Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe pod hamachi

Saphire.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć, 

z racji, że pliki mi się już nie przydadzą to postanowiłem je udostępnić.

Myślę, że komuś się przydzadzą ;p

Co znajduje się w plikach:

To jest ukryta treść, proszę

Download:

- Pliki + mysql:

- Client:

- Łatka potrzebna do działania clienta:

Skany:

- Pliki:

g6C4t53.jpg

- Client:

uQRajHq.jpg

- Łatka:

HASŁO DO MYSQL: terenzo.tk

PORTY:

Logowanie: 29842

Ch1: 17090

Ch2: 26031

Ch3: 62332

Ch4: 38242

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie są porty Logowania ch1 ? Wgrywam pliki twoja na Terenzo 

Pytanie jeszcze pobralem clienta i łatke i w tej łatce zmieniłem w rootach ip na swoje z hamachi wkleilem do clienta do pack odpalam jako admin przez głowe sury To ciągle error wyskakuje Lexico Start again i tak ciągle a jak wgram łatke odrazu po wypakowaniu do clienta to odpala sie client a po edycji root nie :P w czym problem ? 

Opublikowano

Pytanie jeszcze pobralem clienta i łatke i w tej łatce zmieniłem w rootach ip na swoje z hamachi wkleilem do clienta do pack odpalam jako admin przez głowe sury To ciągle error wyskakuje Lexico Start again i tak ciągle a jak wgram łatke odrazu po wypakowaniu do clienta to odpala sie client a po edycji root nie :P w czym problem ? 

Ty nie masz odpalac przez głowe sury tylko normalnie

Opublikowano

Uruchamiaj jako administrator, a porty dodałem do tematu.

Opublikowano

Mam pytanie czy pliki zawarte w twoim folderze " Mysql " Chodzi mi konkretnie o  " .err    .home.err        .home.pid       ibdata1      ib_logfile0        ib_logfile1        vz16493.err       vz16493.pid "      Tez je podmienić ? Czy tylko powyższe foldery z twojej paczki ? 

Pliki root też edytować pod swoje ip bo jak edytuje to metek się nie włącza -.-

Chyba że zapodasz jakiegoś pakera odpowiedniego :) i przyczepisz do Tematu ? 

Opublikowano

Mam pytanie czy pliki zawarte w twoim folderze " Mysql " Chodzi mi konkretnie o  " .err    .home.err        .home.pid       ibdata1      ib_logfile0        ib_logfile1        vz16493.err       vz16493.pid "      Tez je podmienić ? Czy tylko powyższe foldery z twojej paczki ? 

Pliki root też edytować pod swoje ip bo jak edytuje to metek się nie włącza -.-

Chyba że zapodasz jakiegoś pakera odpowiedniego :) i przyczepisz do Tematu ? 

Pliki z pack rozpakujesz pierwszym lepszym packerem, a co do mysql to podmień wszystkie pliki.

Opublikowano

Pliki z pack rozpakujesz pierwszym lepszym packerem, a co do mysql to podmień wszystkie pliki.

Nie zmieni hasła w navicat ? 

Rozpakowuje pierwszym lepszy pakerem i Uj spakowało niby zamaist 3,19 mb to zrobilo 3,17 a podstawiłem tylko Swoje ip :)  Nie możesz dać sprawnego pakera  ? 

Opublikowano

Próbowałem już trzema pakerami  i Jajo :D Pakuje się ale gdy juz sie wklei do clienta to nie dziafa :D metek się nie włączy To moze zarzucisz tego pakera ? 

Dobra dałem se rade :P tylko błąd mam :P  a w portach to żaden Port nic nie zabiera wszystkie mają po 0 :P 

Opublikowano

To sprawdź czy serwer się uruchomił.

Uruchomia się logowanie w port mapie pokazuje że działa tylko jak podmieniłem rooty uruchamiam przez głowe sury to i naciskam start to błąd pokazuje Lajk Prosiłbym cie bardzo jak bys mi podrzucił rooty IP: 25.84.112.188

Opublikowano

Uruchomia się logowanie w port mapie pokazuje że działa tylko jak podmieniłem rooty uruchamiam przez głowe sury to i naciskam start to błąd pokazuje Lajk Prosiłbym cie bardzo jak bys mi podrzucił rooty IP: 25.84.112.188

Portmap ma mieć końcówkę 100, rooty normalną i serverip też normalną. 

Jak tak zrobisz to zadziała na 100%.

Opublikowano

Portmap ma mieć końcówkę 100, rooty normalną i serverip też normalną. 

Jak tak zrobisz to zadziała na 100%.

To tak robie własnie ogarniam co nie co tylko z tymi plikami mam problem A Spodobały mi się tak że musze je mieć :D ale gdy się loguje na ch1 to automatycznie wywala mnie do Okna wyboru CH . 

gdy wpisuje /start jest wczytywanie db ,auth , 11 , 99 

Wpisywać też to start1 ? czy tylko samo /start ?

Albo dacie jakiś poradnik jak zainstalować te pliki nawet poradnik pisemny :/ 

Opublikowano

W sumie pliczki przeglądałem i są spoko. tylko małe nie wiem czy celowe czy nie, błędy są.

jest ktos w stanie zrobic gotową maszyne ? Lub pomoc z wgraniem plikow na pliki terenzo ?

A mogłaby być działająca paczuszka którą wrzucasz wypakowujesz i grasz ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...