Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bardzo dobry plugin, ale coś mi w nim nie pasuje. Nie wiem tylko co.. A! Jak mam sprawdzić czy on ma czity czy nie? System sam cię o tym poinformuje czy nie?

Opublikowano

Bardzo dobry plugin, ale coś mi w nim nie pasuje. Nie wiem tylko co.. A! Jak mam sprawdzić czy on ma czity czy nie? System sam cię o tym poinformuje czy nie?

Poczytaj temat.

Ty komendą go  sprawdzasz, 

To nie jest no-cheat

531001454960877632167.png

Opublikowano

REF
Aktualnie nie będzie żadnych update, ponieważ rozwijam swój pierwszy publiczny projekt: KondziuChat w którym to trzeba poprawić i dodać nowe opcje :)
Jak tylko skączę i wydam nową wersje pluginu KondziuChat to zaraz biorę się za dodawanie więcej opcji do pluginu, i poprawy błędów. (Nawed nie pamiętam jakie są :P) Tak dawno się nie bawiłem z tym projektem

Opublikowano

ChceckPlayer v. 0.4.2
Update za tydzień.
Zmiany:
-Poprawiono błąd z zapisem lokalizacji admina, gdy nie sprawdzał gracza

-Do komendy /check info dodano informacje czy gracz jest zbanowany, jeżeli jest to kiedy, przez kogo i jaki powód (jeśli jest)
-Możliwość wyłączenia sprawdzania update pluginu

Opublikowano

ChceckPlayer v. 0.4.2

Update za tydzień.

Zmiany:

-Do komendy /check info dodano informacje czy gracz jest zbanowany, jeżeli jest to kiedy, przez kogo i jaki powód (jeśli jest)

Update szybciej pojawi się na mojej stronie internetowej. (2-3 dni wcześniej)

Opublikowano

UPDATE PLUGINU JUŻ POSZEDŁ!
Aktualnie można go pobrać ze mojej strony internetowej (w profilu strona podana)

ChceckPlayer v. 0.4.2
Update za tydzień.
Zmiany:

Opublikowano

No cóż plugn średnio przydatny, po prostu kilka aliasow essentialsa :), myślę, że napewno ułatwi administracji życie. Jednakże nie znajdzie się na mojej liście pluginów :\.

Konradzie, zamiast pisać plugin na sprawdzanie graczy czy mają cheaty napisz AntyCheata, to jest dzisiaj potrzebne zaczynającym serwerom, administracja nie ma czasu (lub ochoty) kazdego z osobna sprawdzac :) (a Huzuni np moge sobie wylaczycjednym klawiszem) ;).

Ogólna ocena pluginu 7,8/10 .

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

No cóż plugn średnio przydatny, po prostu kilka aliasow essentialsa :), myślę, że napewno ułatwi administracji życie. Jednakże nie znajdzie się na mojej liście pluginów :\.

Konradzie, zamiast pisać plugin na sprawdzanie graczy czy mają cheaty napisz AntyCheata, to jest dzisiaj potrzebne zaczynającym serwerom, administracja nie ma czasu (lub ochoty) kazdego z osobna sprawdzac :) (a Huzuni np moge sobie wylaczycjednym klawiszem) ;).

Ogólna ocena pluginu 7,8/10 .

Możliwe można wyłączyć jednym klawiszem, lecz jeśli administracja umie sprawdzać to na pewno znajdzie, nie raz tak sprawdzałem gracza który sobie wyłączyć klawiszem huzuni i niby był czysty lecz jak już miał wejść w .minecraft jest tam folder huzuni którego nie da się ukryć

Ale mimo to dziękuje za opinie i pozdrawiam

Opublikowano

Witaj, jak ten plugin ma pomóc sprawdzać czy gracz ma x-ray? :-)

Nic nie mówie, ale tak jest na "logu pluginu".

Pozdrawiam :-)

Czytać ze zrozumieniem tak bardzo.

Jest napisane jak byk! To nie jest No-Cheat!

Poczytaj, obejrzyj film i wtedy się wypowiedź na temat pluginu, a nie piszesz bo zobaczyłeś obrazek