Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, szukam jackpotów gdzie jest określona suma jaką maksymalnie można włożyć np. 5 euro. Zależy mi na niskich sumach bo ja biedny :v

Gitgame.pl - Stawka od 0.04

OQqSOv4.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

www.biedomat.pl

www.csgoezwin.com

Nie polecam csgoezwin. Kiedyś zbugowała się jedna pula, nawet w historii meczu jej nie było i admin do tej pory mi skiny oddaje. Nie tylko ja na tym ucierpiałem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
csWIN - jest to strona internetowa na której każdy użytkownik mający przedmioty w grze Counter Strike: Global Offensive przy odrobinie szczęścia, może je pomnożyć. Czym będziemy wyróżniać się od innych? My tworzymy tą stronę z sercem - dla graczy, a nie dla administracji. Nasze grono administracyjne jest tak złożone, że nikt z nas nie zamierza nikogo oszukiwać czy okradać - takie sytuacje często zdarzają się na konkurencyjnych stronach, ale my mówimy temu stop! Uczciwość - jest to nasz najlepszy atut, dzięki któremu gracze pozostaną z nami na dłużej!

cswin.pl

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...