Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Plugin bombowy , mam do cb pytanie dodał byś w tym pluginie żeby innym graczą tez wyskakiwało że gracz jest podejrzany?

wyskakuje innym graczom 

531001454960877632167.png

Opublikowano (edytowane)

Byś mógł dodać możliwość banowania graczy innym pluginem niż checkplayer ? bo mam plugin MaxBans i gdy biorę gracza do klatki i banuje go pluginem maxbans to piszę że się wylogował podczas sprawdzenia. 

Ogólnie to byś mógł dodać do configu jaka komenda ma się wykonywać po wpisaniu /check cheater NICK.

#EDIT

Możesz jeszcze dodać że jak zbanujemy gracza to itemy które z niego wypadną trafiają od razu do ustalonej skrzynki zamiast wylatywać na ziemie.

Edytowane przez KrejZi1337

O

/V\

/''\

Opublikowano

Byś mógł dodać możliwość banowania graczy innym pluginem niż checkplayer ? bo mam plugin MaxBans i gdy biorę gracza do klatki i banuje go pluginem maxbans to piszę że się wylogował podczas sprawdzenia. 

Ogólnie to byś mógł dodać do configu jaka komenda ma się wykonywać po wpisaniu /check cheater NICK.

#EDIT

Możesz jeszcze dodać że jak zbanujemy gracza to itemy które z niego wypadną trafiają od razu do ustalonej skrzynki zamiast wylatywać na ziemie.

to nie banuj innym pluginem lub zmień w configu wiadomość że zamiast uciekł  to zbanowany został i tyle.

To było by za bardzo skomplikowane w pluginie napisać by współpracował i innymi pluginami

KrejZi1337 lubi to

Opublikowano

@kondziu98 Rozumiem. Ale czy trudne było by dodać do pluginy możliwość wyłączenia banowania przez CheckPlayer ? I np. ustawić że jeżeli gracz się wyloguje to wykonuje się komenda ustalona w configu.

O

/V\

/''\

Opublikowano

@kondziu98 Rozumiem. Ale czy trudne było by dodać do pluginy możliwość wyłączenia banowania przez CheckPlayer ? I np. ustawić że jeżeli gracz się wyloguje to wykonuje się komenda ustalona w configu.

można by spróbować, pobawię sie trochę i zobaczę jak to wyjdzie :)

KrejZi1337 lubi to

Opublikowano (edytowane)

Dodaj możliwość zmiany różdżkę na inny item.

Wpadłem jeszcze na pomysł by dodać dźwięki np gdy teleportujemy gracza do klatki to słychać dany dźwięk ustalony w configu jeżeli gracz okazał się cheaterem to następny dźwięk i jak jest czysty to samo :)

Masz zamiar dodać to co Ci napisałem na górze ? (Wyłączenie banowania po przez checkplayer i dodać w configu możliwość wybrania komendy gdy gracz się wyloguje ?)

Edytowane przez KrejZi1337
kondziu98 lubi to

O

/V\

/''\

Opublikowano

Dodaj możliwość zmiany różdżkę na inny item.

Dodałem, update będzie później

Wpadłem jeszcze na pomysł by dodać dźwięki np gdy teleportujemy gracza do klatki to słychać dany dźwięk ustalony w configu jeżeli gracz okazał się cheaterem to następny dźwięk i jak jest czysty to samo :)

można dodać, popracuje nad tym i zobaczę jak wyjdzie

Masz zamiar dodać to co Ci napisałem na górze ? (Wyłączenie banowania po przez checkplayer i dodać w configu możliwość wybrania komendy gdy gracz się wyloguje ?)

Musiał bym zmieniać cały plugin, bawiłem się trochę z komendą gdy się wyloguje, lecz nic mi nie wyszło, cały czas były błędy, aż w końcu to usunąłem i zostawiłem jak jest