Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj obstawiłem 23 euro na mecz Canada USA i zaznaczyłem, że Usa wygra i wygrali, a dziś mam napisane i zaznaczone tikiem ,że to Canada wygrała :OOO ? o co chodzi, myślałem, że błąd zrobiłem, a dziś to samo z mouz i EnVeEs - nie wiem czy dobrze napisałem. Powiedzcie mi czy to się zaznacza kto wygra czy kto przegra ? kurde 23 euro dziś już 25 :/ Pozdrawiam.

Opublikowano

No przeciez wszystko jest w porządku , obstawiłeś USA a wygrała kanada i ty straciłłeś skiny ... Ten twój "tik" oznacza druzynę wygraną, a nie drużynę którą ty obstawiłeś .

Nie zabardzo rozumiem z czym masz problem .. Mówisz ze Canada wygrała a ty postawiłeś na USA , wieć dlaczego dziwisz sie ze straciłeś skiny ??

64713834136607016792.png

Opublikowano

chłopaki wiem, że zabrzmi to dziwnie, ale ta strona w c***a leci wczoraj dałbym sobie łapę uciąć, że wygrało USA, da się oglądać jakieś skróty meczu ? a dziś postawiłem na EnVyUs grali z mouz czy jakoś tak i EnVyUs wygrali, a ja straciłem 5 euro znów ta strona to oszustwo ( były 2 mecze postawiłem na ten 8 h temu ) straciłem jakieś 28 euro haha to jest oszustwo

Opublikowano

chłopaki wiem, że zabrzmi to dziwnie, ale ta strona w c***a leci wczoraj dałbym sobie łapę uciąć, że wygrało USA, da się oglądać jakieś skróty meczu ? a dziś postawiłem na EnVyUs grali z mouz czy jakoś tak i EnVyUs wygrali, a ja straciłem 5 euro znów ta strona to oszustwo ( były 2 mecze postawiłem na ten 8 h temu ) straciłem jakieś 28 euro haha to jest oszustwo

LOL.

Strona nie jest Żadnym oszustwem.

Tak się składa, że Kanada wygrała wczoraj z USA, a dzisiaj mouz wygrało z ENVY na Triainie

Opublikowano

LOL.

Strona nie jest Żadnym oszustwem.

Tak się składa, że Kanada wygrała wczoraj z USA, a dzisiaj mouz wygrało z ENVY na Triainie

ale na cache EnVY wygrało a mouz przegrało, a ja postawiłem na cache, ale teraz ani na jednym ani na drugim nie wyświetla mi się, że stawiałem, ale jestem pewien, że stawiałem i do tego mi itemy zniknęły :v oszustwo w c**j, a w historii meczu tez nnie ma

Opublikowano

ale na cache EnVY wygrało a mouz przegrało, a ja postawiłem na cache, ale teraz ani na jednym ani na drugim nie wyświetla mi się, że stawiałem, ale jestem pewien, że stawiałem i do tego mi itemy zniknęły :v oszustwo w c**j, a w historii meczu tez nnie ma

jesteś dziwny, lol

PAŻAŁSTA

Opublikowano

jesteś dziwny, lol

lol lol lol tłumaczę Ci, że wiem co zaznaczałem i oglądałem mecz i EnvyUs wygrało rozumiesz, przed meczem sprawdzałem na kogo stawiałem jak gówno się znasz to chociaż nie odpisuj :)

Opublikowano

moze jakis walkower bo mieli cos nieprzepisowe xD

możliwe, a nie wiesz czy da się obejrzeć jeszcze raz gdzieś te mecze ? kurde mam w dupe kupe hajsu jak mam stawiać te mecze, żeby odkuć przynajmniej 5 euro ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...