Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinia o Terios.pl

hesojam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak teraz wygląda serwer? Sporo graczy? Jak handel?

Z updatem wszystkie ceny poszly w gore ;) jest wiecej graczy bo update. Narazie za bardzo nic nie wniosl okropnie monottonie. Nadal z chmurki daggerem bije wiecej niz mental duchowego ale ma to byc naprawione podobno balans za 2-3 dni chociaz mial byc wprowadzony z updatem. Do 150fajnie sie gra potem sie odechciewa. Ceny sm skoczyly z 18kkk do 40/50 dzisiaj ;)

[quo2te name=Navrus" post="12246186" timestamp="1437860707]

Jak teraz wygląda serwer? Sporo graczy? Jak handel?

Z updatem wszystkie ceny poszly w gore ;) jest wiecej graczy bo update. Narazie za bardzo nic nie wniosl okropnie monottonie. Nadal z chmurki daggerem bije wiecej niz mental duchowego ale ma to byc naprawione podobno balans za 2-3 dni chociaz mial byc wprowadzony z updatem. Do 150fajnie sie gra potem sie odechciewa. Ceny sm skoczyly z 18kkk do 40/50 dzisiaj ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

I widac ze mialem racje co do serwera ;) administracja zamknela go bez slowa bo czym probowala sprzedac pliki. Widocznie dostali za malo pieniedzy i otwarcie z powrotem z cofka 5 dni.... A podobno po 2 ostatnich cofkach mialo juz nigdy nie byc cofki tym bardziej 5 dni.

Opublikowano

Co do zarobku ... na 180 lvl'u na smoku jak masz full eq EXP masz zarobek mega ... ja robilem smoka w jakies 1-1,5 sekundy z calym odpałem więc na 10 minut wychodziło mi jakieś 8 smoków czyli ze samych sztabek i baryłek wychodziło 3,5kkk ( nie licząc perełek , kufrów itp . ) Co do Administracji ehh tutaj mam troszeczkę do powiedzenia ;) . 2 dni temu była 5 dniowa cofka ;) ... ludzie sprzedawali yangi na allegro i spowrotem je odzyskali ... totalna zenada , poniewaz jeden gracz mogl te 5 dni bezustannie dropic , expic i stracic duzo , a drudzy na tym bardzo duzo zyskali , druga sprawa jest taka iz gdy chcialem sie wymienic eq za PSC napisalem do dwóch TUT'ów i co ? gów*o ... jeden mi odpisał , ze przerabia win 8.1 na 10 i teraz nie ma czasu , a drugi wcale nie odpisywal takze troche pojechali po ambicji ... ;/ . Według mnie , jedyne co im się udało to Dungeony . 

Tyle ode mnie ;) . Pozdrawiam .

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...