oxb6.png

otwieram przesmieszny temat w ktorym rozmawiamy o slawnym strimerze oraz przeswietnym krulu lasu z diamentu V Norbercie G

a czy wy macie jakies smieszne historyjki z nim zwiazane te akurat tuaj trafilem na strimie cwelorda a jak tam u was ziomeczki

Opublikowano
Kiedyś spotkałem Disa na pogrzebie Damiana "Nervariena" Ziai. Podchodzę do niego i mowie cześć Dis ty skurwysynu. A on tylko "Elo" i

odwraca głowę. Sprzedałem mu blachę w potylice, aż się zaczerwienił i mowie słuchaj mnie, bo ci nie dam followa na twitchu na streamie. Dis

coś tupnął, coś mruknął, że będzie bestie uwalniał, ale mówi dobra słucham ciebie cierpliwie, co masz mi do powiedzenia. Czemu jesteś

carrowanym gównem z easta? Dis padł na kolana i błagał, żebym nikomu więcej o tym nie mówił, a następnie zaczął obrabiać mi pałę. Potem

uciekł do lasu i stamtąd dalej streamuje mecze ligi legend.

Ostatnio poszedłem do zoologicznego kupić żwirek dla kota. Wchodze do środka, a tam jakieś poruszenie. Patrze na zamieszanie, a w samym

środku stoi Norbert "Dis"Gierczak. Napierdalał pięściami w klatki z żabami i krzyczał "K***a j****a Gromp sie zbugował, ja p******e". Po chwili

przyszła ochrona i próbowała go wyjebać ze sklepu, ale on krzyczy "Ja p******e inwejdują mnie team kurwa gdzie team". Na swoich streamach

udaje, że nic się nie stało..

Opublikowano

Czyżby panowie od iMby ?

Imba skonczyl sie w 2k13, po prostu niektore pasty sa smieszne i tyle

Opublikowano

Wczoraj poźnym poludniem wracajac do domu z pracy zauwazylem charakterystyczna osobowość, byl to wysoki brunet z kolczykami na całej twarzy, przybliżając się spostrzegłem iż jest to słynny toxic Norbert "Dis" Gierczak. Podchodze do niego i mówie "Siemka Dis kiedy stream", odwraca się do mnie, można było zauważyć lekkie zdezorientowanie na jego twarzy, po chwili odpowiada mi "no k***a nie wiem jak mozna byc takim skurwysynem jak ty bez kitu, mam nadzieje ze twoja matka umrze na raka bawi Cie robienie komus na złość? Chcesz mnie moralizowac? Słaba opcja" Przez chwile stoje osłupiały aż nagle znienacka pojawia się jakiś 16-latek, uczesany na jeża, w charakterystycznych okularach słonecznych o białych oprawkach, byl to Fx_Imba, wypierdolil w mgnieniu oka bombe na pysk Disa, po czym zwrócił sie w mą strone i powiedział "jutro 10:00 stream na hitboxie" po czym wzial pilke zrobil wsada do pobliskiego kosza. Od tego momentu Imba stal sie moim bohaterem i spamuje czat jako członek FXu

Kiara jeśli to czytasz i jeszcze się zastanawiasz czy Norbert to ten jedyny to powiem Ci jedno! Nie zastanawiaj się więcej! Zobacz jaki z niego dobry człowiek, ile robi dla polskiego lol community, jak wielu ludziom pomógł w tym mi bo dawniej byłem niesamowicie toksycznym człowiekiem ale dzięki oglądaniu Disa zmieniłem się nie do poznania. Dzięki temu znalazłem wielu nowych znajomych, mam dziewczyne, po 20 latach pogodziłem się z tatą. Kobieto zaufaj mi i nie zastanawiaj się więcej bo nawet nie wiesz jaki skarb masz przy sobie!!! Życzę Wam jak najlepiej bo jak dla mnie tworzylibyście idealne małżeństwo.

Kiedyś poszedłem do kościoła ochrzcić swojego psa, ku mojemu zdziwieniu zastałem tam Norberta "Disa" Gierczaka, spytał mnie: co Cię
sprowadza młody człowieku, odpowiedziałem mu: chciałbym ochrzcić psa. Norbert szeroko się uśmiechnąl po czym wyjąl swoją pałe i obsikał
mojego kundla. -Dziękuje -skwitował i poszedł do zachrystii

Opublikowano

Kiedyś w pracy zorganizowali bal przebierańców. Szef powiedział, że obecność obowiązkowa bo inaczej nie będzie premii. Cóż musiałem iść, przebrałem się za smoka. Nagle widzę, że zbliża się do mnie znany i lubiany streamer Norbert "Dis" Gierczak cały czerwony na twarzy. Zaczyna krzyczeć "Odpłace Ci Ty k***o za genka na sziwanie". Strachłem, polałem się w gacie i Dis się poślizngął. W szale wściekłości zaczął krzyczeć, że mam się cieszyć, że nie ma erki. Od tego czasu mam traumę i do dziś nie wyprałem stroju smoka.

Ciśniecie Zwisa, bo chcecie siędowartościować. A ostatnio kiedy szedłem widziałemjak Dis pomaga staruszce przejść przez ulicę. Starszapani mu podziękowała i pobłogosławiła, złote dzieckopowiedziała. Dis wrócił na drugą stronę ulicy, wtedy gozaczepiłem, powiedziałem hej Dis znam Cię zestreama. Odwrócił się ze łzami w oczach i zapytał . Tyteż mnie uważasz za c***a? Myślisz, że jestemzwisem? Spojrzałem na jego załzawione oczy,przełknąłem ślinę po czym zajebałem mu taką bombęw pysk, że mu kolczyki powypadały z ryja. Kiedy zacząłje zbierać obsikałem go i powiedziałem. Nie sądzę, żejesteś Zwisem. Zrobiłbym to kazdej kurwie jutuberskiej,a za Ciebie będę miał szacunek. Dis się rozpłakał,pozbierał kolczyki i poszedł wypłakać się w ramionachKiary, od której właśnie wracałem, obróciłem ją 4 razy.

Podczas porodu znanego streamera Norberta nie działo się nic nadzwyczajnego. Jednak nagle pielęgniarka przebiła mu usta i wargi zszywaczem, no cóż wypadki się zdarzają. Na to całe zdarzenia Norbi wyfleszował z łona matki i zaczął wyzywać ordynatora od jebanych "polaków'' i zjebów. Po całym zamęcie odwraca się w stronę matki i mówi: "ciesz się, że erki nie miałem

Ostatnio byłem w sklepie z dopalaczami u ‘Szabli’ i moim oczom ukazał sie znany streamer Norbert ‘Diss’ Gierczak, wkurwiony na efekty uboczne lsd opowiadał ze widział ultujace szyvany i groził Delordowi ze rozpierdoli jego morde o krawężnik jeżeli jeszcze raz sprzeda mu to gówno. Po 2 minutowej zlepce brzydkich slow policja zrobiła nalot na sklep, w pierwszych szeregach stal znany komisarz Robert Burczyk, nie znajdując niczego nielegalnego w sklepie szabli byłem tak obsrany ze nie wiedziałem co sie dzieje po chwili zobaczyłem ze diss jest juz prowadzony do radiowozu w kajdankach, pytając policjanta dlaczego odpowiedział mi ze dostali zgłoszenie od grabarza z pobliskiego cmentarza za wykopywanie zwłok. Codziennie w nocy wykopywał człowieka i stawiając go do pionu krzyczał „HALO KHARUS!! HALO!!”. sam nie wiem co sie tam stało ale wydaje mi sie ze nie zobaczymy szybko jego streama grozi mu do 5 lat pozbawienia wolności

W niedziele byłem z siostra w zoo. Patrze a w oddali widać klatki z smokami. Mowie o *** chodzi przecież smoki już dawno wygineły. Podchodze bliżej a tam pewien nieznajomy z kolczykami na głupim ryju i włosami przlizanymi jak p**** stoi przed klatkami i wykrzykuje wyma***ąc rekami. „Shiwany wy k***y, dopóki wasza mentalność się nie zmieni już mnie nigdy nie zgankujecie.” Podchodze do niego i się pytam kim Ty k***o jesteś. Okazało się że to słynny streamer Norbert „Dis” Gierczak. Za zwrócenie mu uwagi chciał mi przyjebać z erki. Na szczęście w pore się odsunąłem. Od tego czasu nie chodze do zoo tylko właczam jego stream.

8kHod.png

Opublikowano

Ostatnio byłem w sklepie z dopalaczami u ‘Szabli’ i moim oczom ukazał sie znany streamer Norbert ‘Diss’ Gierczak, wkurwiony na efekty uboczne lsd opowiadał ze widział ultujace szyvany i groził Delordowi ze rozpierdoli jego morde o krawężnik jeżeli jeszcze raz sprzeda mu to gówno. Po 2 minutowej zlepce brzydkich slow policja zrobiła nalot na sklep, w pierwszych szeregach stal znany komisarz Robert Burczyk, nie znajdując niczego nielegalnego w sklepie szabli byłem tak obsrany ze nie wiedziałem co sie dzieje po chwili zobaczyłem ze diss jest juz prowadzony do radiowozu w kajdankach, pytając policjanta dlaczego odpowiedział mi ze dostali zgłoszenie od grabarza z pobliskiego cmentarza za wykopywanie zwłok. Codziennie w nocy wykopywał człowieka i stawiając go do pionu krzyczał „HALO KHARUS!! HALO!!”. sam nie wiem co sie tam stało ale wydaje mi sie ze nie zobaczymy szybko jego streama grozi mu do 5 lat pozbawienia wolności.

W niedziele byłem z siostra w zoo. Patrze a w oddali widać klatki z smokami. Mowie o *** chodzi przecież smoki już dawno wygineły. Podchodze bliżej a tam pewien nieznajomy z kolczykami na głupim ryju i włosami przlizanymi jak p**** stoi przed klatkami i wykrzykuje wyma***ąc rekami. „Shiwany wy k***y, dopóki wasza mentalność się nie zmieni już mnie nigdy nie zgankujecie.” Podchodze do niego i się pytam kim Ty k***o jesteś. Okazało się że to słynny streamer Norbert „Dis” Gierczak. Za zwrócenie mu uwagi chciał mi przyjebać z erki. Na szczęście w pore się odsunąłem. Od tego czasu nie chodze do zoo tylko właczam jego stream.

Opublikowano

Bełczu jak co roku odbywał sie festiwal koni. Sponsorowany jest on przez rodzine Sauć którzy swój majątek zawdzięczają nielegalnym handlem truskawkami. Co roku Arquel wraz z rodziną i przyjaciółmi z Team Skała dominował przeciwników swym dostojnym koniem Guciem. Na tegorocznych zawodach pojawił się, znany ze swoich toksycznych upraw, Norbert "Dis" Gierczak wraz ze swoim ogierem Snoowerem.
Oba konie staneły na scenie. Z jednej strony dostojny o bujnym afro koń Witold, zaś z drugiej brudny Snoower. Szybkie badania na obecnosc sterydów i konkurs ruszył. Norbert był bardzo pewny siebie, jednak jego spokój zaburzyła wbita sędziów. Odkryto ze Snoower był hodowany na BoL'u, silnym anaboliku przyspieszającym wzrost mięsni. Norbert próbował sie bronić że on kupił tego konia, że to poprzedni własciciel Mokatte karmił go bolem. Niestety komisja odrzuciła jego wszystkie argumenty. Norbit sie wkurwił, krzyknął że uwalnia bestie. Chwycił olej stojący przy traktorku pana Brauma, oblał nim Gutka po czym wyciągając zapalniczke którą odpala wszystkie swoje papierochy krzyknął : "PAL SIĘ KONIU J****Y". Wszyscy w szoku, dziwią się co to za młyn. Rodzina Arquela zostawia Gucia w plomieniach, Krzysiu coś tam burknął że to za te wszystkie dive'y na szenie czy cos takiego. Delord jako jedyny był mocniej związany z Witkiem, krzyknął "EJ POMOCY". Przybiegł Burczyk, najwierniejszy przyjaciel Pawła. Wyciagnął z walizki skrzynke Phoenix, po czym wsadzil tam Gucia odcinająć dopływ tlenu. Kiedy sytuacja sie uspokoiła z tłumu wyłonila sie Kiara, była dziewczyna Dis'a.
- Norbert czemu? Czy ty sie nigdy nie zmienisz?
- Szczerze mówiąc mam wyjebane w hejty i wyjebane w kto co powie że nie powinienem się tak zachowywać na wystawie koni, będę się tak zachowywać k***a na gospodarstwie państwa Sauć bo mi się to podoba. Reportujcie sobie, robcie co chcecie w chuju to mam. Dopoki mentalność Bełczaninów sie nie zmieni to ja tez sie k***a nie zmienie bo nie da sie, nie da sie z tymi ludzmi brac udziału w konkursach. Chocbys nie wiem jak zajebistego konia miał to ci ludzie i tak cie oplują

To bylo dosc dawno temu w czasach starozytnych, Grecy sprezentowali obroncom Troi drewnianego konia. Tlum byl szczesliwy z prezentu, poza jednym czlowiekiem, starozytnym medrcem Norbertem G, biegal on wokol konia z pochodnia i wykrzykiwal "No *** pal sie koniu j****y" Niestety, medrca powstrzymal tlum, a kon okazal sie byc pulapka, a wy dalej pewnie twierdzicie, ze Dis nie jest wielkim czlowiekiem i najlepszym lesnikiem w Europie.

Stream Witolda trwał w najlepsze, obudziło się źródło zarobku Skalnego Dżanglera – otrzymał subskrypcję od jednego z wiernych widzów. Gucio się uśmiechnął, słysząc znajomą melodię zaczął wspominać podróże z przedszkola, gdzie gdy słysząc tę piosenkę wesoło się uśmiechał oraz unosił w górę swe ręce. Gdy sub-alert dobiegł końca Witold otrząsnął się ze wspomnień i zapytał.

-Więc, subskrybencie, co mam dla Ciebie zagrać?
-Graj co chcesz, na co masz ochotę – odpowiedział widz.
Gucio obrócił się o 90° na swoim gamingowym fotelu, znalazł się na wprost keyboardu, który zaraz po komputerze był jego największą pasją. Delikatnie rozszerzył palce, położył je na klawiaturze i zagrał. Spod jego dłoni wypadały coraz to bardziej różnorodne brzmienia. 
Nagle z mieszkania, które znajdowało się piętro niżej można było usłyszeć „NO I C**J ZRO..”, lecz dalszy ciąg krzyku został zagłuszony przez muzykę, która wypływała spod palców Witolda.
Gdy Gucio zakończył koncert na cześć nowego subskrybenta, usiadł wesoło przed klawiaturą komputera i z uśmiechem zapytał o odczucia widzów, którzy powiedzieli, że jak zwykle zajebioza.
Młody streamer wszedł do kolejki rozgrywki solowej, gdy nagle rozległo się przeraźliwe dobijanie do drzwi. „HALO KARTHUS HALOOO”, coraz głośniej rozbrzmiewał głos Norberta „Disa” Gierczaka, który dobijał się do drzwi Witolda. Gucio wstał, wyjął z uszu słuchawki i mówiąc „k***a, mówiłem, że nie będę grać o 3 w nocy” skierował się do drzwi mieszkania.
-Tak, słucham? - powiedział Witold otwierając drzwi.
-Albo przestaniesz grać na tym pierdolonym gównie, albo wypierdolę ci taką bułę k***a, że się złożysz jak transformers, j****y frajerze. - rozbrzmiewał agresywny głos Disa
-Dobrze.. Przepraszam, rozumiesz, dostałem suba, musiałem mu zagrać, nie bądź taki agresywny – odpowiedział załamującym się głosem Gucio.
-Chcesz mnie moralizować? Słaba opcja – ciągnął Norbert – Jeśli jeszcze raz obudzisz moje i Kiary dziecko to rozpierdolę ci głowę o krawężnik, ale rozważam też inne opcje, na przykład zrzucę cię z mostu albo zaserwuje kąpiel w betonowych butach, ale wiesz, to będzie sytuacyjne.
Gucio przestraszony zatrzasnął drzwi, do komputera wrócił zlany potem. Dis o zaistniałej sytuacji nigdy się nie wypowiedział.
Opublikowano

nie chce mi sie wczytac tego, co wstawiliscie ale mam w notatniku zebranych chyba z 15 past wiec je przyp******e, moze sie nie powtórzą XP

W moim gimnazjum katolickim znany streamer Norbert Dis Gierczak wchodził z centymetrem na lekcje i mierzył odległość od kolana do materiału sukienki dziewczyny. Jeżeli odległość była według niego za krótka uderzał dziewczynę w twarz krzycząc SIE CIESZ, ŻE K***A ERKI NIE MIAŁEM, a jeżeli ktoś zwrócił mu uwagę krzyczał szczerze mówiąc mam wyjebane w hejty i wyjebane co kto powie że ja nie powinienem się tak zachowywać na streamie będę się tak kurwa zachowywał na streamie bo mi się tak podobare portujcie sobie róbcie co chcecie w chuju to mam dopóki mentalność narodu się nie zmieni to ja też się kurwa nie zmienie.

Cała sytuacja miała miejsce w parku, kiedy z ojcem zauważyliśmy pijanego beja leżącego pod drzewem. Chcielismy mu pomóc i położyć go w bezpiecznym miejscu, ja podniosłem go za nogi a ojciec za ręce. Gdy dochodziliśmy do miejsca bej sie zbudził, okazało sie ze to był Norbert"dis"Gierczak, wstał ogłuszył mnie mocnym ciosem i powiedział "dobrze że zmaksowałem pierwsze e", po czym zaczął spierdalać jak szalony i krzyknął "GOŁST HAHA OUTPLEJD", tata próbował go złapać lecz był zbyt szybki, gdy złapała go policja tłumaczył się tym że musiał stakować itema do jungli i go zinvejdowali, na streamach udaje ze nic się nie stało.

Był rok 1373. Nie było łatwo, nasz zamek był atakowany ze wszystkich stron. Wróg miał przewagę liczebną, a w dodatku dysponował najstraszniejszą bronią tamtych czasów - smokiem. Kiedy wysłał na nas zionącego ogniem potwora ujrzałem jego. Rycerza co prawda bez zbroi, ale z lśniącymi kawałkami metalu w twarzy. Był to znany streamer Norbert "Dis" Gierczak. Już myślałem że jesteśmy uratowani, jednak ten krzyknął "NO I C**J, ZROBIŁ GENKA NA SZYWANIE" po czym rozpłynął się we mgle. Od tamtej pory nikt go nie widział.

Kiedyś w pracy zorganizowali bal przebierańców. Szef powiedział, że obecność obowiązkowa bo inaczej nie będzie premii. Cóż musiałem iść, przebrałem się za smoka. Nagle widzę, że zbliża się do mnie znany i lubiany streamer Norbert "Dis" Gierczak cały czerwony na twarzy. Zaczyna krzyczeć "Odpłace Ci Ty k***o za genka na sziwanie". Strachłem, polałem się w gacie i Dis się poślizngął. W szale wściekłości zaczął krzyczeć, że mam się cieszyć, że nie ma erki. Od tego czasu mam traumę i do dziś nie wyprałem stroju smoka.

Jechałem dziś tramwajem do pracy, siedziałem przy oknie. Wjezdżaliśmy na przystanek basztowa LOT, gdy nagle do tramwaju wsiadł znany streamer, Norbert „Dis” Gierczak. Na ostatnim wolnym miejscu już miała siadać 80letnia staruszka gdy nagle Norbert rzucił plecakiem w to miejsce, krzycząc „Outplejd suko aahahah” i szybko zajął to miejsce. Gdy ludzie zaczęli się burzyć, stwierdził że ma wyjebane na hejterów, gdy już miał wysiadać na następnym przystanku nagle usłyszeliśmy komunikat „kontrola biletów”. Norbert miał nieważną kartą miejską, a legitymacja ESL Polska oraz propozycja wspólnego zdjęcia nie pomogła mu uniknąć mandatu.

Szedłem sobie dziś przez hol w moim dwupiętrowym domu. Podłoga pokryta jest deskami. Wtem usłyszałem dziwne dźwięki dochodzące spod tych desek. Pomyślałem, że to mysz, szczur czy sk***ysyny jakieś. Ale *** tam dopóki nie chodzą mi po piwnicy niech sobie tam siedzi. Następnym razem jak tam przechodziłem usłyszałem jakieś "Kurwa j****a. .Gromp się zbugował". Strachłem jak pojebany i pobiegłem po stetoskop (moja babcia była lekarką, niestety zmarła na zatrucie rtęcią jak byłem mały, ale został mi po niej stetoskop) i przykładam do podłogi. Słyszę teraz wyraźnie "No i *** zrobił gienka na sziwanie". Spierdolilem stamtąd jak pojebany. Od tego czasu boje się chodzić po podłodze.

Pamiętam sytuację gdy byłem wraz z rodzicami w cyrku. Trwał właśnie numer z tygrysem. Całe show przerwało jednak dziwne zachowanie jednego z widzów. Po chwili zauważyłem że to Norbert „Dis” Gierczak, który wbiegł na scenę i zaczął się drzeć w stronę zwierzęcia. Zdezorientowani widzowie nie wiedzielico oznaczają dziwne okrzyki, które brzmiały: „Jebana Nidalle znów użyła ulta, ja p******e” oraz „Kurwa gdzie jest mój team, sam jej nie zajebie”. Szaleniec zaczął wymachiwać rękoma i po chwili krzyknął: „Kurwa znów zmissowałem graba, ja jebie”. Widownia, przestraszona bardziej zachowaniem Norbita niż obecnością zwierzęcia zaczęła opuszczać salę. Na szczęście szybka reakcja ochrony zapobiegła dalszym ekscesom. Gierczak, który w objęciach ochroniarzy krzyczał jeszcze „Kurwa, cleanse się znów zbugował” został sprawnie wyniesiony z sali.

Pewnego razu kiedy wracalem z kina rowerem, bylem totalnie zamyslony, przypadkowo wjechalem na norberta gierczaka, przewrócil sie, lecz okazalo sie ze nic mu nie jest, spokojnie wstal i zaczal wyzywac mnie od "jebanych scierw" "polaków robaków", bardzo uprzejmie, z gracja lecz bardzo stanowczo pozyczyl mi nowotwóru, a nastepnie wyjebal mi lepe na ryj, zabetonowal mi buty i wrzucil do rzeki, kiedy sie ocknalem, zrozumialem ze czlowiek ten zrobil to dla mojego dobra, nauczyl mnie ze innych trzeba szanowac i odnosic sie do nich z kultura, zrozumialem mój blad i jestem mu bardzo wdzieczny za te lekcje, prawdopodobnie najwazniejsza w moim zyciu.

Wczoraj poźnym poludniem wracajac do domu z pracy zauwazylem charakterystyczna osobowość, byl to wysoki brunet z kolczykami na całej twarzy, przybliżając się spostrzegłem iż jest to słynny toxic Norbert "Dis" Gierczak. Podchodze do niego i mówie "Siemka Dis kiedy stream", odwraca się do mnie, można było zauważyć lekkie zdezorientowanie na jego twarzy, po chwili odpowiada mi "no kurwa nie wiem jak mozna byc takim sk***ysynem jak ty bez kitu, mam nadzieje ze twoja matka umrze na raka bawi Cie robienie komus na złość? Chcesz mnie moralizowac? Słaba opcja" Przez chwile stoje osłupiały aż nagle znienacka pojawia się jakiś 16-latek, uczesany na jeża, w charakterystycznych okularach słonecznych o białych oprawkach, byl to Fx_Imba, wypierdolil w mgnieniu oka bombe na pysk Disa, po czym zwrócił sie w mą strone i powiedział "jutro 10:00 stream na hitboxie" po czym wzial pilke zrobil wsada do pobliskiego kosza. Od tego momentu Imba stal sie moim bohaterem i spamuje czat jako członek FXu.

Bylem z synem w kinie. Akurat grali jakas bajke o smokach kupilem cole i popcorn jak przystoi dobremu tacie, dzieciak byl szczesliwy, Nie uwierzycie co sie odjebalo. Nagle gdy bylo ujecie pokazujace jednego ze smokow wstal jakis pojeb z obledem w oczach, od razu zauwazylem, ze to znany streamer Norbert G toczyl piane z ust i wykrzykiwal "Sziwana Ty k***o wiecej mnie nie zgenkujesz" po czym rzucil puszka coli w ekran, i przeskoczyl trzy rzedy w tyl tuz nad glowa mojego syna krzyczac "flesz, ałtplejd szmato". Teraz dzieciak ma traume, a ja wydaje co miesiac krocie na lekarzy...dzieki Norbert

Poród znanego streamera norberta g. przebiegał pomyślnie, do póki pielęgniarka nie przebiła mu uszu i warg zszywaczem, wypadki się zdażają, jednak po tym  zajściu norbi wyfleshował z łona matki, zwyzywał ordynatora od "pierdolonych polaków" po czym spojrzał w oczy swojej matki i powiedział: "się kurwa ciesz, że nie miałem erki"

Ostatnio poszedlem do zoologicznego kupic zwirek dla kota. Wchodze do srodka, a tam jakies poruszenie. 
Patrze na zamieszanie, a w samym srodku stoi norbert "Đis"gierczak. Napierdalal piesciami w klatki z zabami i krzyczal "kurwa j****a gromp sie zbugowal, ja p******e". Po chwili przyszla ochrona i próbowala go wyjebac ze sklepu, ale on krzyczy "ja p******e inwejduja mnie team kurwa gdzie team". A jak poruszylem ta sprawe na chacie jego streamu to dal mi perma i powiedzial ze nie mam honoru dla ojczyzny i gadac tu z typem.

Miałem wtedy 6 lat. Razem z tatą postanowiliśmy ulepić bałwana. Zauważyliśmy, że brakuje mu ważnego elementu - nosa. Więc tata poszedł do domu po marchewkę. Kiedy zostałem sam, przez chwilę nieuwagi zakradł się jakiś człowiek. Od razu go rozpoznałem, był to Norbert "Dis" Gierczak. Nagle zaczął
krzyczeć w jakimś niezrozumiałym dla mnie języku. Odepchnął mnie i w szybkim tempie zaczął wpierdalać mojego bałwanka. Bałem się. Kopałem go w krocze, jednak on nic nie czuł. Uratowała mnie żaba, która go wystraszyła.

Ostatnio niestety mialem nieprzyjemnosc spotkania Norberta Gierczaka na uliczy podczas parady równosci. Jak sie mozna spodzewac nie obeszlo sie bez incydentow, podczas gdy wszyscy krzyczeli przerozne hasla dls krzyczal "i chuj zrobil genka na szywanie" gdy ludzie spytali go co to oznacza rozplakal sie i ze szklankami w oczach krzyczal: "czy bawi was robienie komus na zlosc ?" nikt nadal nie wiedzial o co chodzi wiec Dls uciekl do domu, zamknal sie w swoich 4 scianach i zaczal streamowac, swoje hasla do dzis uzywa podczas streamowania, niestety ludzie nadal nie potrafia zrozumiec o co chodzi przez co nie jest zbyt lubiany na platformie Twitch

Dis odmienił życie wielu osobom w tym mnie, gdy byłem zagubiony to on przyjął mnie z uśmiechem na twarzy do elity internetu i dał poczucie bezpieczeństwa oraz to jego nauki nadały mi sens życia i teraz na twitchu oficjalnie głoszę jego słowo i zmieniam attitiude polskich czatowników, dodatkowo był profesjonalnym zawodnikiem drużyny 3vs3 fck it , profesjonalnym komentatorem esportowym, a przede wszystkim jest wspaniałym człowiekiem i dobrym ojcem swoich wszystkich dzieci z Elity Internetu Disstream oraz Disonators. Myśle że teraz zmienisz zdanie o Norbercie i zaczniesz go bardziej szanować bo to na prawdę wspaniały człowiek

Dis jest jak jan Paweł II. Gimby hejtują wielkiego papieża dlatego bo w ich środowisku jest to modne za to starsi i dojrzalsi ludzie go szanują bo wiedzą ile zrobił dla Polski i że dzięki niemu teraz w naszym kraju nie ma komuny i legalnie możemy oglądać sobie strumyk Disa. Tak samo ma Dis, gimby go hejtują na strumyku bo albo są z jp armi albo są toksycznymi pandami nervariena za to dojrzalsi ludzie doceniają to ile Norbert robi dla polskiego lol community oraz są mu wdzięczni za to że porzucił swoją esportową karierę na rzecz strumykowania a zrobił to tylko dla nas widzów :)

Tak Norbert nauczył mnie inaczej patrzyć na świat oraz ludzi. Kiedyś tak jak on byłem strasznym toksykiem ale poprzez oglądanie jego strumyków oraz medytacje udało mi się zmienić swoje zachowanie o 100% dzięki czemu znalazłem dziewczyne, mam nowych znajomych oraz pogodziłem się z rodzicami po 5 latach.. Tak śmiało mogę powiedzieć że Dis zmienił moje życie

odjebcie się od Norberta, on przynajmniej coś w życiu osiągnął a wy siedzicie na tych streamach i wyzywacie wszystkich którym się w życiu powodzi. przez ten czat jakość streamu strasznie spada bo swoim toksycznym attitiude niszczycię tą harmonie która zazwyczaj panuje na strumyku Norberta.. i nie wyzywajcie go od slabiakow bo udowodnił całej polsce że mimo trolli potrafi wygrywać gierki i osiagnal super wynik w swoim challengu. w dodatku dla fanów zrezygnował ze swojej esportowej kariery! pozdrawiam

Opowiem wam historię jak poznałem Disa. Kiedyś jak byłem młody przyjeźdżałem z Mamą do Wadowic na kremówki, w tym momencie poznałem Wielkiego człowieka, Norberta Gierczaka. Nasza historia rozpoczeła się że razem usiedliśmy przy barze i zamówiliśmy kremówki. Gadka była spokojna, norbert nie okazał przemocy, następnie zaproponował że zaprosi mnie na fejsie, zgodziłem się. Niestety Moja mama powiedziała że nie mogę zadawać się z Norbertem, dlatego czasami wieczorami wymykam się z domu i snajpie go na soloq nordyckim :))

Opublikowano

Pewnej niedzieli postanowiłem wybrać się do kościoła, moją uwagę od razu przykuł pewien mężczyzna z kolczykiem w wardze oraz w brwi, dziwnie się trząsł oraz szemrał coś w stylu polaczki jebane, shyvana nienawidzę cię. Gdy nadszedł moment komunii i ludzie zaczęli przemieszczać się w stronę księdza jakaś emerytka potrąciła tego dziwnego człowieka on wtedy przestał się trząść i wstał, wtedy poznałem, że tą osobą jest znany streamer Norbert "Dis" Gierczak. Dis zaczął wrzeszczeć na cały kościół "shyvana ty k***o znowu próbujesz mnie zgenkować!" po czym popchnął staruszkę i zaczął biec krzycząc "odpalam ghosta polskie k***y" , w momencie gdy był blisko wyjścia z całych sił uderzył w ścianę, po czym upadł na podłogę i powiedział "k***a flash nie zadziałał" Jeszcze po kilku tygodniach od tego wydarzeniach mam koszmary z Norbertem, w których goni mnie i krzyczy "shyvana ty k***o teraz ja cie zgenkuje"

Metin2 PL ASTRAL :

SURA WP 81lv+ ON

Opublikowano

Nie lepiej napisać ze macie wielki ból dupy ze ma tyle widzow na streamie? wy nawet po roku nie mieli byscie tych 500 ;).Jest w tym D5 a wy na bolu nie potraficie wyjsc z platynki a no tak wyslal ticketa na krula jot pe to  krul jot pe dostal bana i teraz wszyscy go wyzywaja bo wasz krul dostal bana na lolu za skrypta  ;D jebane cebule z was tyle w temacie zapewne dis nie jednemu by napierdolil ;D.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnego wieczoru siedziałem razem z rodzicami i oglądaliśmy naszą ulubioną TeleGrę na kanale Polsat. Jako że jesteśmy fanami łamigłówek i szarad, jest to nasza ulubiona rodzinna rozrywka by czasem rozruszać szare komórki i spędzić rodzinny czas Pani prezenterka zadała pytanie "stworzenie na K", wyceniła poprawne rozwiązanie na 200zł. Ku mojemu zdziwieniu, kolejny telewidz, który trafił na otwartą linie miał głos niczym znany polski streamer Norbert "Dis" Gierczak. Zamiast przywitać się krzyknął tylko "HALO KARTHUS HALO!".Wtedy byłem już pewny że to Dis. Pani prowadząca troche zbita z tropu powiedziała, że poprawnym rozwiązaniem zagadki jest "koń", na co Dis z oburzeniem krzyknął: "PAL SIE KONIU JEBANY! MAM MASTER TIERA TYLKO SPADLEM PRZEZ ELO DIKOJ...".Na końcu dodał jeszcze: "MENTALNOŚĆ TEGO NARODU NIGDY SIĘ NIE ZMIENI!!" i rozłączył się. Od tamtego czasu Norbert udaje, że nic się nie stało.

Dwa tygodnie temu umarł mój dziadek. Dziś o godzinie 13 był pogrzeb oraz msza w jego intencji, więc poszedłem jak na wnuczka przystało. Jeszcze przed rozpoczęciem podszedłem pożegnać dziadka, bo akurat trumna była otwarta to chciałem zobaczyć go ostatni raz. Chwilę po tym ceremonia się rozpoczęła, każdy siedział zapłakany i słuchał kazania księdza. Nagle słyszę hałas, jakiś facet wyjebał drzwi frontowe niczym Lee Sin z erki, a potem wbiegł do kościoła. Był zmachany, jakby przed kimś uciekał. Podbiegł do ołtarza, a za nim do świątyni wbiegła policja. Opętany człowiek rzucił się w kierunku otwartej trumny i zaczął drzeć ryj "HALO, KARTHUS HALO. GDZIE JEST KURWA MÓJ TEAM?". Każdy obecny w kościele siedział osłupiały, babcia w ogóle jebła na zawał i mieliśmy dwa pogrzeby zamiast jednego. Nikt nie wiedział co się dzieje, nikt poza mną. Tajemniczym mężczyzną okazał się niejaki Norbert "Dis" Gierczak, znany również jako polski Bear Grylls. Rozpoznałem go po piercingu na twarzy i odrzucającym smrodzie fajek. Chwilę później został skuty w kajdanki przez dwóch policjantów i zabrany do radiowozu. Dwa dni później w gazecie przeczytałem, że pojmany mężczyzna "zażył mocarza i nie potrafił odróżnić rzeczywistości od świata wirtualnego, kradł banany ze sklepów udając karetkę, a następnie zbiegł do kościoła", dalej nie czytałem. Od tamtej pory odstawiłem mocarza i zacząłem chodzić co niedzielę do kościoła.

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

najlepsza jest pasta z teleturniejem :v

Pewnego wieczoru siedziałem razem z rodzicami i oglądaliśmy naszą ulubioną TeleGrę na kanale Polsat. Jako że jesteśmy fanami łamigłówek i szarad, jest to nasza ulubiona rodzinna rozrywka by czasem rozruszać szare komórki i spędzić rodzinny czas Pani prezenterka zadała pytanie "stworzenie na K", wyceniła poprawne rozwiązanie na 200zł. Ku mojemu zdziwieniu, kolejny telewidz, który trafił na otwartą linie miał głos niczym znany polski streamer Norbert "Dis" Gierczak. Zamiast przywitać się krzyknął tylko "HALO KARTHUS HALO!".Wtedy byłem już pewny że to Dis. Pani prowadząca troche zbita z tropu powiedziała, że poprawnym rozwiązaniem zagadki jest "koń", na co Dis z oburzeniem krzyknął: "PAL SIE KONIU J****Y! MAM MASTER TIERA TYLKO SPADLEM PRZEZ ELO DIKOJ...".Na końcu dodał jeszcze: "MENTALNOŚĆ TEGO NARODU NIGDY SIĘ NIE ZMIENI!!" i rozłączył się. Od tamtego czasu Norbert udaje, że nic się nie stało.

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś byłem wielkim fanem Skyrima. Niestety, przeszedłem wszystkie wątki po kilka razy, więc jedyne co mi zostało to pobieranie modów. Pobrałem ich całą masę, ale nie czytałem ich opisów. Grało mi się bardzo przyjemnie nową rasą, wykonując nowe questy. Ale w końcu chciałem porobić wątek główny. Doszedłem do etapu z Paarthurnaxem. Nie mogłem się doczekać, ponieważ dubbinguje go sam Piotr Fronczewski. Jednak kiedy wszedłem na górę, zobaczyłem coś bardzo dziwnego. Zza moich pleców wybiegła pewna osoba, od razu rozpoznałem, że to znany streamer Norbert "Dis" Gierczak. Krzyknął "Sziwana ty k***o tera ja cię zgankuję!", po czym wyciągnął wielką latarnię przypominającą broń Jaxa z gry League of Legends i zamordował biednego smoka. Zapłakany po śmierci mojej ulubionej postaci usunąłem grę z dysku i poszedłem oglądać streamy mojego ulubionego streamera Damiana Nervariena Ziai.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

To zdarzyło się w ciepły wieczór, jakoś w połowie wakacji, nie pamiętam dokładnie. Przechodziłem akurat obok myjni ręcznej "Myj Sam", gdy usłyszałem ten przerażający krzyk. Po chwili z lasu wybiegł jakiś grubas z krótkim ponytailem w czapce niedźwiedzia. Nabrał powietrza w płuca i ryknął z demonicznym pogłosem. Stałem od niego dość daleko, z jakieś 250 metrów, ale najwyraźniej ten ryk dodał mu nadludzkiej siły i pokonał ten dystans w 5 sekund. Nie miałem szans na ucieczkę. Podbiegł do mnie zajebał mi lepa i wydarł się na całą okolicę 'STUNED K***A NAPIERDALAMY GO'. Rozejrzał się dookoła i jeszcze głośniej wrzasnął 'JA P******E GDZIE JEST MÓJ TIM, KOLEJNA GRA W SERII IDZIE SIĘ J**** ZA DARMO, DZIĘKI THRESH, NAPRWADĘ, DZIĘKUJĘ'. Teraz nie miałem już wątpliwości. Napastował mnie polski arcystreamer Norbert G. Smutnym głosem dodał 'Trzy gry, trzy deceki z rzędu, ja pierdole nigdy nie wbije diamentu na tym koncie. UDYREM NIE DA SIĘ K***A CARROWAĆ'. Zdjął czapkę, rzucił nią o ziemię i rozpłakał się. Poszedł w stronę miasta. Po drodze podchodził do przypadkowych przechodniów i pytał ich czy grają duo.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pewnej niedzieli postanowiłem wybrać się do kościoła, moją uwagę od razu przykuł pewien mężczyzna z kolczykiem w wardze oraz w brwi, dziwnie się trząsł oraz szemrał coś w stylu polaczki jebane, shyvana nienawidzę cię. Gdy nadszedł moment komunii i ludzie zaczęli przemieszczać się w stronę księdza jakaś emerytka potrąciła tego dziwnego człowieka on wtedy przestał się trząść i wstał, wtedy poznałem, że tą osobą jest znany streamer Norbert "Dis" Gierczak. Dis zaczął wrzeszczeć na cały kościół "shyvana ty k***o znowu próbujesz mnie zgenkować!" po czym popchnął staruszkę i zaczął biec krzycząc "odpalam ghosta polskie k***y" , w momencie gdy był blisko wyjścia z całych sił uderzył w ścianę, po czym upadł na podłogę i powiedział "k***a flash nie zadziałał" Jeszcze po kilku tygodniach od tego wydarzeniach mam koszmary z Norbertem, w których goni mnie i krzyczy "shyvana ty k***o teraz ja cie zgenkuje"

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nervarien ma 9 liter. Nervarien w wieku 9 lat bawił sie w słoneczko. Słoneczko oznacza ze był słoneczny dzień. Kiedy jest zawsze słoneczny dzień? Zgadza się. Na Summoner's Rift. Summoner's Rift jest mapą lola. Lol ma 3 litery. Kto ma jeszcze 3 litery? Ponownie się zgadza. BÓG. Na Summoner's Rift jest wiewórka, która wierzy w trzech Bogów. Bóg ma 3 litery, a 3 razy 3 to 9. Nervarien też ma 9 liter. Jakie z tego wnioski? J***ć Disa.

Opublikowano

Norma polska mentalnosc zazdrosc polaczkow, ze ktos sie wybil . Dlaczego taki uj a nie ja . Wyczuwam zal dupy zalozyciela tematu. Ogolnie nic do tych typkow nie mam czy do disa czy do nervariena wrecz ich podziwiam za pomysl na siebie niz bezczelnie pisanie pierdol na forach. Przynajmniej robia to co kochaja a nie sacza jadem wkolo i jada po wszystkich. Fajne chlopaki z nich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...