Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] TS3BAHU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@TS3Bahu

To dlaczego dziwnym trapem po rozmowie z hostingiem na fb nagle piszę do mnie Mateusz na gg, że może mi opłacić na jeden miesiąc vps w zamiam za.. (coś nie chciał napisać.)

To niezły wyciek z fb..

Ciekawe..

Opublikowano

Chodzenie po serwerach i proponowanie im zmiany hostingu, przesiadywanie na serwerach z osobami typu mati tm, lusia itd - żałosne zachowanie (rozumiem że klient to klient, ale bez przesady), jeśli już nazywasz to coś ''firmą'', to przynajmniej trzymaj poziom jak na firmę przystało, na dzień dzisiejszy to całe bahu nazywane firmą, stawia w złym świetle inne firmy tego typu, które naprawdę oferują usługi na wysokim poziomie. Kolejną sprawą jest straszenie ludzi swoimi śmiesznymi paragrafami, wysyłasz mi na pw takie wiadomości, pozwolę sobie udostępnić ss z ''rozmowy'': http://www.mpcforum.pl/s/88b6b75 - powiedz mi proszę, jak ja mam Ciebie traktować poważnie, wysyłajcie to listownie albo coś, a nie na śmiesznym mpcforum, w jeszcze śmieszniejszej prywatnej wiadomości.

Na dzień dzisiejszy NIE POLECAM - sporo wam brakuje do profesjonalnych usług, dla wymagających klientów.

Pozdrawiam serdecznie.

@vest

Chciałem zaznaczyć ze nie wchodzimy na serwery publiczne i nie oferujemy usługi ale ty wiesz lepiej ode mnie widzę,

Wiesz co? Bardziej niż złodziei nie lubię oszustów i kłamców ;/.

Napisałeś ,że nie chodzisz po publicznych teamspeakach.

TeamSpeak który ma średnio dziennie po 700 osób to chyba można nazwać publiczny.

Tak się składa ,że wbiłeś na serwer o nazwie PompaSpeak i próbowałeś z kolegą Haxer™ nakłonić na zrezygnowanie z net-speaka na cześć waszej "lepszej" oferty.

Nie ładnie tak kłamać :cc (Jak potrzeba mogę załatwić nagranie z rozmowy).

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

To wyjaśnia cała tą ostatnią nagonkę, próby oczerniania innych hostingów.

@ɴoɴαмe dawaj to nagranie :) chcemy posłuchać :yay:

Te nagrane pokaże jak napiszą ze takiego czegoś nie było. I nie bedzie to całe nagranie, ale tylko początek żeby pokazać ze taka sytuacja że chodzą po tsach istnieje.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

@ɴoɴαмe

Czekamy na nagranie, chętnie posłucham.

@TS3Bahu

Osobiście nic do ciebie i twojego hostingu nie mam lecz przestań kłamać w sprawie rozmów na temat nakłaniania niektórych serwerów teamspeak3 na przejście do ts3bahu ponieważ sam byłem świadkiem takiego namawiania na serwerze evospeak a oto dowód http://imgur.com/MNwujtn później przyszedłeś ty i poszedłeś rozmawiać z właścicielem na osobności.

Opublikowano

Przypominam, że jest to dyskusja o hostingu. Jak już piszecie o dowodach to je dajcie od razu, posty, które nic nie wnoszą w temat, a są tylko słowami będą liczone jako spam. 

Po raz ostatni napominam o zachowaniu kultury w dyskusji. 

Opublikowano

Chciałem zaznaczyć ze nie wchodzimy na serwery publiczne i nie oferujemy usługi ale ty wiesz lepiej ode mnie widzę, skontaktowaliśmy się z tobą po przez prywatną wiadomość ponieważ nie posiadam twojego adresu e-mail, a wasze negatywne wypowiedzi w moją stronę płyną tylko jedynie z tej racji że mieliście nie miłe przeżycia z naszym klientem hostingu, więc nie rozumiem dlaczego jest prowadzona negatywna wypowiedź w moją stronę.

Dlaczego kłamiesz? Przedstawiałeś swoją ofertę hostingu pod serwer ts3 mojemu ADMINISTRATOROWI co jest śmieszne..

Z kim się zadajesz - takim się stajesz. :)

tHqCWXd.jpg

Opublikowano

@TS3Bahu

Źle mnie zrozumiałeś.. Rozmawiałem z Tobą na fb w sprawie dogadania się bo chciałem do Was przenieś swój serwer.

Jednakże szkoda, że cała nasza rozmowa została udostępniona przez Ciebie do Mateusza i Mateusz pisał do mnie, że może mnie wspomóc finansowo..

Akurat jego pomocy jak i innych nie potrzebuje.. Na opłatę maszyn, licencji itd.. Zawsze się znajdzie kasa.. Gdyby tak nie było to bym nie prowadził dalej serwer, który już ma 2 lata..

Smutne jest to, że udostępniasz znajomym z którymi przebywasz na serwerach głosowych rozmowy z klientami..

Dlatego, niestety.. Ale straciłem zaufanie do Pana i nie jestem już zainteresowany.

Z poważaniem,

`.Łukasz.

Opublikowano

Witam Bardzo Serdecznie.

Chciałbym również wypowiedzieć się na temat ts3bahu.com oraz sytuacji, która ma obecnie miejsce. Jeśli chodzi o sam hosting ts3bahu.com z tego, co mi wiadomo jest to dosyć popularny hosting dla większości osób bardzo pozytywny. Jeśli chodzi o same serwery, stabilność oraz ochronę przed różnego typu atakami nie mogę się zbytnio wypowiedzieć, ponieważ nie posiadam tak aktualnie maszyn.Słyszałem dużo opinii od różnych osób większość z nich była negatywna. Sądzę, że spowodowane jest to tym, że bardzo często usługobiorcy, którzy posiadają już oferty ts3bahu.com często reklamują się na różnych forach oraz TeamSpeakach publicznych przez co sądzę, że ich opinia staje się negatywna z powodu natarczywości do zmiany usługodawcy.Jeśli chodzi o sytuacje, którą przywołał noname odnośnie natarczywej reklamy na podanym przez niego TeamSpeak'u PompaSpeak.PL odnoszącej się do zmiany usługodawcy oczerniając z tego, co wyczytałem firmy Net-Speak.PL sądzę, że zadziałało to bardzo na niekorzyść ts3bahu.com.Również jeżeli noname zdobędzie nagranie oraz udostępni je za zgodą właściciela PompaSpeak.PL a na nagraniu będzie przedstawiona sytuacja, gdzie firma Net-Speak.PL jest oczerniana nawiąże to do antyreklamy oraz działania na niekorzyść firmy właściciel będzie miał prawo oddać sprawę do sądu z powodu działania na niekorzyść firmy. Antyreklama, oczernianie, oszustwo jest to działanie na szkodę firmy co jest zabronione polskim prawem.To tyle ile mogę powiedzieć oraz wywnioskować z postów innych osób na aktualny temat opinii firmy ts3bau.com. Tak jak pisałem powyżej moja opinia jest opcjonalna z powodu braku usług, które świadczy owa firma może kiedyś przekonam się co do firmy ts3bahu.com lecz na dany moment jestem zadowolony z obecnego usługodawcy.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Opublikowano

Dobre Zabezpieczenie Wzmocniony pod serwery gier Polecam sam mam Dedyka :D

Hmm wydaje się że ts3bahu hostuje serwery athp jak i serwery dedykowane wyłącznie pod serwery teamspeak3 ?

Co do teamspeak3 w ts3bahu widać że człowiek wie co robi docenia każdego użytkownika  , stara się jak najlepiej aby być wzmocnionym i wiadomo stabilność coś dla niego znaczy ;)

aBBJCq0.png

Opublikowano

Hosting bardzo dobry pod względem zabezpieczeń Ataków DDOS.

+ I -

Dobra szybka doświadczona Pomoc Online.

Dobrze zabezpieczone Serwery 

AntyDDOS na poziomie wszystkich hostingów

-

Cena - jak dla mnie one są troche za duże jak na serwer, ale jak kolega wyżej napisał za jakos się placi.

Osobiście POLECAM.

Pozdrawiam UszatyMis

Opublikowano

Nie polecam!

Zachęcali mnie do zmiany na hostingu TS3BAHU ale nie byłem zainteresowany po 5 min dostałem DDOS na tsa. Nie mam dowodów na to ze oni ale dziwnym trafem po 5 min kiedy pisałem z kimś (Nick na B, nie pamiętam całego nick bo to było tydzień temu) z TS3BAHU dostałem DDOS na serwer. 

Pozdrawiam 

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
33 minuty temu, AKUKU597 napisał:

Nie polecam!

Zachęcali mnie do zmiany na hostingu TS3BAHU ale nie byłem zainteresowany po 5 min dostałem DDOS na tsa. Nie mam dowodów na to ze oni ale dziwnym trafem po 5 min kiedy pisałem z kimś (Nick na B, nie pamiętam całego nick bo to było tydzień temu) z TS3BAHU dostałem DDOS na serwer. 

Pozdrawiam 

Nie polecasz ze względu na atak od jednego z serwerów z owego hostingu?

To tak samo jakbyś nie polecił powiedzmy OVH, bo od ich klienta dostałeś atak.

Opublikowano
3 godziny temu, AKUKU597 napisał:

Nie polecam!

Pozdrawiam 

jeśli nie polecasz udowodnij to A nie mówisz bzdury w takich akcjach się robi damp i wszystko wyjdzie.

Opublikowano
8 godzin temu, AKUKU597 napisał:

Nie polecam!

Pozdrawiam 

"z TS3BAHU dostałem DDOS na serwer."

Jeśli dostałeś atak DDoS z serwerów należących do ts3bahu to przedstaw dowody w postaci tcpdumpów, bo póki co to tylko fałszywe oskarżenia.

Opublikowano
8 godzin temu, AKUKU597 napisał:

Nie polecam!

Pozdrawiam 

Oskarżasz bez prawnie porządnego hostera, nawet dowodów nie przedstawiłeś. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...