Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra , moja ocenka wygląda następująco : Lipa totalna ! 

-nie da się wziąć misji bo nie widać wilka

-jeśli masz lwa to nie możesz na niego wziąść bo znika i chodzisz dalej XDDDD ( nie wytłumaczę xD

-w 24h idzie wbić max level z tego co widać 

-10-15 osób na serwerze i prosze nie kłamać że 50-100 bo 5 osób na czacie pisze ... (pewnie wszyscy inni są zajęci expem XDDD)

Może serwer się ogarnie to zawitam ponownie bo serwer jest bardzo fajny no ale ilość osób odstrasza i trochę bugów :P 

+ <3

Opublikowano

Dobra , moja ocenka wygląda następująco : Lipa totalna ! 

-nie da się wziąć misji bo nie widać wilka

-jeśli masz lwa to nie możesz na niego wziąść bo znika i chodzisz dalej XDDDD ( nie wytłumaczę xD

-w 24h idzie wbić max level z tego co widać 

-10-15 osób na serwerze i prosze nie kłamać że 50-100 bo 5 osób na czacie pisze ... (pewnie wszyscy inni są zajęci expem XDDD)

Może serwer się ogarnie to zawitam ponownie bo serwer jest bardzo fajny no ale ilość osób odstrasza i trochę bugów :P

1. Da się wziąć..

2. Nie prawda.. mam Ci nagrać filmik? -.^

3. Bo to medium - ulepszanie, easy - exp, pvp - eq

4. 10-15.. ciekawe.. o.O

Opublikowano

Szkoda troche bo stalke na 9 , parte na 9 wbilem :D no ale liczba graczy ... to totalna klapa .. Radzę zainwestowac w reklame na yt u takiego r3specta/ uzura / malysza/ zabqa :) pewnie trzeba bd troszke zainwestowac ale na 100 procent sie oplaci.. poprawcie tylko błędy i server picus glancus xD

Opublikowano
- Zostało poprawione czytanie ksiąg na 135 poziomie + zwiększona szansa na wejście

- Został poprawiony Chiński Ryż (już daje bonusy takie jakie powinien dawać)

- Została poprawiona Wieża Demonów (jest taka jak w prezentacji)

- Zostało poprawione łączenie małży

- Zostało poprawione kupowanie Fryzur u Seon-Hea

- Zostało poprawione kupowanie przedmiotów u Stajennego

- Została zwiększona szansa na ulepszenie przedmiotu z 60% na 75%

- Zostało poprawione łączenie się Rubinów i Pradawnych Rubinów

Opublikowano

Weles aby zachęcić więcej graczy proponuje dodać jakiś bonus startowy np +15% expa na 2h albo coś takiego dla nowych postaci :)

serwer fajny, gra sie przyjemnie więc zapraszam :D

Opublikowano

Rejestracja mi nie działa :/

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

DwyqEBw.png

Po wypełnieniu danych :D

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Teraz kilka słow prawdy:

- Max lvl wbili pierwsi tylko ZIOMKI ktorzy mieli dostep do serwera wczesniej. Nie przez przypadek ranking serwera nie dzialał na poczatu. Tylko zeby "nowi" nie widzieli ze start o 18 a 18:01 juz 80 lvle:D

- Chcieliscie robic serwer dla ziomkow to trzeba bylo go nawet innym ludzia nie udostepniac.

- bugi na hp? 50k hp na 1 lvl? problem sie pojawia jak sie konczy auto pota:D wez wyklikaj te 50k hp :D

- dropnij biologa na 50+ bez rekawicy :D powodzenia..

Opublikowano
Drodzy gracze,

Postanowiliśmy zorganizować mały, no dobra duży konkurs na darmowe przedmioty oraz smocze monety. Do zdobycia są aż trzy miejsca. Konkurs rozpoczyna się od dzisiaj, a kończy 09.08.2015 w godzinach wieczornych Do wygrania:

• Miejsce 1 - Pieczęć Dzika Wojennego, Ognisty Trygyesk, Pierścień Doświadczenia (24 godziny), Smocze Monety o wartości 30 złotych
  • Miejsce 2 - Pieczęć Dzika Wojennego, Miś Polarny, Pierścień Doświadczenia (24 godziny), Smocze Monety o wartości 20 złotych
  • Miejsce 3 - Pieczęć Dzika Wojennego, Bao-Bao, Pierścień Doświadczenia (12 godzin), Smocze Monety o wartości 10 złotych 

Aby wziąć udział w konkursie wystarczy:

• Nagrać filmik przedstawiający serwer (nieważne ile masz widzów)
  • Polubić naszego fanpagę (przejdź)
  • Zostawić like pod postem który jest na samej górze na naszym fanpagę
  • Posiadać postać z minimum 50 poziomem 
Opublikowano

Post up - czyli desperacka reklama serwera.

Jak nie polecałem, tak nadal nie polecam, nie zobaczycie reklamy bo po prostu ten serwer jest pod hajs, ile on miał serwerów, 6? Albo i więcej, i na JEDNYM była tylko zapowiedź u Adasia o ile się nie mylę, 5 ONLINE w górach jak ludzie wyżej pisali. ;)

PS. Nadal podpisujesz się pod nick administratora z serwera na R?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Post up - czyli desperacka reklama serwera.

Jak nie polecałem, tak nadal nie polecam, nie zobaczycie reklamy bo po prostu ten serwer jest pod hajs, ile on miał serwerów, 6? Albo i więcej, i na JEDNYM była tylko zapowiedź u Adasia o ile się nie mylę, 5 ONLINE w górach jak ludzie wyżej pisali. ;)

PS. Nadal podpisujesz się pod nick administratora z serwera na R?

Jesteś 15 letnim dzieckiem to jest pierwsza rzecz, pokazuje nawet to Twoja inteligencja. 

Druga rzecz jest taka, że on miał przed nickiem God, trzecia rzecz jest taka, że teraz ma nick Asign od około roku, a ja ten nick mam od Aline2 kolego, więc jeżeli jesteś na tyle mało inteligentny aby dojrzeć różnicę to proszę.. wyłącz komputer i idź na plac zabaw z kolegami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...