Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziękuję za taki team

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@RADTOR czy ty na prawdę myślisz, że na faceit czy na esea dobiera tak ? :v na faceit na unraknedach czy nawet na 1 poziomie są globale które próbują lvl wbić :v z resztą nieważne mam to gdzieś idź psuj im gre xD

Tak dobiera.

graphic.pnggraphic.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Idź się schowaj :v W cale w tym dziale nie ma tematu Szukasz ludzi do gry? Team szukam/przyjmę

SUPER ORIENTACJA W TERENIE BOLEK 

@Szywacz wiesz, że ta kolejność tam gdzie pokazuje kto w jakim team był. To jest to losowe ? :v Więc skąd możesz wiedzieć czy on zamykał otwierał, był pomiędzy ? Kolejny Janusz internetów ? xD

czxc

Opublikowano

A wiesz od czego jest mój redaktor ? :v Nie wiesz więc się nie udzielaj :) Tutaj piszę bo mogę redaktora cs'a mam do czego innego :)

86226145013474567463.png

Opublikowano

A wiesz od czego jest mój redaktor ? :v Nie wiesz więc się nie udzielaj :) Tutaj piszę bo mogę redaktora cs'a mam do czego innego :)

Czyli co? Jest po to zeby fajnie wygladalo? Za co ci to dali? Bo raczej nie za to zeby ludziom wciskac kit ;)

Redaktor zazwyczaj ma bogate slownictwo i potrafi poprzec swoja racje konkretnymi argumentami, a ty lejesz wode i to z niczego, bo tak naprawde gowno wiesz :P

Opublikowano

Czego ty od nas wymagasz ze cb wybostujemy ? :D

Skilla wycwiczysz z czasem tak jak pisales cwicz sobie dalej na aimtrening

Nawet jak nikt nie rozmawia to sam dawaj info zeby reszta slyszala

Wystarczy mi gold I zebym nie trafiał na typów z 1-2 wygranymi meczami unrankedzi, na goldach nie słychać już aż tak dzieci " hello guys " drażniące piskliwe głowy lub ruscy ci pierdolą cały mecz i full team musisz mutować po czym myśla ze ich nie zmutowałeś i gadaja do ciebie o info to ty nie słyszysz i kickaja ciebie... albo nozem cie zabija i bana dostana od gabena

76561198230710648.png

Opublikowano

Szywacz jakbyś wiedział są tu inne poddziały od cs'a :v I ja tam się wszystkim zajmuję z całą redakcją :) A tutaj tak jak pisałem JESTEM BO MOGĘ. 

Co do autora. Ten boost ci nic nie da silver=gold to jest to samo. 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Szywacz jakbyś wiedział są tu inne poddziały od cs'a :v I ja tam się wszystkim zajmuję z całą redakcją :) A tutaj tak jak pisałem JESTEM BO MOGĘ. 

Co do autora. Ten boost ci nic nie da silver=gold to jest to samo. 

Ale nie będzie przecież tych głupich unrankedów, tylko goście, co będą mieli wyćwiczone skilla.

@Edit jestem na tej stronie esea, tutaj sie szuka teamu? bo za bardzo tego nie ogarniam ( juz sie zarejestrowalem )

76561198230710648.png

Opublikowano

Ale nie będzie przecież tych głupich unrankedów, tylko goście, co będą mieli wyćwiczone skilla.

@Edit jestem na tej stronie esea, tutaj sie szuka teamu? bo za bardzo tego nie ogarniam ( juz sie zarejestrowalem )

Hahaha Unrankedy spotkasz nawet w szeryfie to po pierwsze.

I nie wiem dlaczego sądzisz, że w goldzie są osoby z wyćwiczonym skillem xD

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Właśnie też to miałem komentować :v 

Gold i wyćwiczony skill ? :v LELEL :P

Dobry jesteś :D Mówisz, że w tych silverach same dzieci, a co mi się wydaje, że nas tu ktoś kłamie o swojej dojrzałości. :P 

86226145013474567463.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...