Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik jak zacząć w Drakensang Online

steelQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okey no to na początek wybieramy postać którą nie chcemy grać i gramy nią do 10lvl....
czemy?
Ponieważ dostaniemy bonus mentora w biegłości wiedzy lub sławy
następnie wybieramy postać kturą chcemy grać Wypełniamy wszystkie misje i zbieramy wszystkie śmieci na sprzedaż aby zarobić sobie np na esęcje bo eq i tak z mobów dropi

• uwaga nie wydawać  MM poniewarz polecam zaoszczędzić w Uniwersalna mapę świata
  • gdy wchodzimy do dungeony czyli że do miejsca gdzie nie ma innych graczy chyba że jesteś w grupie to staramy się oczyścić całe pomieszczenie i zabić bossa bo może się wtrafić naprawdę dobre eq 
  • nie polecam zajmowaniem się walkami pvp w to można się bawić gdzieś od 20lvl gdy już się nudzi wypełninie misji

Mam nadzieję że chodź trochę pomogłem

JAK KTOŚ BEDZIE MIAŁ JAKIŚ PROBLEM TO PISAĆ PW

Mój nick to Steelq jak toś nie radzi sb z misją to niech mapiszę z chęcią pomogę
zapraszam wszystkich powyżej  18lvl do mojego bractwa ErDraGon
:P ;) ^_^ :rolleyes: :D

Opublikowano

ehhh ale poradnik GZ, w ten sposob praktycznie spowodowales ze koles stracil MM bez sensu, oraz nie bedzie miec szans na arenie

1. Na poczatku lepiej jest sobie kupic powiekszenie plecaka [ jakies 3 plecaki sprawiaja ze na max lvlu mozna zbierac wszystko i mozna chomikowac itemki z eventow, dodatkowo mają wprowadzić alchemie gdzie pewnie będzie sporo itemków do przechomikowania wiec na to tez trzeba będzie kupić specjalnie dodatkowy plecak ktory wychodzi wraz z patchem 155 ]

2. jezeli wchodzimy do lochu nie trzeba czyścić całego aczkolwiek jest to wskazane, gdyz ze wszystkiego moze nam coś wyleciec jednak do 30lvla nie liczyl bym na legende po za bosami z ktorych leci ZAWSZE 1 legenda gdy zabija ich pierwszy raz [ chodzi mi tutaj o bossy fabularne podpisane jako "Niezwykłe" ]

3. a co do pvp to jezeli chcecie kiedyś być w nich koxami radze juz wlasnie DO 20 lvla wbić mniej wiecej 15-20lvl w tym drzewku czyli minimum doświadczony rekrut, mimo iż to i tak jest bardzo mało to jednak na 45lvlu pomoże wam to troszke w podbijaniu tego lvla gdyż może to sprawić ze nie bedziemy na hita od koxow. Jeżeli wbijecie 45lvl nie majac nawet 1 lvla PvP i powiecie sobie ok to teraz PvP no to moze wam sie szybko znudzić gdyż będziecie padać ciagle na hita i wbijanie lvla PvP by grało się jako tako przyjemnie moze wam zająć za dużo czasu niż byście oczekiwali. dodatkowo nawet jak macie juz spory lvl w pvp to nie liczcie ze ostatni poziom osiągniecie nawet w 5 miesiecy bo jest to misja gdzie nawet tome cruse nie da rady.

Dodatkowo sądząc po podpisie czyli przyjmowanie 18lvl + sam masz lvl w tych okolicach wiec tak na prawdę nic o grze nie wiesz wiec radze nie pisać poradników gdyż wprowadzasz ludzi w błąd. 

@Edit

Dodam jeszcze ze jezeli twoja gildia ma troche graczy i faktycznie jesteście nowymi graczami mozesz zaprosić "towinatanka" od czasu do czasu pogrywam na tym alcie wiec moge wam podpowiedziec czasami coś albo pomoc z czymś.

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...