Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Mt2 Propozycje!

MersoNxPompA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich Serdecznie. :)
Mam takie dla was pytanie.(Jaki serwer lepiej założyć "Hard-90lvl Max/Medium-150lvl Max/Easy-250lvl Max"

Iż mam zamiar stworzyć coś swojego z plików serwerowych pod wymagania graczy, dlatego chciałbym dowiedzieć się kto jest za jakim serwerem aby było jak najwięcej ludzi, a także bardzo dobra atmosfera.

Czekam na wasze komentarze. :D

"Jeśli napisałem w złym dziale proszę o przeniesienie"

Opublikowano

Jakis dobry medium by sie przydal gdzie 10 ku do g 10 kamoli do p

I zeby bronie 75 lecialy tylko z dowodcy setue ktory by sie znajdowal po calej grocie v2, taki resp jak na plu.

Lvl max 105-110

Opublikowano

Takie tematy już były opcja szukaj się kłania. Co do serwera to nie wypali gdy nie macie autorskich systemów. Najpierw trzeba się w nie zaopatrzyć a następnie dopasowywać resztę. Co do tematu to najlepszy byłby medium z dodatkiem harda.

IDcncno.png

Opublikowano

Wszystko jest, Pliki serwerowe też mam (Nie z neta co większość serwerów ma, tylko swoje własne robione)

Source pisałeś od 0 jak to są niby Twoje pliki? Hipokryzja w tym kraju mnie rozpierdala.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Source pisałeś od 0 jak to są niby Twoje pliki? Hipokryzja w tym kraju mnie rozpierdala.

Nie to, że od zera.

Tylko z czystych plików, które nic nie było w nich modyfikowane, nie wiem czy czaisz o co mi chodzi. :D

Opublikowano

najwazniejsze by byly klasowe 6/7 wtedy kazdy bd miec inne eq i wgl. na nowszych serwach tego nie ma bo gimby nie potrafia ogarnac eq i chca isc po najmniejszej lini oporu. serwer z klasowym 6/7 bylby dobry i by sie tak szybko nie znudzil ;) moim zdaniem moze byc medium ale 200-250lv.

Opublikowano

Easy na rynku jest już masa ( bywało że nie było wgl. ) + zobaczcie teraz zapowiedzi.

Harda szczerze mówiąc nie ma żadnego ( ravia = syf , balmora = << ... )

Jeżeli masz hajs na reklame to najlepiej z max 99lv. :)

Opublikowano

najwazniejsze by byly klasowe 6/7 wtedy kazdy bd miec inne eq i wgl. na nowszych serwach tego nie ma bo gimby nie potrafia ogarnac eq i chca isc po najmniejszej lini oporu. serwer z klasowym 6/7 bylby dobry i by sie tak szybko nie znudzil ;) moim zdaniem moze byc medium ale 200-250lv.

Yhy, jeśli będzie 6/7 klasowe, to może na starcie się pożegnać z połową graczy.

easy/pvp max 99lv klimat globala z 2k10

Tego klimatu się nigdy nie odtworzy, racja pliki możesz zrobić z 2010, ale ludzi nie zminisz, teraz jest za dużo serwerów by była taka sytuacja jak w 2010, ludzie tworzyli tą atmosfere, nie pliki.

Ja tam proponuję easy/medium coś w stylu teriosa, jeden z lepszych serwerów, na których grałem, skończył jak skończył, ale to nie z powodu plików, a administracji.

Opublikowano

Polecałbym Hard'a w stylu dawnego Globala. Z lekką nutką medium. Bez 6/7 dmg wyrównane. I powoli dodawać jakieś nowości jak by ludzie wbili np max lvl.

Max powinien być 99 z czego z 98 na 99 wbicie zajęło by z 5-6 dni monotonnego expa.

Opublikowano

Dobrze zrobiony Hard w stylu Ravi na takim bym zagrał :P .

Tak jak mówi Paweł , ravia lub coś w stylu PL'a tylko z powiększonymi % i jakieś szkaty serwerowe , oczywiście jakieś dodatki też by nie zaszkodziły . Co do poziomu to 99-105 ;) .

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Jak przeczytałem wasze komentarze to większość chciała Hard/Medium 99/105Lvl.
Tak jak chcecie tak zrobię, tylko potrzebuje troszkę czasu na zrobienie tego.
Postaram się dzisiaj założyć nowy temat taki w którym będę opisywał prace nad serwerem oraz wasze propozycje co byście chcieli aby na tym serwerze się znajdowało.

Dziękuję wszystkim użytkownikom którzy napisali swój komentarz, bo bez was i bez waszej opinii nie wiedziałbym( kto, co, jaki serwer lubi). Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...