Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziękuję za taki team

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie potrafi nikt zabić typa, z nożami 3-1 biegną i przegrywają raz było 1-9 bo ace zrobiłem a tak to by było 0-9... zabiłem 3 osoby, 2 z awp zdjeli mnie i nie zabili ich 4-2... a byłoby 2-9 i się wyzywali od noobów, kick me pls , az w koncu sie poddalismy...

Nic nie potrafia ugrac, w dodatku nikogo nie stać było na mikrofon i tylko było na chacie " x-D lol x-D "

Jebane szczescie ze na niedorozwiniety team wpadłem.

Wypowiedzcie się globalki jakim jestem noobem który ratuje team a oni nic nie umieją ugrać :)

Na nick nie patrzcie, miałem inny to samo. dla beki se dalem go

@Edit już w rozgrzewce mielismy bota...

@Edit skoro macie to zamknac, to pomozcie mi wyjsc z silvera - znalezc dobry team p/w zapraszam

post-1406038-0-76127700-1438267520_thumb.jpg

76561198230710648.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znajdź sobie drużynę i graj 5 ;)

tylko to umiesz powiedzieć? jak ja szukam druzyny na forach roznych to akurat po 5-0 juz pisza kick me pls, to nie jest takie proste trafić na kolesia który chociażby ma 14-15 lat, wczoraj spytałem się ile typek ma lat, a on 12, po czym było 10-16 i miał 0 killi a chyba miał swojego w drużynie bo ciągle nie moglismy go wyrzucic 3-2

76561198230710648.png

Opublikowano

Nie graj sam turniejówek. Znajdź sobie dobrą 5 i graj z nimi. Granie samemu to strzał w kolano samemu sobie oraz swojej psychice.

Opublikowano

Jak się nie ma przyjaciół to tak jest...

Gdybym nie miał zepsutego PC to może bym Ci znalazł w moich znajomych kogoś z silvera, ale to za 10-15 dni jak wrócę z wakacji i naprawie PC.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

ranga silvera ale nie no oczekujesz od innych graczy na takiej randze aby grali jak ge a sam grasz słabo co to za trudność kierować gre na silverach??????

Opublikowano

Huehue silver :v

A oczekuje bóg wie czego od tej samej rangi. xD Jak grałem na drugim koncie tam ostatnio mogłem sobie zrushować mida, a oni w 5 stali i gapili się w anarchię :v NO GG. Jakbyś umiał lepiej grać to nawet byś miał staty lepsze tutaj :) Wystarczy nie płakać i mieć wyjebane na to co się tam dzieje. 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Ja wbiłem dmg i problemu nie mam albo mam szczęście dobiera mi same wesołe teamy i jest beka ;) Może dlatego, że same winy, ale naprawdę jest miło i patologicznie w dobrym tego słowa znaczeniu. Silvery = 10 łatki i foszki. Kup nowe konto i Cię wbije do Golda.

Ps. Sam grasz jak g****o i to na silverkach ;3. Na takich rangach to easy 50 fragów i wyzywanie przez dzieci od haxów.

Opublikowano

Oo widzę gruba rozgrywka była. To ja już na unrankedzie przynajmniej do 15 kili dobijam W meczu gdzie reszta to chyba początkujący jak u ciebie

Opublikowano

nie zaczynaj od silvera, tak na przyszłość, zacznij grać na dm poćwicz ak/m4 i sam ugrywaj na silwerach, bez teamu głównie  grałem,   z 10 meczy może mam wygrane jak grałem z team, doszedłem do mge w 70 wygranych ( wiem wyczyn duży nie jest ale się staram :D)

P.s Działa wam normalnie steam?

b6b78815.png

Opublikowano

Slaby jestes i kazdy ci to powie :) na silverkach  w 11 czy 10 rundzie miec tylko 9 killi? no super poziom. "Wypowiedzcie się globalki jakim jestem noobem który ratuje team a oni nic nie umieją ugrać  :)" te globalki  (1 osoba) pewnie by miala z 60-80 killi i z 14-16 mpv :D a ty masz tylko 9 killi na 10-11 rund xDD.Smieje sie w pysk takim ludzia jak ty co nie potrafia wyjsc z silvera bo team ruskow czy inne gowna z randomami wbijalem LE na 30 rownych fpsach.A tu maly scren jak gralem na koncie kolegi exngm5.jpgZapewne napiszesz ze to silver 3 i od silvera 6 sie duzo różni 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

1. Jestes w silverze i twoj wynik nie swiadczy o tobie dobrze

2. Robisz tylko spam na forum takim płaczem

3. Nie mogles miec bota w rozgrzewce bo jesli ktos nie dojdzie do konca rozgrzewki to gra jest anulowana

4.Zwykły Arogancki silver

Opublikowano

Slaby jestes i kazdy ci to powie :) na silverkach  w 11 czy 10 rundzie miec tylko 9 killi? no super poziom. "Wypowiedzcie się globalki jakim jestem noobem który ratuje team a oni nic nie umieją ugrać 

:)" te globalki  (1 osoba) pewnie by miala z 60-80 killi i z 14-16 mpv :D a ty masz tylko 9 killi na 10-11 rund xDD.Smieje sie w pysk takim ludzia jak ty co nie potrafia wyjsc z silvera bo team ruskow czy inne gowna z randomami wbijalem LE na 30 rownych fpsach.A tu maly scren jak gralem na koncie kolegi exngm5.jpgZapewne napiszesz ze to silver 3 i od silvera 6 sie duzo różni

To ja będąc w kałachu i grając na koncie brata z rangami s5/s6 miałem lepsze staty :v

Naprawdę, żeby ogarniać na silverach dużo nie trzeba... Możesz sobie chodzić w to samo miejsce przez 15 rund, albo robić ninja defuse'y.

tenor.gif

Opublikowano

Oo widzę gruba rozgrywka była. To ja już na unrankedzie przynajmniej do 15 kili dobijam W meczu gdzie reszta to chyba początkujący jak u ciebie

byloby 30 nawet tylko ze ziomek nikt mi tylow nie kryje, wszyscy kupuja olbrzyny

@matizal77

1.przygode z cs zaczalem od silver4 i mialem slabsze staty niz autor

3. Pograj troche wiecej w csa -_-

gram codziennie kilka meczy i cwicze aima na mapkach treningowych raz dzien godzina

1. Jestes w silverze i twoj wynik nie swiadczy o tobie dobrze

2. Robisz tylko spam na forum takim płaczem

3. Nie mogles miec bota w rozgrzewce bo jesli ktos nie dojdzie do konca rozgrzewki to gra jest anulowana

4.Zwykły Arogancki silver

Nikt mi tylow nie bronil

76561198230710648.png

Opublikowano

Jeżeli nie możesz wyjść z silvera to wiedz, że ta twoja silveroza zostanie na wyższych rangach :) Nic ci nie da to ćwiczenie :) To wszystko przychodzi w praktyce. 

86226145013474567463.png

Opublikowano

ranga silvera ale nie no oczekujesz od innych graczy na takiej randze aby grali jak ge a sam grasz słabo co to za trudność kierować gre na silverach??????

powiedzial globalek ktory sam zaczynal jak ja

Jeżeli nie możesz wyjść z silvera to wiedz, że ta twoja silveroza zostanie na wyższych rangach :) Nic ci nie da to ćwiczenie :) To wszystko przychodzi w praktyce. 

gram od maja, to wystarczajaco dlugo i codziennie gram po 5 albo wiecej meczy, zawsze ja mam najwiecej killi a juz w rozgrzewkach proszą o kicka co jest nienormalne ( prosze nie dawajcie mi kolejny raz off-topa za spam w temacie... )

76561198230710648.png

Opublikowano

Wiesz, w sumie nie musisz nam za nic dziękować, bo chyba nikt Ci tu nie pomógł z tym z czym chciałeś. Ale jak już nam dziękujesz, to nie ma za co przyjacielu.

Opublikowano

Ja wbiłem dmg i problemu nie mam albo mam szczęście dobiera mi same wesołe teamy i jest beka ;) Może dlatego, że same winy, ale naprawdę jest miło i patologicznie w dobrym tego słowa znaczeniu. Silvery = 10 łatki i foszki. Kup nowe konto i Cię wbije do Golda.

Ps. Sam grasz jak g****o i to na silverkach ;3. Na takich rangach to easy 50 fragów i wyzywanie przez dzieci od haxów.

ok, ugraj caly czas ace jako silver i to ze ci nikt tylow nie kryje tylko ucieka na 2 koniec mapy

@Edit nic mi pomocnego nie napisaliscie, wolalbym aby ktos mnie wybil do golda I na tym koncie silverowym zapraszam p/w i nie piszcie dalej ze gram jak noob bo to nie prawda dobranoc.

76561198230710648.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...