Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś to w ogóle testował ?

Jaka pewność,że bez Vaca ?

O wiele bezpieczniejsze i na 100 % bez konsekwencji jest zrobienie tego w panelu Nvidi,Intela czy AMD. (Jeżeli komuś nie będą pasowały takie kolory to może sobie tylko ustawiać na czas gry a potem przywrócić domyślnie)

Opublikowano

O wiele bezpieczniejsze i na 100 % bez konsekwencji jest zrobienie tego w panelu Nvidi,Intela czy AMD. (Jeżeli komuś nie będą pasowały takie kolory to może sobie tylko ustawiać na czas gry a potem przywrócić domyślnie)

Można również zastosować:

SweetFX :)

Opublikowano

Można również zastosować:

SweetFX :)

Niby tak ale zauważ,że osoby które się mogą bać o to bo zdania na temat SweetFX są mieszane mogą się bać bana,a ten sposób co napisałem wyżej jest na 100 % bezpieczny ;)

Sam nie korzystałem nigdy z czegoś takiego więc się nie wypowiem jak to działa i czy są bany czy nie :D

Opublikowano

Tak jak napisałem, ja już testowałem jeżeli nie jesteś zainteresowany nie musisz tego pobierać, nikogo nie zmuszam. Tak, masz rację jeżeli ktoś chce to może zmienić to w panelu sterowania Nvidia lub AMD. Niektórzy nie lubią z tego korzystać i zmieniać w kółko po wyjściu z gry. Dla mnie jest to nieprzyjemne.

Ale dzięki za opinię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...