Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dam radę sam zrobić misję na konia bojowego?

krul_jasieeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer: WoM2 

EQ: 

Ebo +9 czyste

Złoty naszyjnik +4 czysty

Żelek +3 czysty

pięciokątna +3 NNO 

srebrna +8 czysta

skórzane buty +4 czyste

Aura M3

Berek m2 

cHTNcOm.pngAXDTbzh.png

League Sharp  - Subscriber 

Opublikowano

Wątpie ;/ ja robiłem swoją drugą postacią ninja daggerem 42lv i było ciężko(eq full bony+9 na dany lvl z fms sr 37 itd.) Było ciężko pod względem znajdowania tych łuczników na pustyni ofc. Najlepiej bić metki na 45lv, ale tą postacią i z tym eq nie dasz rady go zjechać.

myślę że z potkami speeda: zielone i fioletowe powinieneś dać radę

Co mu dadzą potki na speeda i zręke? jak nawet bonów nie ma wreszcie eq i +9 nie są???

Opublikowano

Mi się zdaje jak dasz radę. Idź jak dobrze pamiętam na wężowe pole i bij łuczników kiedy ludzie biją metki.

TAk dobra rada, będzie czekał i latał za ludźmi, a czas leci 30minut to zleci raz dwa -.-

Opublikowano

Wątpie ;/ ja robiłem swoją drugą postacią ninja daggerem 42lv i było ciężko(eq full bony+9 na dany lvl z fms sr 37 itd.) Było ciężko pod względem znajdowania tych łuczników na pustyni ofc. Najlepiej bić metki na 45lv, ale tą postacią i z tym eq nie dasz rady go zjechać.

Co mu dadzą potki na speeda i zręke? jak nawet bonów nie ma wreszcie eq i +9 nie są???

Miałem to zrobić z gildią ale o 16 nie będzie nikogo ;-; 

League Sharp  - Subscriber 

Opublikowano

Miałem to zrobić z gildią ale o 16 nie będzie nikogo ;-; 

Spamuj na ogólnym może szybko znajdziesz dobrego Samarytanina :]

Opublikowano

Mi się zdaje, że dasz radę. Idź jak dobrze pamiętam na wężowe pole i bij łuczników kiedy ludzie biją metki.

zmien czcionke.Bo nie widac co piszesz

przeczytaj ZE ZROZUMIENIEM nazwę tematu a potem się wypowiadaj

jemu pewnie chodzilo,ze sam nie da rady.Tylko z kilkoma osobami

/niereg. sygna

Opublikowano

Na Pl zrobilem solo bojowca mentalem 35 lev z ribem+9 sr 33 w 17minut używając potki speeda +60. Szukalem lucznikow na pustyni, nie bawiłem sie w żadne metki itd. Po prostu przeleciałem jedno ch zabijając wszystkie dookoła oazy, a potem zmiana ch i to samo. Z potkami speeda na luzie dasz rade :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na Pl zrobilem solo bojowca mentalem 35 lev z ribem+9 sr 33 w 17minut używając potki speeda +60. Szukalem lucznikow na pustyni, nie bawiłem sie w żadne metki itd. Po prostu przeleciałem jedno ch zabijając wszystkie dookoła oazy, a potem zmiana ch i to samo. Z potkami speeda na luzie dasz rade :)

Na ''PL'u'' z tego co pamiętam na pustyni tyle respów ich nie ma na wom ;)

EQ nie jest aż tak złe myśle że ogarniesz zależy jeszcze jak staty dawałeś

Opublikowano

Jeśli nie robisz tego pierwszy raz to i bez fioletowych i zielonych powinieneś dać radę. Masz kd speeda i nno.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Co Ci pomoże:
-Sprawdź, czy są metiny na pustyni. (Łucznicy)

-Weź misję w M2 u stajennego.

-Kup fioletowe mikstury.
Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

Dasz radę, tym bardziej że grasz bodym, tak jak inni mówią, odpal mikstury speeda i jedziesz, i nie trać na nic czasu bo musisz szybko ogarniać :)

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Moim zdaniem powinienes dac rade,musisz sie liczyc z czasem wiec nie biegaj po calej mapie tylko wybijaj mobki potrzebne do questa w tej samej okolicy , one szybko sie respia , mozesz poprosic o pomoc wtedy bedzie szybciej :)

42342959474395707191_thumb.jpg

Opublikowano

Lajtowo dasz radę ja robiłem samemu bojowca w eq

Buty 1 lvl 1k hp

Naszyjnik 500 hp

ebo + 4

srebrna + 9

mnisia + 5 z speed + 3

fms + 3 sr 12 xD

zelek + 6

bojowa + 8

I dałem na lajcię radę. Robisz sobie zwój powrotu w oazie, lecisz do m1. Bierzesz misje tp zwojem wybijasz łuczniki w oazie i jedziesz w dół w stronę lochu. Po wyjechaniu z oazy odbijasz w prawo i szukasz metinów + wybijasz te łuczniki co zobaczysz po drodze. Jak nie znajdziesz Metina to znowu w prawo, w prawo wracasz do oazy. W oazie znowu wybijasz jak są łuczniki i wylatujesz w górę jak na jinno byś jechał. Odbijasz w prawo i potem znowu w prawo i jedziesz szukasz Metina i wybijasz łuczniki po drodze.

Możesz sobie zrobić jeszcze tp na bo i się tepnąć co jakiś czas sprawdzić czy są metiny.

Ja zrobiłem boja w tym chujowym eq co wyżej w jakiejś 9 minut? Tyle że miałem farta bo znalazłem Metina.

#EMERYTURA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...