Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uber Orbit V2

INFINITYxPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja tez to rozumiem, ale zeby zrobic zakladke clan czy tam gg, to jest pare godzin dobrej roboty,

a po drugie jezeli masz serwer to tez musisz miec na niego czas a nie na odpierdol :)

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

W sumie racja przez pierwsze dni serwera nie bedzie potrzebne galaxy gates [moze nawet przez tydzien albo i ponad] a klany nie sa jakos bardzo potrzebne do grania na poczatku.

Opublikowano

A tak wgl to serwer mniej więcej z którego roku globala ??? Chodzi mi o szczegóły serwera takie jak apisy itp... czy jest tylko 8 dronów (wiesz o co chodzi :D).

vnm1k.png

Opublikowano

up

Szkoda, że dmg nie będzie wynosiło 200k a alieny padały na jednego hita. Napraw to, więcej dmg prosimy, a i osłonek jeszcze dodaj z milion, przecież begginerzy nie powinni mieć za łatwo.

Opublikowano

Śmie twierdzić, iż UberOrbit v2 jest chyba aktualnie najbardziej wyczekiwanym prywatnym serwerem. Miejmy nadzieje że UO v2 stanowczo podniesie pałeczkę profesjonalizmu nad innymi serwerami.

Mam jakieś takie przeczucie że w przeciągu tego zbliżającego się tygodnia, UO v2 wystartuje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...