Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziękuję za taki team

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale wiesz, że ja smurfując jako mg2, na silverach 4 zdobywam po 40 killi na mape, i wygrywam xD ? Poprostu ssiesz, i nie umiesz się do tego przyznać. Jak aż tak bardzo przyszkadza Ci to jakim noobem jesteś, to pobierz aim mapy i trenuj dziennie po  5-10 minut.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale wiesz, że ja smurfując jako mg2, na silverach 4 zdobywam po 40 killi na mape, i wygrywam xD ? Poprostu ssiesz, i nie umiesz się do tego przyznać. Jak aż tak bardzo przyszkadza Ci to jakim noobem jesteś, to pobierz aim mapy i trenuj dziennie po  5-10 minut.

ty nie umiesz czytasz? codziennie trenuje na botach mapach po 1h, ale nie! musza twoi cie zabijac z teamu jak masz 3-1 to nie potrafia ugrac, kupują olbrzyny, auto szmaty, bo nie potrafia trafić typa to do noża z nim biegną, koles plantuje 1-1 a on sie cofa i ucieka i typ ginie, 5-0, dzieci mówią " shut up i the best!" how old are you? 12 years old. nic nie widzieliscie a zapewne sami nie gracie lepiej, dziekuje dobranoc bo i tak sie juz off-top robi bo nie wiecie co znaczy cierpliwosc.

76561198230710648.png

Opublikowano

Nikt ci tułów nie krył? Z moich meczy pamiętam że po jakichś 10~15 sekundach sam zostawalem i było trzeba samemu próbować coś ugrać

tylko ze ja z awp czekam na typa az wyjdzie z konnektora na mirage a twój zara se ucieka i ginie gdzies daleko od ciebie...

76561198230710648.png

Opublikowano

tylko ze ja z awp czekam na typa az wyjdzie z konnektora na mirage a twój zara se ucieka i ginie gdzies daleko od ciebie...

Ok. Każdy ma inny styl gry.
Opublikowano

Przecież w cs'ie nie chodzi o krycie tyłów >_< to nie jest real life :O jest takie coś jak ustawienia. Jeden ct drugi schody 3 okno i jungle. na b 1 short 1 aparty i problemu nie ma. Wystarczy się dobrze porozumieć. Tak jak ktoś tam napisał. Grasz jak gówno oprócz tego ace zabiłeś 3 inne osoby przez cały mecz bardzo prawilnie jak na swój poziom. Widzę po twoich postach, że ty to jednak nie zasługujesz na silvera bo jesteś lepszy od każdego innego silvera. Gdzie uwierz mi kolego, ale inne silvery porobią cie jak chcą bez mniejszego problemu. Silver=Gold. To, że cię ktoś zboostuje do golda nic ci nie da. Albo będziesz tam tak samo gówno grał, albo spadniesz po prostu z rangi jak retard. Taka prawda i skończ się bronić, że po prostu team miałeś słaby :) Jakbyś grał dobrze tak jak to piszesz 

"trenujesz na botach po 1h" to już po tygodniu trenowania powinno ci to dać na myśl, że tu coś jednak nie gra, że tu coś jest źle. I już byś w tym momencie miał może kałacha. Jednak nie po co, lepiej wejść na forum i płakać jakich to się ma złych team mate'ów. Niech wszystko co tu zostało napisane niech ci da do myślenia, że do puki nie będę czuł się pewnie w cs'ie "NIE BEDĘ" grał mixów, będę tylko trenował. Od mojej osoby to tyle i niech lepiej ktoś to zamknie .... 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Podam CI kilka porad które prawdopodobnie Ci pomogą, ale Ty i tak już jesteś pro, więc ich nie potrzebujesz.
1. Na początku gry mutujesz KAŻDĄ osobę 
2. ustaw sobie słuchawki tak aby SŁYSZEĆ PRZECIWNIKA
3. jak idziesz fulla to kupujesz kevlar + defuser
4. 3 pierwsze rundy idziesz eco, chyba, że wygrywasz to kup pm'a +kevlar (oprócz p90 bo nie dostajesz z niego więcej kasy, i nie kupuj innej broni dopóki nie zginiesz, lub nie znajdziesz innej.)
5. dostosuj się do tego co chce twój team i ich nie flejmuj (pomimo tego, że oni ssą a Ty robisz wszystko 100 razy lepiej)
6. zawsze poczekaj aż ktoś skróci na pewnego, w niższych rangach prawie nigdy przeciwnicy nie kampią (czekaj po stronie tt jak i ct)

Opublikowano

Przecież w cs'ie nie chodzi o krycie tyłów >_< to nie jest real life :O jest takie coś jak ustawienia. Jeden ct drugi schody 3 okno i jungle. na b 1 short 1 aparty i problemu nie ma. Wystarczy się dobrze porozumieć. Tak jak ktoś tam napisał. Grasz jak gówno oprócz tego ace zabiłeś 3 inne osoby przez cały mecz bardzo prawilnie jak na swój poziom. Widzę po twoich postach, że ty to jednak nie zasługujesz na silvera bo jesteś lepszy od każdego innego silvera. Gdzie uwierz mi kolego, ale inne silvery porobią cie jak chcą bez mniejszego problemu. Silver=Gold. To, że cię ktoś zboostuje do golda nic ci nie da. Albo będziesz tam tak samo gówno grał, albo spadniesz po prostu z rangi jak retard. Taka prawda i skończ się bronić, że po prostu team miałeś słaby :) Jakbyś grał dobrze tak jak to piszesz 

"trenujesz na botach po 1h" to już po tygodniu trenowania powinno ci to dać na myśl, że tu coś jednak nie gra, że tu coś jest źle. I już byś w tym momencie miał może kałacha. Jednak nie po co, lepiej wejść na forum i płakać jakich to się ma złych team mate'ów. Niech wszystko co tu zostało napisane niech ci da do myślenia, że do puki nie będę czuł się pewnie w cs'ie "NIE BEDĘ" grał mixów, będę tylko trenował. Od mojej osoby to tyle i niech lepiej ktoś to zamknie .... 

Pozdro jesli uda ci sie trafić typa przez konnektor a z tylu ktos z nozem do ciebie podejdzie bo infa nie dostaniesz od nich bo mikrofon off mają :)

@Edit po co siedzicie w tym temacie cały dzień skoro nic nie pomożecie? jak juz to byscie weszli na p/w i napisali ze pomoge ci wyjsc i ogarnac ale nie, lepiej wyzalac sie jakim jestem slabym graczem

76561198230710648.png

Opublikowano

To się wtedy k***a słuchawek używa .... Słyszysz typa jak biegnie. Nawet wtedy gdy już przejdzie na shift. To wiesz, że gdzieś tu był typ ...... Proszę cię skończ ten temat bo się pogrążasz. Bez używania słuchawek (zapewne grasz na głośnikach) daleko nie zajdziesz .... 

@Sztoss zamknij to proszę xD

86226145013474567463.png

Opublikowano

To ja będąc w kałachu i grając na koncie brata z rangami s5/s6 miałem lepsze staty :v
Naprawdę, żeby ogarniać na silverach dużo nie trzeba... Możesz sobie chodzić w to samo miejsce przez 15 rund, albo robić ninja defuse'y.

Wtedy mialem z 6-8 osob w pokoju trudno bylo mi sie skupic +  gralem samymi pistoletami :) dla zakladu o browara.

byloby 30 nawet tylko ze ziomek nikt mi tylow nie kryje, wszyscy kupuja olbrzyny

gram codziennie kilka meczy i cwicze aima na mapkach treningowych raz dzien godzina

Nikt mi tylow nie bronil

hoho z*******e ziomek masz sluchawki ze nie slyszales jak ci od plecow ida :D.

powiedzial globalek ktory sam zaczynal jak ja

gram od maja, to wystarczajaco dlugo i codziennie gram po 5 albo wiecej meczy, zawsze ja mam najwiecej killi a juz w rozgrzewkach proszą o kicka co jest nienormalne ( prosze nie dawajcie mi kolejny raz off-topa za spam w temacie... )

Od maja grasz codziennie 5 meczy albo wiecej i siedzisz w silverze 6 ? pokazales ze masz najwiecej killi 9 killi przez 10 rund :D

ty nie umiesz czytasz? codziennie trenuje na botach mapach po 1h, ale nie! musza twoi cie zabijac z teamu jak masz 3-1 to nie potrafia ugrac, kupują olbrzyny, auto szmaty, bo nie potrafia trafić typa to do noża z nim biegną, koles plantuje 1-1 a on sie cofa i ucieka i typ ginie, 5-0, dzieci mówią " shut up i the best!" how old are you? 12 years old. nic nie widzieliscie a zapewne sami nie gracie lepiej, dziekuje dobranoc bo i tak sie juz off-top robi bo nie wiecie co znaczy cierpliwosc.

Trenujesz dziennie 1h i nie mozesz wyjsc z silvera 6 ? Ja widzialem screna jak zrobiles przez 10 rund tylko 9 killi :/ smieszne xDD

Podam CI kilka porad które prawdopodobnie Ci pomogą, ale Ty i tak już jesteś pro, więc ich nie potrzebujesz.
1. Na początku gry mutujesz KAŻDĄ osobę
2. ustaw sobie słuchawki tak aby SŁYSZEĆ PRZECIWNIKA
3. jak idziesz fulla to kupujesz kevlar + defuser
4. 3 pierwsze rundy idziesz eco, chyba, że wygrywasz to kup pm'a +kevlar (oprócz p90 bo nie dostajesz z niego więcej kasy, i nie kupuj innej broni dopóki nie zginiesz, lub nie znajdziesz innej.)
5. dostosuj się do tego co chce twój team i ich nie flejmuj (pomimo tego, że oni ssą a Ty robisz wszystko 100 razy lepiej)
6. zawsze poczekaj aż ktoś skróci na pewnego, w niższych rangach prawie nigdy przeciwnicy nie kampią (czekaj po stronie tt jak i ct)

1.Pewnie zmutuje wszystkim potem bedzie mial placz ze nikt infa nie daje racja :).4 czemu 3 piersze rundy eco? jak przegra kupuje teca kevlara + jakiegos smoka i mozna ugrac spokojnie czemu nie p90? skoro to jest w silverze masakracja.5.Aha jak ma sie dostosowac skoro kazales wymutowac wszystkich  B).

Pozdro jesli uda ci sie trafić typa przez konnektor a z tylu ktos z nozem do ciebie podejdzie bo infa nie dostaniesz od nich bo mikrofon off mają :)

Jest od tego minimapa tam jest wszystko czytelne kto gdzie ginie.

ok, ugraj caly czas ace jako silver i to ze ci nikt tylow nie kryje tylko ucieka na 2 koniec mapy

@Edit nic mi pomocnego nie napisaliscie, wolalbym aby ktos mnie wybil do golda I na tym koncie silverowym zapraszam p/w i nie piszcie dalej ze gram jak noob bo to nie prawda dobranoc.

Po co ci gold ? myslisz ze tam lepszy poziom jest skoro ty sam nie mozesz wyjsc z silvera to po co chcesz do golda? po co zaniżać tam poziom? aa sory tam wgl poziomu nie ma :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

To się wtedy k***a słuchawek używa .... Słyszysz typa jak biegnie. Nawet wtedy gdy już przejdzie na shift. To wiesz, że gdzieś tu był typ ...... Proszę cię skończ ten temat bo się pogrążasz. Bez używania słuchawek (zapewne grasz na głośnikach) daleko nie zajdziesz .... 

@Sztoss zamknij to proszę xD

mam sluchawki na sobie, prosze,  jak juz macie sie wyzalac to p/w pomozcie mi wyjsc znalezc team a nie ze to i tamto bo nic nie wiecie, z awp mam nawet filmik 4 kills na youtube, ostatniego gdzies daleko powialo ale go zabili.

76561198230710648.png

Opublikowano

Ziomuś nie tylko ty masz noobów w team ;D 

0ym4n4.jpg

8 meczy pod rząd przegranych xD Dziś wpadł 9 [ss z wczoraj]

w 1 z nich otwierales, a zwalasz na teammatow, idz wyplacz sie gdzie indziej, czego ty oczekujesz? cos mi sie wydaje zepo tych 10 meczach cie za wysoko wywalilo ;)

Opublikowano

Idź się schowaj :v W cale w tym dziale nie ma tematu Szukasz ludzi do gry? Team szukam/przyjmę

SUPER ORIENTACJA W TERENIE BOLEK 

@Szywacz wiesz, że ta kolejność tam gdzie pokazuje kto w jakim team był. To jest to losowe ? :v Więc skąd możesz wiedzieć czy on zamykał otwierał, był pomiędzy ? Kolejny Janusz internetów ? xD

86226145013474567463.png

Opublikowano

Lol, czego Ty kuźwa wymagasz. Graj, graj, graj i graj. Na tym poziomie można awansować bez teamu. Ogladaj jak to robią pro gracze, naśladuj ich i po nawet paruset godzinach treningów awansujesz w końcu.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Idź się schowaj :v W cale w tym dziale nie ma tematu Szukasz ludzi do gry? Team szukam/przyjmę

SUPER ORIENTACJA W TERENIE BOLEK 

@Szywacz wiesz, że ta kolejność tam gdzie pokazuje kto w jakim team był. To jest to losowe ? :v Więc skąd możesz wiedzieć czy on zamykał otwierał, był pomiędzy ? Kolejny Janusz internetów ? xD

wiesz pisalem kilka razy nikt mnie nie dodal, a jak juz to koles ktory mnie wyzywa

Lol, czego Ty kuźwa wymagasz. Graj, graj, graj i graj. Na tym poziomie można awansować bez teamu. Ogladaj jak to robią pro gracze, naśladuj ich i po nawet paruset godzinach treningów awansujesz w końcu.

to mi sie lepiej gralo z gosciem na goldach gdzie bylo easy, niz z dzieciarnią minecrafta bo taka jest prawda i nie zmienię zdania.

76561198230710648.png

Opublikowano

Co do pomysłu faceit lub esea. Nie idź tam >_< tam ludzie siebie szanują i nie chcę żeby było to zmienione bo wbije ktoś z silvera :v 

Co do twojej wypowiedzi grałeś z typek co miał golda :v i tam było ci izi .... To jak tam było ci izi to nie powinieneś być w silverze nie uważasz ? ... Pogrążasz się coraz bardziej LEL

86226145013474567463.png

Opublikowano

w 1 z nich otwierales, a zwalasz na teammatow, idz wyplacz sie gdzie indziej, czego ty oczekujesz? cos mi sie wydaje zepo tych 10 meczach cie za wysoko wywalilo ;)

Czy ja płacze ? Wyjebane to tylko ranga :x 

Beka z typa xD

Ziomuś to tylko ranga która gówno daje... Graj 4fun od razu ci przejdzie złość na nobów 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Szczerze z pewnego powodu może mieć racje. Ja miałem tak, że w silverze siedziałem dość długo, a jak wbiłem golda to zacząłem szybko awansować. Chodzi o to, że on zaczął grać rankedy gdy grał jak typowy noobek, i teraz pomimo tego, że jest lepszy nie może wbić wyżej, bo musiałby grać na poziomie wyższym niż wyższa ranga.

Opublikowano

Co do pomysłu faceit lub esea. Nie idź tam >_< tam ludzie siebie szanują i nie chcę żeby było to zmienione bo wbije ktoś z silvera :v 

Co do twojej wypowiedzi grałeś z typek co miał golda :v i tam było ci izi .... To jak tam było ci izi to nie powinieneś być w silverze nie uważasz ? ... Pogrążasz się coraz bardziej LEL

tam sa ogarniete osoby i kurde nie wyzywaja sie jak w silverach gdzie trafiam na typa z 2 wygranymi meczami ( chodzi mi o golda ) ok pograzylem sie, juz wykopalem nawet ziemie aby zejsc nizej

76561198230710648.png

Opublikowano

Boże co z tego, że tam są ogarnięte osoby jak ty z silvera wyjść nie możesz >_< Jak tam wszyscy walczą o rankingi punkty. Mają GLOBALE/SUPRIMY/GOŁĘBIE. 

Wejdzie im taki papeć z silvera i psuje wszystko :v 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Boże co z tego, że tam są ogarnięte osoby jak ty z silvera wyjść nie możesz >_< Jak tam wszyscy walczą o rankingi punkty. Mają GLOBALE/SUPRIMY/GOŁĘBIE.

Wejdzie im taki papeć z silvera i psuje wszystko :v

Ale tam będzie dobieralo mu graczy na jego poziomie umiejętności. Też silverów tylko bardziej ogarniętych, nie trollujących.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Czego ty od nas wymagasz ze cb wybostujemy ? :D

Skilla wycwiczysz z czasem tak jak pisales cwicz sobie dalej na aimtrening

Nawet jak nikt nie rozmawia to sam dawaj info zeby reszta slyszala

Opublikowano

@RADTOR czy ty na prawdę myślisz, że na faceit czy na esea dobiera tak ? :v na faceit na unraknedach czy nawet na 1 poziomie są globale które próbują lvl wbić :v z resztą nieważne mam to gdzieś idź psuj im gre xD

86226145013474567463.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...