Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy dodatek. World Of Warcraft - Legion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cinematic z zapowiedzia.

Szybkie omówienie.

Przybliżenie info z gamescomu.

Nowa klasa - demon hunter - dwa spce tank [ Vengeance ] i dps [ Hawoc ]

Nowy system honoru i balans pvp - podobny do tego jaki byl w Vanili, zdobywac bedziemy rangi. Raciale zostaną wyrównane.

Nowy kontynent - http://i.imgur.com/E9tQhXR.jpg?1

System artefaktów - kazda specjalizacja, kazdej klasy bedzie mogla odtworzyc najpoterzenijsze bronie ( Doomhammer, Frostmourn )

Class Order - podobny do granizony, ale niby bedzie mozna chodzic z followerami na misje czy cos.

Poki co ogloszono 6 instacji i 2 raidy, gdzie Illidan i Gul'dan jedynmi z ostatnich bossów.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Ale widac ze blizz posluchał graczy i chce zrobic dobrze.

Ciekawe jak im to wyjdzie.

Fakt, jest ciekawe. Chociaż na oficjalnym forum już pojawił się temat o dh i łotrze. Jako spec tego drugiego tak średnio, ale w takim razie po co być łotrem?

Opublikowano

Hype wzrósł :D Mam nadzieje, że dodatek mnie nie zawiedzie jak WoD :/
Moim zdaniem Powinni jeszcze raz zrobić Item Switcha czy jakoś tak by nie kręcić dużych literek w PvE i PvP :)

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Jestem mega podekscytowany, bo zapowiada się na powrót do lore TBC z uwzględnieniem estetyki CATA. Jak zwykle sceptycznie podchodzę do mechanizmów (artefakty, nowy system honoru), bo mam wrażenie, że jest ich już za dużo..

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

­Hmm spadło nam parę milionów graczy... Co robimy? Wypuszczamy nowy kontent! Jaki dodatek był najlepszy? TBC! No to wypuszczamy Legion!

Jak dla mnie nowa klasa - Demon Hunter nie powala wyglądem.

Oglądałem całe wydarzenie na żywo i  liczyłem na coś większego.

I tak lepszy niż WoD, który praktycznie nic nowego nie dawał, a jak dawał to mało i słabo.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

­

Dodatek bardzo mnie zaciekawił ciekawe czy jak wyjdzie to Warlords of Draenor wejdzie w skład zestawu startowego.

Wejdzie.

Teraz BC ma wersje 5.0 i zawiera wszystkie dodatki oprócz WoDa, a jak wyjdzie Legion to wyjdzie BC 6.0 zawierający wszystkie dodatki oprócz Legionu. Mam nadzieję, że 1 msc gry za darmo zostanie, a nie dadzą np. boost do 90 lvl z WoDa do niego ;x

Opublikowano

­

no wlasnie #confermed_info

bedzie na 100% boost do 100lv, ale nie wiadomo czy bedzie czas gry w dodatku

Nie o to mi chodziło koleżanko.

To, że w legionie zamiast 1 miesiąca gry będzie boost do 100 poziomu jest pewne.

Mi chodziło o to czy nie zastąpią 1 miesiąca gry w BC na boost do 90 poziomu przy dodawaniu do niego WoDa.

W ogóle bardzo mi się podoba ten świetlisty legendarny miecz *.*

Opublikowano

nie no w BC nie moga zastapic czasu gry na boost to by bylo bezsensu i znowu strzelili by sobie w kolano

#offtop

jL8DvvP.jpg

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

­

nie no w BC nie moga zastapic czasu gry na boost to by bylo bezsensu i znowu strzelili by sobie w kolano

A 2 rzeczy nie dadzą, bo to jest nieopłacalne dla nich. Wbicie tego 90 lvl to max 3 dni, a my nawet no-life z kolegą raf+heirlooms to 2 dni wbijaliśmy, więc boost nie potrzebny w BC.

Czas pokaże.

Ja tam czekam, aż dodatek wyjdzie, a WoD pójdzie w dół xD

Opublikowano

Nie ma co liczyć że w momencie wyjścia Legionu Wod z automatu wejdzie w skład BC. Za duża kasę na tym bija jeszcze. Od dnia premiery cena jest praktycznie taka sama. Przypadek? No nie sadzę. Druga sprawa mam małe obawy jak na razie w sprawie nowej klasy. No ok 3/4 graczy czeka na nią od TBCka ale kurde... DH to rogal na sterydach. Biega w tym samym typie zbroi główna stata to agi i  wit. Korzysta z tych samych broni a główny pasek to Energy. Mało tego to ma widzieć ukryte postacie co w praktyce będzie wyglądać że rogal i druid będą dla niego zawsze widoczni.  Do tego strzelanie laserami z oczu... Ja wiem że podobnie ludzie myśleli o DK tylko że DK opiera się jeszcze o system run co na tamte czasy było czymś zupełnie nowym. Dodając do tego BUM na nowa klasę, obstawiam że 3/4 postaci w stolicy to będą DH. Nadciągają czarne czasy dla łotrzyków.

2sbu2dv.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest o wiele więcej info z Q i A z twórcami i z youtuba  ;) 

Demon Hunter był wzorowany na jedym z npc który się tak nazywa i wygląda jak nowe klasy ;) npc daje nam questa jest dostępny w grze ;)

Artefacty mają działać jak skille + glyphy.

Nasze `numerki` maja być zmniejszone by nie było tak jak w panda gdzie kryty wchodziły masakryczne :D

Nowe mapki i muzyka w nich jest po prostu piękna nie mogę się doczekać wczucia się w content.

Nowe raidy mają być podobne do tych co są.

Klasa ma być hero i podobno od 100lvla ale jeszcze nie potwierdzone info w 100% xD 

Trochę roga zepsują tą nową klasą ale to tylko moje zdanie.

Bardzo mi się podoba że będzie kolejny tank oparty na agilty tak jak monk :D