Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Weles, dodaj łze do handlarki i zwiększ szanse na drop biologa :P + Te deski wczorajsze zrób D:

Popieram skamieniałe łze koniecznie dodaj!

Opublikowano

Server fajny , ale zabija go ze nie ma na nim graczy... tak jak teraz po 12 w nocy mogę się założyć ze liczba online nie była większa niż 30 osób ;x

Opublikowano

Server fajny , ale zabija go ze nie ma na nim graczy... tak jak teraz po 12 w nocy mogę się założyć ze liczba online nie była większa niż 30 osób ;x

Spokojnie, dziś startowały 3 serwery.

Na linkach które podałem widnieje reklama, jutro zobaczy to większa ilość osób, spokojnie, to nie koniec reklamy :)

Opublikowano

100 max

Skąd masz takie informacje? Przede wszystkim ludzi jest mało bo były problemy z strony hostingu gdzie już wcześniej dodali dowody i wytłumaczyli sytuację. Reklamy ruszą to i ludzi przybędzie! Zapraszamy 

Opublikowano

Mam pytane co z fasolkami zen ? :D wgle nie dropią :X skad mamy je brac ? :x bo dropią te woo doo ale nimi sie rangi nie da zbic i nwm do czego one są ;x

Opublikowano

medium ? wczoraj start i dzisiaj już maxymalny level jest XDDDDDDDDDD

btw coś zalogować się nie mogę xD

Bez is to jest medium xD

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...