Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Senthia.eu [Dedyk] [Easy]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EUaR2m.png

Start serwera 3 sierpnia 2015 o godzinie 18.30 (poniedziałek)

Za wszelkie braki w prezentacji bardzo przepraszam niestety wszystkie grafiki jeszcze do mnie nie dotarły. 

Tym czasem zapraszam na TS: ts-world.eu  Gdzie już teraz możemy porozmawiać.

Kanały Vip czekają !

z0IUMf.png

ObyDJ4.png

Maxymalny poziom jaki możemy zdobyć w grze to 250. Exp jest szybki jak przystało na serwer easy lecz większe problemy pojawiają się przy ekwipunku. Chcemy aby gracze mimo łatwej i przyjemnej rozgrywki mieli także pole do popisu pod względem EQ. Sytuacja gdzie każdy gracz może mieć wszystko po 2 dniach gry nie ma większego sensu. Na serwerze oczywiście mamy punkty AP które możemy wymienić na ulepszacze lub szkatułkę ripera w m1. Jeśli chodzi o nowości to przy aktualnym stanie serwera wolimy zachować klasyczny gameplay z Senthi, obecnie nie mamy w planach updatów lecz na pewno z czasem będziemy o tym mysleć. 

TW74Js.png

GmDsbK.png

To jest ukryta treść, proszę

g0eA9Z.png

U7idd5.png

MIo5Um.png

h7DHOO.png

ckeKwh.png

3Erj1M.png

hdZhqP.png

System ulepszeń pozostał taki sam jak na pierwszej odsłonie serwera. Mamy do dyspozycji sporo broni, zbroi, tarcz oraz biżuterii które na pewno zapełnią czas w grze. 

System ten prezentuje się następująco:

Uus80x.png

dAxGkY.png

1pRo9C.png

bIrwtR.png

4EF0eH.png

K1xCtp.png

Z29KlS.png

0qoBPJ.png

WwmuOV.png

OEdVbz.png

Rt5ibi.png

zSIdPg.png

KG6r7x.png

GQMOQ1.png

fJrMZr.png

A455Tc.png

Vpjyn1.png

AhINk9.png

3Y8jc8.png

jKZXZq.png

dSg0lk.png

2i5zml.png

HN9K8z.png

6YmZ3y.png

DGCOSx.png

nsPRxj.png

h2KaBC.png

MLxbjH.png

BVsljg.png

kGu67J.pngW9zNhn.pngBW1V03.png

qm0P6D.png

OlI38G.png

Okienko peta

P8LdbF.png

NAMi9c.png

6yU3tb.png

eH8RFd.png

Jak starzy gracze pamiętają a nowi dopiero się dowiedzą na senthi zrezygnowaliśmy z różnorodnych map. Postawiliśmy na Atlantydę i jej rozbudowę co w konsekwencji daję nam kilka poziomów starej atlantydy na której znajdziemy nowe moby, metiny i bosy.

Grota Wygnawców V3 105 lvl

6OANQZ.png

Dolina Senthia V1 120 lvl

fItDW2.png

Dolina Senthia V2 140 lvl

y72FE3.png

Dolina Senthia V3 160 lvl

Ddl8d8.png

Dolina Senthia V4 180 lvl

FHRYa0.png

Dolina Senthia V5 200 lvl

NPdQoF.png

EUKZtN.png

Diabelskie katakumby:

5t205l.pngkHo5WD.png

Wymiar Demona oraz Komnata smoka:

EZ3lZQ.pngHYAwy7.png

Wieża demonów oraz Wieża Wygnańwców:

GMl3Ox.png

7twZ5z.png

Reklamy - oczywiście tego zabraknąć nie mogę dla tego od jutra mamy zamówione zapowiedzi u wielu youtuberów.

Max level - 250

Skile - skile dostajemy na P u jednego z NPC

6/7 bon - tak lecz nie ma bonów na klasy oraz dostępne są u NPC

Dungeony - tak na 150 oraz 170 level jutro zostaną dodane do prezentacji 

MYscBw.png

0801_124117.jpg?i_dim=1920x1200&app_id=w

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To się spytam bo zapowiedzi nie sprawdzałem przedmioty z is-u da się zdobyć w grze?? Is daje ogromna przewagę? Kupony sm będą dostępne?

Będzie możliwość zmiany mobkow na psy?

/edit

Zobaczymy jak wyjdzie w grze ale reklama pełną parą idzie widzę.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Serwer polecam i osobiście zapraszam zobaczyć serwer a nie porównywać do Karies, który był pobugowany i nic wspólnego nie miał z Senthią.

To się spytam bo zapowiedzi nie sprawdzałem przedmioty z is-u da się zdobyć w grze?? Is daje ogromna przewagę? Kupony sm będą dostępne?

Lizak i naszyjnik da się dropnąć z smoka reszta tylko IS jak na starej Senthii. IS daje lekką przewagę w abs z peta o ile go wybonujesz i około 50ludzi z fryzurki + pierścienia.

Opublikowano

ZAPRASZAM do rejestracji oraz pobierania klienta na :

a także na forum serwera,  TeamSpeak oraz polubienia strony na facebooku! Codziennie losownaie 100  AM !

Zapowiedź BlassYea !                                                                                                                                                                 Zapowiedź Bubexx !

Zakręcony trochę o serwerze !                                                                                                                                                   Historia Serwera  !

Zapowiedź xMateox !                                                                                                                                                               

Opublikowano

Nie polecam serwera, zajrzyjcie na ariosmt2.pl  arios był pod hajs, wrzucili pliki kariesa/senthii, to robią senthie, która będzie pod hajs, tak samo jak arios i pewnie shaki w team, voxter... nie polecam gówna.

Opublikowano

Nie polecam serwera, zajrzyjcie na ariosmt2.pl  arios był pod hajs, wrzucili pliki kariesa/senthii, to robią senthie, która będzie pod hajs, tak samo jak arios i pewnie shaki w team, voxter... nie polecam gówna.

sHaki jest zbyt duzym g*wnem aby byc w teamie ale Tris to Voxter :)

@skąd truta?

Opublikowano

To ma być.prezka?... Super Dowiedziałem się jakie będą bronie i mapki...

na 2 dni grania to ci starczy potem zamkna serwer i za tydzien pewnie zrobia rework pandory haahhahaahahahha :D

Opublikowano

na 2 dni grania to ci starczy potem zamkna serwer i za tydzien pewnie zrobia rework pandory haahhahaahahahha :D

Hahahahah :D. To ja podziękuję.

Nie polecam.

Opublikowano

Ten technik jest gł*pi..

Nick na tsie zmienil ale zapomnial id zmienic haahhahahaha

Serwera  nie polecam bo Tris to VoxTeR ktory zalozyl ariosa i to tez padnie 2 dni po starcie :)

Jeżeli to administracja Ario*** to chłopaki naprawdę nie mogą się zdecydować.

Smiechłem :P

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Jeżeli to administracja Ario*** to chłopaki naprawdę nie mogą się zdecydować.

Smiechłem :P

Czekam tylko na reakcje ludzi jak znowu padnie ten syf :D

@anty w ile wbije maxymalny poziom ?

Opublikowano

Hm,strone widze ze tez zaje*aliscie ?

Prawie nie przypomina strony głownej BALMORY,beka z was ;)
ps.nie jaki tris aka voxtert aka dominik ma nie cale17 lat i nie umie naprawic nawet bledu c++ wiec serwera  NIE polecam

@anty jest eq do expa bo nie doczytalem :D?

Opublikowano

Czekam tylko na reakcje ludzi jak znowu padnie ten syf :D

@anty w ile wbije maxymalny poziom ?

W kilka dni ale eq już trudniej.

Badziewie. Sety pościągane, nie afiszuj sie tak tym GM. Nie polecam.

Sety są ogólnodostępne i to ma być reaktywacja Senthii , której nie zrąbali jak Karies na czele z Izumim

To ma być.prezka?... Super Dowiedziałem się jakie będą bronie i mapki...

Prezka jest niedokończona pisze na samej górze jak coś.

Hm,strone widze ze tez zaje*aliscie ?

Prawie nie przypomina strony głownej BALMORY,beka z was  ;)

ps.nie jaki tris aka voxtert aka dominik ma nie cale17 lat i nie umie naprawic nawet bledu c++ wiec serwera  NIE polecam

@anty jest eq do expa bo nie doczytalem  :D?

Epvp lub dev nie boli to jest turecka strona a nie Balmory, a co do administracji zobaczysz jak wystartuje czy coś umie czy nie.

Opublikowano

W kilka dni ale eq już trudniej.

Sety są ogólnodostępne i to ma być reaktywacja Senthii , której nie zrąbali jak Karies na czele z Izumim

Prezka jest niedokończona pisze na samej górze jak coś.

Epvp lub dev nie boli to jest turecka strona a nie Balmory, a co do administracji zobaczysz jak wystartuje czy coś umie czy nie.

Wystarczy ze znam pseudo technika Voxtera-Trisa i wiem jakie sa jego mozliwosci :)

Opublikowano

Wystarczy ze znam pseudo technika Voxtera-Trisa i wiem jakie sa jego mozliwosci :)

Jakoś gadam z nim i wszystko poprawia, wszystko wyjdzie po starcie a nie. I mało mnie obchodzi, że stawiał jakiś Arios liczy się to co teraz startuje i jak z tym wyjdzie.

@AW

Czy zostały zmienione lvle na wejście na dungeony?

Opublikowano

- Ulepszacze ile ich jest ?  (mam nadzieję że nie 100+ )

- Bonusy ? ( brak informacji )

Ulepszaczy nie ma dużo, jednak na wyższe ulepszanie trzeba większe ilości

Opublikowano

Serwer DUpy nie urywa gotowiec kariesa p; 

Wpadne z nudów

ps: na odcinku ☜ xMateox ☞ Let's Play Metin2™

jest quest ethanis uriel ;D 

Cię zdziwię ale jest edytowany i trudniejszy niż Karies plus naprawione bugi expa na mapach/poprawiony exp na mapach. A co do tego Ethanis Uriel to prawda pliki są Kariesa ale dużo zeedytowano, żeby się grało podobnie jak na Senthii.

@Aw serwer polecam czekam na start i myślę, ze dużo graczy zawita.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...