Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Xenox

MrF3sh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież wszyscy posiadają pliki xenoxa, mam nawet baze XDD

Jak mozesz podeślij baze na pw  xD

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie do teamtu ale polecicie może jakiś niezły prywatny server co jest o nim głośno i masa ludu? Nie grałem około 3 lat już, ostatnia przygoda skończyła się na yitian2.

Opublikowano

Jest już server elium.pl  Jest to  bardzo dobra przeróbka xenox  wraz z nowymi żeczami..

czekaj czekaj , żeczami ? A CO TO :_:

@top

nie ma sensu, serwer i tak się nie utrzyma, a będą kilogramy hejtu :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Niby tak... ale z drugiej strony to co teraz wychodzi i te "nowości".... też nie są najlepsze : ).

Przecież sam autor pisał, że z 5 stronami itp. :v

Po co kolejny syf, taki jak jakaś sapphira, dmdmt3, divine riłork. Skończcie w końcu z tymi je**nymi reworkami starych (i nowych) serwerów, bo to się zaczyna robić nudne. Zaraz ktoś zrobi rework csyt2, czy tam longju, na który wbije 200 osób, a po tygodniu off, bo graczy nie ma. Taka prawda, społeczność metina się zmieniła i tyle.­

tenor.gif

Opublikowano

czekaj czekaj , żeczami ? A CO TO :_:

nie ma sensu, serwer i tak się nie utrzyma, a będą kilogramy hejtu :D

Serv się dobrze ma od 2 miesiący stoi i będzie stał jeszcze trochę  nowe rzeczy chodziło mi o bardzo duże urozmaicenie odnośnie starego xenox

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A Wy dalej myślicie, że te pliki, które kiedyś wrzuciłem na forum to czyste i dobre pliki Xenoxa xD Pozdrowienia z odpalaniem serwera na tym xD

Opublikowano

niee niee rób tego syfu, nie wracajcie do starych serwerów. Wracacie do nich tylko z jednego powodu KASA, myślicie że postawicie serwer tak jak Lajk ( Diwine Word ) i będzie full ludzi i full kasy z IS-a, lepiej róbcie coś własnego a nie wracać na stare gów.na za przeproszeniem. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Kolejny Xenox.. Ciekawe, czy będzie gorszy od tego, co upadł :D Chłopie, lepiej stwórz jakiś innowacyjny serwer, bo takich mało, a z chęcią bym na takim pograł ;)

Opublikowano

Skończcie z tymi reworkami i reaktywacjami, szczególnie nie swoich serwerów.

Nie wiem czy to był Twój post co do tego, żeby administracja usunęła wszystkie gotowe pliki i zostawiła tylko same podstawki, ale zgadzam się z tym. Byłby przesiew lipnych serwerów, a graczy byłoby więcej :P

@topic

Był jeden xenox ? Był, tyle starczy. Więcej nie potrzeba.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Po co robić taki serwer, kiedy było już takich kilka i ludziom się już one znudziły, stwórz coś swojego, oryginalnego, coś co na żadnym serwerze nie ma, to na pewno przyciągnie wielu graczy ;)

Opublikowano

Witam ! 

Zwracam się do was z pytaniem czy chcielibyście ,,Nowego" Xenoxa odbugowane z drobnymi dodatkami takimi jak 5 slotowe eq kostiumy itd.

proszę o wypowiedzenie się 

Witam. NIE NIE CHCIAŁBYM NOWEGO XENOXA ODBUGOWANEGO Z DROBNYMI DODATKAMI JAK 5 SLOTÓW W EQ KOSTIUMY ITD.

NIE MUSISZ DZIĘKOWAĆ ZA WYPOWIEDZ :*

Opublikowano

Jakby zrobili reset całego serwera , reklamę , naprawili bugi  itp to myślę że serwer by ożył :P

"Nieważne gdzie, nawet gdy będziesz sam 

Trzymaj gardę wysoko i po prostu walcz, walcz, walcz ...

Nawet gdy czujesz strach, albo już nie masz sił 

Musisz dotrwać do końca, choćbyś miał tu paść na ryj ."

Opublikowano

Było już w c**j takich serwerów, extrememt2, argentus tez jest chyba na xenoxie robiony... starczy tego, zrób 4funa jakiegoś ciekawszego ;p

A pózniej co do czego przychodzi start i max 100 osób online i pada przez to że graczy nie ma.

Co do tematu lepiej zrobić coś swojego. Jak dla mnie xenox to syf chociaż ktoś tam jeszcze gra.

Po co nowy xenox? Będzie to zupełnie coś nowego jeżeli wszystko odbugujesz - bo to było normalne na tym serwerze i zawsze będzie.

Ludzie za przeproszeniem kur*a ogarnijcie się -.- jak czytam te wasze komentarze to rzygać mi się chce . Nie pasuje to zróbcie swój MEGA serwer , czekam ;) . Co do tematu , jestem ZA ! :)

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Oczywiście że bym zagrał, i to nie tylko ja wiele ludzi by powróciło tylko jeżeli ma być rework to ma być easy a nie podróbki easy z jakimiś ziołami, skomplikowanymi misjami itp.­

anNO14B_460sa.gif

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Również myślę że xenox się już przejad osobiście grałem tam 4 razy po 0,5 roku przerwy i np mi się już nie chce tam wracać jak jest zmienione może kilka rzeczy o ile w ogóle  jest coś zmienione także pozdrawiam i powodzenia 

mVfQ35j.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak chcecie coś podobnego to wbijajcie na Elium.pl   Jest to coś co na pewno wam się spodoba  server tak jakby w stylu xenox ale w nowym wydaniu bez bugów, nowe itemki, eq, pety, kostiumy, szarfy, mounty, bossy itd.. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...