Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zablokować dobieranie "rusków" w meczach turniejowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W CS:GO to Rusków można mieć wyjebane no ale znajdzie się jakiś ogarnięty Rusek.

Najlepiej to grać z swoim Team'em.

Bo ja to miałem około 4 mecze z taką milszą atmosferą co się czasem po śmiać było można i nawet po przegranej i po jakieś zjebanej akcji.

Bez wyzwania.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

nie wiem jak ty ale ja wole grac z ruskimi niz z niemcami albo polakami, niemieccy gracze w c**j wyzywaja jak sie cos zjebie albo mowią caly czas po niemiecku (mam lema nie puaczccie ze tylko na niskich rangach tak jest) a jak gram z ruskimi to mowią po angielsku i po rusku ale chociaz dają info a nie jak niemce umrą i cos po niemiecku pierdolą albo cos typu fucking noob omg, a z ruskimi najczesciej są bekowe gry :D

Opublikowano

To nie działa tak jak przedstawił to autor. Program blokuje nam porty dochodzące z Rosji za czym idzie zablokowanie serwerów z Rosji.
Ale nie zapominajmy że rosjanom również dobiera serwery spoza Rosji. Więc nigdy ich całkowicie nie "usuniecie".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trzeba zdać się po prostu na łaskę Gabena, że nie da ruskich trollów,a trolla można przecież spotkać w każdej nacji. Ja znam kilku rusków np z którymi idzie pograć teamowo ;)

17912601413989039366.png
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Mi cos nie działa, jak ktoś może pomoc z tym.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Mi cos nie działa, jak ktoś może pomoc z tym.

1. Po pierwsze, nie ma czegoś takiego jak wybieranie sobie regionu, z którym chcesz grać.

2. Po drugie, przecież jesteś cheaterem.. To ciebie ludzie nie chcą w tej grze.

Opublikowano

Moim zdaniem to nie działa. Kiedyś na początku to działało pewnie volvo to zablokowało. Jak miałem problem z pingiem to używałem tego i gówno to dawało, nie szukało mi nawet gry.

Opublikowano

Pierdolenie cały czas jak nie j****y rusek to inny przykurw nawet odnas sa takie niedokurwy ze szkoda szczepic pysk..

NIE DA SIE ZABLOKOWAC TAKICH RZECZY JAK DOBIERANIE RUSKOW CHOC BY SIE DALO TO I TAK INNYCH UPOSLEDZONYCH PRZYKURIONYCH KUTASOW BY CI DOBIERALO TAKWIEC SZKODA GRAC USUN GRE I ZAKON SWOJE NEDZNE ZYCIE :)

Opublikowano

to nie ruski psuja wam gre!!!!!!!!! TAK NAPRAWDE to polacy sa najgorsi w csie :) 9/10 polakow nie potrafi strzelac gubi sie na "swoich" rangach :)
i nie nie mam tu na mysli jakichs niskich rang tylko mowie tu o LEM+ :)
Trafic na polakow to jest tragedia, jak widzisz ze jest wiecej niz 2 to sie nie odzywasz tylko obserwujesz co robia ;)
TAK TO PRAWDA polacy to rak w counter strike :)

Opublikowano

to nie ruski psuja wam gre!!!!!!!!! TAK NAPRAWDE to polacy sa najgorsi w csie :) 9/10 polakow nie potrafi strzelac gubi sie na "swoich" rangach :)

i nie nie mam tu na mysli jakichs niskich rang tylko mowie tu o LEM+ :)

Trafic na polakow to jest tragedia, jak widzisz ze jest wiecej niz 2 to sie nie odzywasz tylko obserwujesz co robia ;)

TAK TO PRAWDA polacy to rak w counter strike :)

dokładnie, nie rozumiem dlaczego ludzie tak najeżdzają na ruskich, przeciez taki ogarniety rusek lepszy od polskiego cebulaka. Najlepiej to w ogole sie nie ujawniać jak wiesz ze masz polaka/polaków w teamie...

polacy i niemcy to najgorsze gówna tej gry i taka prawda. Amen.

Opublikowano

@up i @2up co wy pierdolicie kazdy naruf jest zwalony czy to rusek niemiec polak czy ktos inny to zalezy kto jaki jest to tylko od osoby a nie od kraju dobrze ze nie napisaliscie ze czarny jest gorszy czy cos w tym sytlu ruskie sa najgorsze bo ich jest duzo i latwo trafic na 4 w teamie takich przkurwionych niz na ogarnietych

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

U mnie nie działa :/, turas czy nie turas rusek czy nie rusek polaczek czy nie polaczek każdy może być spierdoliną drącą morde to nie zależy od narodowości i pochodzenia :)

Opublikowano

U mnie działa.

Jak jestem z kimś w poczekalni komu dobiera serwer który ja mam zablokowany to po prostu nie mam ZATWIERDŹ MECZ i pokazuje że JA nie zaakceptowałem.

Ale i tak Ruskie grajo na wszystkich serwerach...

Da się jakoś przeżyć jednak na smurfie. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...