Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na rozciągnięty obraz 4:3 Windows 10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, udało mi się znaleźć na ustawienie rozciągniętego obrazu 4:3 1024x768 i jest on bardzo prosty.

Ściągamy program HRC - HotKey Resolution Changer z tej strony: http://funk.eu/hrc/

Gdy już mamy program na pulpicie otwieramy go. Powinien nam program wyskoczyć, jeśli to się nie stanie to wystarczy poszukać w pasku zadań albo w ukrytych ikonach.

W jednej kolumnie ustawiamy rodziałke 1024x768 (Hotkey to przycisk, którym będziemy ustawiać tą rozdziałke w grze, w moim przypadku to F10 i F11)

W drugiej kolumnie naszą standardową rozdziałke (w moim przypadku to 1366x768)

U mnie to wygląda tak: http://screenshooter.net/101962812/kjnuffa

Gdy już mamy wszystko ustawione wystarczy włączyć HRC, następnie cs'a i gdy gra nam się odpali nacisnąć F10 i będziemy mieli rozciągnięty ekran. Gdy już skończymy grać wciskamy F11, czyli włączamy naszą standardową rozdziałke i dopiero wyłączamy cs'a (robimy to wszystko w trakcie włączonej gry, ponieważ na pulpicie mogą nam się poprzestawiać foldery).

Dajcie znać w komentarzach czy wam działa :)

• 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Pany a mi ten program nie dziala :/ Ustawiam ten program i włączam cs. Gdy juz klikne w cs ten przycisk to rozdzielczosc zmienia mi się na pulpicie od tego z czernymi paskami.Pomocy :/

Opublikowano

plusik, gram na lapku i nie ma takich opcji w nvidi 

edit sposob dziala ale czesto cs crashuje przy zmianie rozdzialki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak ktoś ma grafikę AMD też się da ustawić w ustawieniach karty graficznej.

Elooo Metinowe Świry!

Zapraszam na mój kanał na YouTube: KONDZIAU

Nagrywam serię z prywatnych serwerów metin2 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...