Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz sieci serwerów/adminów/osób do zarządzania/inne? Zajrzyj!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 531
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam,

Pilnie potrzebuję adminów na najlepsze serwery w Polsce, rozkręcone serwery CSGO!

- Mirage

- 5 Maps

- DD2

Nie wymagam żadnych składek. Oferuję dobrą współpracę. Możliwość awansu.

Więcej informacji na Prywatną wiadomość tutaj, bądź na forum -> https://www.feelthegame.pl

Opublikowano
Dnia 2/4/2018 o 02:16, Elevate napisał:

ElevateCore-Final.png

Dużymi krokami zbliżamy się do końca prac nad forum, obecnie jesteśmy w trakcie tworzenia projektu Metin2, aczkolwiek nasz zespół potrzebuje dużo więcej ludzi do pracy nad forum oraz serwerami gier. Tym zdaniem wstępnym chciałbym na początek zaprosić kilka osób na przed-premierę forum do testowania oraz proponowania zmian/nowości za stosowne wynagrodzenia po wystartowaniu.

Kolejną rzeczą jest rekrutacja. Jako, że zapotrzebowanie jest spore; sam projekt chcemy dopiąć na ostatni guzik i poprowadzić go z pełnym profesjonalizmem, szukamy osób zmotywowanych do pracy. Nikt nie lubimy mieć tony obowiązków, dlatego postanowiliśmy przyjąć większą garść ludzi, tak aby równo podzielić obowiązki.

Zanim jeszcze przejdziemy do samych posad i ludzi, jakich szukamy, chciałbym zaprosić Was jak już wyżej wspominałem na przed-premierę aka betę forum. Poszukujemy również serwerów Counter-Strike, Minecraft i wiele więcej, wystarczy do nas napisać, a na pewno znajdzie się u nas dla Ciebie dla Twojego serwera.

Kogo dokładniej szukamy?

Technika forum ips 4.x - Technik odpowiedzialny za postawienie forum od zera. Zabezpieczeniami zajmą się osoby od tego wyznaczone  
Wstępnie sponsorów. Posiadamy śriodki, aczkolwiek chętnych zapraszam do kontaktu (szansa dużego zarobku)
Techników serwerów gier; napisz w czym się specjalizujesz, a my przygotujemy dla Ciebie środowisko do pracy.
Programistów front&back-end (Html, css, jquery, php, mysql, ajax)
Pomysłodawców; masz wiele pomysłów? U nas dostaniesz wiele przywilejów za współpracę!
Moderatorów forum; Nasze forum będzie potrzebowało kilku moderatorów do trzymania porządku po starcie, jeżeli sądzisz, że się nadajesz, napisz na gg/pw forum.
Grafików; Nasz zespół posiada już kilku grafików, aczkolwiek potrzeba nam ich więcej! Jeżeli posiadasz talent graficzny i czujesz się komfortowo w programie do jej tworzenia, napisz!
Redaktorów; Lubisz dużo pisać? U nas znajdziesz swój kącik!
Supportów od TeamSpeak & Programowani; Znasz się na teamspeak'u? Programowaniu w zakresie wielu języków? Świetnie! Zapraszamy do Nas.
Community Manager; Lubisz zarządzać zespołem oraz koordynować kolejne kroki naszej działalności? Napisz do nas po więcej informacji, a może to właśnie Ty zostaniesz naszym pierwszym i ostatnim Community Managerem. 
Słowami końcowymi, chciałbym wspomnieć, że prace idą do przodu, pracujemy dzień w dzień aby ulepszyć samo forum jak i nasz pierwszy serwer. Jeżeli posiadasz pomysły lub inne propozycje, które nie zostały zawarte w tym temacie, napisz do nas, a na pewno coś wymyślimy, jesteśmy otwarci na wszelakie pomysły i propozycję. Forum obecnie jest kończone, powoli zbliżamy się do mety, aczkolwiek aby tego dokonać, potrzeba nam więcej ludzi. Czekamy na Was!

Kontakt

GG: 61435166

EMAIL: [email protected] / [email protected]

TS3: ts.elevatecore.pro

Prywatna wiadomość forum.

Opublikowano (edytowane)

logo.png Poszukujemy  OPIEKUNÓW, ADMINÓW, MODERATORÓW 

Admin serwera jest dożywotnio bezpłatny, nie pobieramy żadnych opłat. 
Na serwery cały czas jest wykupiona reklama. Oferujemy naprawdę miłą atmosferę na forum, dobry kontakt z właścicielami oraz administracją. W najbliższym czasie powstaną dodatkowe mody serwerów, te popularne i mniej znany, ale ciekawe.

Posiadamy cs1.6 (only dd2, 4f, hide and seek(chowany)), CS:GO (retakes) oraz America`s Army Proving Grounds

To jest ukryta treść, proszę

Szukamy też ludzi do rozwijania serwera cs:go oraz AA

odwiedź nas na: 

i przekonaj się osobiście. 

Kontakt:

administrator:    artix
gg: 62290653         
steam:  

Właściciel:                                                                                                             

-=TDO=-Mephisto   

deadhelil 

Edytowane przez artix22123
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czołem

Mam na imię Kamil i chciałbym zostać administratorem, moderatorem, bądź helper'em w grze CS:GO. Jestem po mutacji; umiem zachować spokój i nie robię z siebie pajaca. Lubię ludziom pomagać, a przy zarządzaniu serwerem czuję się dobrze, choć pewnie mógłbym się jeszcze paru rzeczy nauczyć. Doświadczenie w adminowaniu już mam, bowiem 4 lata temu zarządzałem serwerem w TF2.

Możliwość kontaktu:

• Steam (sygnatura niżej)
  • Wiadomość na mpc

Plusy i minusy

Plusy:

• Głos po mutacji
  • Brak zbędnej ,,pajacerki"
  • Uczciwość
  • Chęć pomagania
  • Cierpliwosć

Minusy:

• Jestem dostępny praktycznie 5 dni w tygodniu (sobota zazwyczaj też, niedziela rzadziej)

Pozdrawiam 

www.eduweb.pl

Opublikowano

Witam.

Niebawem będziemy przygotowywać się do kolejnego projektu pt., sieci serwerów gier.

Temat jest o tyle trudny, że przez pewien okres czasu na naszej drodze nakreślały się same złe okoliczności losu -, ludzie, którzy naszym kosztem się wybijali.

Pragniemy zacząć od nowa, lecz potrzebujemy dodatkowo kilku zaufanych osób.

Potrzebni nam będą przede wszystkim:

- Sponsor/-rzy,

- Moderator 1 lub 2,

- Grafik,

- Technik forum / Serwerów,

- Osoby z serwerami gier. (1.6, GO, MC, MTA itd.)

Liczymy, iż z Wami staniemy na wyżynach topowych for właśnie o takiej tematyce.

Kontakt osoby, która napisała ten post: 50053161 - GG.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Oferuję swoje paczki dla sieci serwerów, link do ich opisów: fabko.ovh

Chętnie rozpocznę współpracę na poziomie technicznym ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Przyjmiemy każdego rodzaju serwery do CS'a

Oferujemy:

- Gotowe forum na IP.Board

- Miły dla oka styl

- Działy, rangi itp.

Po adres strony i więcej informacji zapraszam PW!

Opublikowano

logo.png

Poszukujemy:

• Junior Administratora (osoby chętnej do pracy jako asystent rozwoju sieci)
  • Moderatora Globalnego ( Sprawujące władzę i porządek wśród zwykłych moderatorów)
  • Moderatora (Pilnującego porządku i czystości na forum)
  • UnBanTeam (Osoby chętnej do opieki nad działem banów)
  • Redaktora (Osób chętnych do opisywania poczynań na naszej sieci)
  • Redaktora Społecznościowego (Osób zajmujących się prowadzeniem naszych Mediów [Steam,Fanpage,Twitter])
  • Grafika (Osób które mają chociaż trochę wiedzy graficznej robiące  pracy w Gimpie bądz PS)
  • Serwerów Counter-Strike, którym oferujemy: 
  1. Forum + domena.pl + hosting opłacony na rok.
  2. Bezpieczne forum czyli forum z Certyfikatem SSL. (Cały czas zielona kłódka !)
  3. AmxBans + szablon dostosowany do forum.
  4. Sourcebans + szablon dostosowany do forum.
  5. Płatności za usługi z twojego serwera trafiają do Ciebie.
  6. Własny dział + ranga na forum.
  7. Reklama serwera na innych forach.
  8. Kanał na TS3 (zaraz po powstaniu serwera).
  9. Pomoc z serwerem.
  10. Ranga Premium na forum.
  11. Nie przekazujesz oraz nie dajesz administracji dostępu do ftp czy konta hostingowego.
  • Adminów na Serwery
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemanko!

Forum ruszyło pełną parą, lecz potrzebujemy ludzi na forum jak i na serwery :)

Poszukujemy aktywnych ludzi na takie stanowiska na forum jak:

- Moderator

- Redaktor

- Grafik

- UBTeam

Poszukujemy także pilnie adminów na serwery CS 1.6 oraz CS:GO.

- JailBreak [ CS 1.6] +strażnik

- PaintballMod [CS 1.6]

- OnlyAWP [CS:GO]

Forum:  www.forcegame.pl

5_fg.png

Opublikowano

Witam.

Szukam chętnych do otworzenia serwera/sieci serwerów.

Od siebie dodam iż posiadam własny serwer Team Speak 3. Doświadczenie w serwerach typu ZombieMod(wieloletni staż i konfiguracja na CS:S "Stajnia Augiasza; STER Zombie Mod". W skład również wchodzi tworzenie map). Posiadałem z kolegą dobrze prosperujący serwer 4FUN. W Pierwszy miesiąc $ z dochodu przekraczały 3miesieczne opłacenie serwera. Oczywiście pieniądzę zebrane z VIP'ów, rezerwacji slota, donatów będą dzielone w następujący sposób. Posiadam również doświadczenie w administracji serwerów MTA:DayZ. Jeśli ktoś by chciał coś, coś....

1. Opłacenie serwera na 3 miesiące.

2. Dodatkowe zebrane środki będą odpowiednio dzielone między administracje/(aby każdy miał jakiś % z włożonej pracy w społeczność).

Dopiero zaczynam, więc poszukuję każdego kto mógłby coś wnieść. Od TS3/www/hosting/serwer aż po administracje serwera gry. 

Oferuję hajs, serwery i chęć założenia własnej społeczności do CS:GO(chyba, że ktoś będzie miał inny pomysł, który może mi się spodobać). 

Od siebie dodam, iż potrafię tworzyć strony www,serwery gier, grafikę i pewnie coś się jeszcze znajdzie czego nie pamiętam.

Chętnych zapraszam na STEAM: silverowsky2k4 TS3: anakes.gclan.pl EpicGames: Silverowsky, bądź kontakt forumowy(preferuję wymienione wcześniej metody kooperacji).

nfsw_MRLUKASXXD.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam ludzi na podane poniżej stanowiska.

- Właściciel serwera, osoba, która pomoże zrobić serwer do gry CS:GO.

- Grafik, osoba, która będzie wykonywała zlecenia graficzne.

- Redaktor, osoba, która będzie przeprowadzała wywiady, umieszczała ciekawostki itp. 

Oczekujemy:

- pełnego zaangażowania,

- dojrzałości,

- doświadczenia.

Oferujemy: 

- miłą atmosferę, 

- forum,

- serwery gier: Rust, Minecraft, Tspeak.

Kontakt: 

- Steam: 

Opublikowano

Witajcie! Jestem właścicielem sieci, która w najbliższym czasie będzie miała swój start. Mamy wielkie ambicję i zapał do pracy. Na chwilę obecną posiadamy:

- Forum na silniku Mybb.

- 3 serwery (TeamSpeak, Minecraft, Rust)

Brakuję nam:

- Płatnej domeny.

- Budżetu na reklamy i nowe serwery

W związku z tym poszukujemy Sponsora, który Chciałby pokryć koszty, w zamian możemy się dogadać co taka osoba otrzyma od nas w zamian. Jesteśmy otwarci na propozycję. Oprócz sponsora poszukujemy jeszcze osób na poniższe stanowiska.

- Junior Admin sieci

- Moderator

- Grafik

- Redaktor

- Właściciel serwera

- Admin serwera

W celu skontaktowania się ze mną pisz na:

Steam: 

Opublikowano

logo.png

Jesteśmy powstającym projektem, który chcę pokazać graczom oraz ludziom, że ekipa jest dobrze zgrana, a serwery stworzone z pasją od graczy dla graczy!
Jako, że jesteśmy otwarci na nowe twarze zapraszam do współpracy osoby, które dobrze się czują na:

- Opiekunie serwera,
- Administrowaniu serwerami Counter-Strike 1.6 oraz GO,
- Moderowaniu forum

Od siebie możemy zaoferować następujące rzeczy:

- zdolność finansowa,
- autorskie logo,
- doświadczoną administrację,
- dajemy dedykowany serwer pod mod serwera, który chcesz stworzyć,
- brak żadnych składek, a jedynie wypełnianie swoich obowiązków,
- zdobywanie doświadczenia,
- pięcie się w hierarchii projektu,
- tworzenie własnych rzeczy pod logiem WrotyGier!

Zainteresowany? Niepewny? Chcesz wiedzieć więcej? Napisz do mnie!
GG: 35463299
Telegram: @Blaaszka
E-mail: [email protected]
Prywatna wiadomość: @Blaaszka

k4L2ZMS.png

Opublikowano

ForceGame.pl -  SieÄ Serwerów Counter Strike 1.6

Zapraszamy do odwiedzenia Naszego forum, a jeśli Cię zainteresuje to wbij na Nasze serwery! :)

Jeśli interesuje Cię jakaś pomoc, bądź lubisz być na jakimś stanowisku to nie czekaj złóż podanie na stanowiska poniżej do wyboru :)

Potrzebujemy:

- Opiekuna Serwera OnlyAWP CS:GO  ( najlepiej osoba aktywna, ogarnięta i z doświadczeniem)

- Adminów Serwera OnlyAWP CS:GO ( to samo co wyżej :) )

- Adminów Serwera Areny 1V1

- Technika Serwerów CS:GO

A jeśli chcesz Nam pomóc na forum to też mamy otwartą rekrutację na:

- Moderator

- Redaktor

- UBTeam

Zawsze przed decyzją złożenia podania, możesz zapytać o szczegóły lub zadać jakieś pytania bezpośrednio do Mnie, a zawsze odpowiem bądź mogę pogadać :) Wszelkie propozycję proszę pisać śmiało :)

GG: 42910622

STEAM:  

TS3: pc-games.pl

FORUM: forcegame.pl

5_fg.png

Opublikowano

logo.png

Jesteśmy powstającym projektem, który chcę pokazać graczom oraz ludziom, że ekipa jest dobrze zgrana, a serwery stworzone z pasją od graczy dla graczy!
Jako, że jesteśmy otwarci na nowe twarze zapraszam do współpracy osoby, które dobrze się czują na:

- Opiekunie serwera,
- Moderowaniu forum

- zdolność finansowa,
- autorskie logo,

k4L2ZMS.png

Opublikowano

logo_h2k_optimized.png.1d1d3aafc1d4147ffffb828808c7fb68.png

Witajcie,

Poszukuję kilku doświadczonych osób dokładnie mówiąc osoby które znają się na: & lub po prostu chcą się przyłączyć do sieci.

• SourcePawn (Pisanie skryptów do SM, duża wiedza).
  • PHP & HTML + CSS lub osobno.
  • Zarządzanie forum, dużo wolnego czasu oraz zaangażowanie.
  • Mile widziany sponsor, jeżeli ktoś jest zainteresowany sponsoringiem nie mamy nic przeciwko by ustalić warunki w prywatnej rozmowie.
  • Lub osoby które chcą dojść ze swoim serwerem lub szukają miejsca na naszej sieci.

Sam w sobie umiem sporo tak samo jak SP, jednak samemu z tą wiedzą jest dosyć ciężko dlatego szukam dodatkowych osób by wszystko szło szybciej, lepiej oraz oczywiście profesjonalnie. Od ponad roku prowadzę i tworzę sieć sam chodzi mi oczywiście o konfiguracje pisanie modyfikacji i tak dalej, miło by było mieć kogoś z doświadczeniem u boku by piąć się w górę .

Co sam w sobie oferuję jako właściciel strony?

• Licencje na wszystkie Aplikacje & Wtyczki na forum oraz samą licencje IPS. Wszystko co posiadamy jest oryginalne i zakupione prosto od twórcy.
  • Serwer dedykowany wraz z licencją cPanel który zasila całą witrynę oraz kilka serwerów.
  • Autorskie zabezpieczenia na naszą stronę WWW.
  • Autorski SklepSMS pod serwery CSGO, bardzo rozbudowany Panel z wieloma funkcjami.
  • Unikalny styl forum zakodowany RWD.
  • Unikalne serwery CSGO, wszystkie autorskie modyfikacje tworzone głównie przeze mnie.
  • Zaangażowanie w cały rozwój projektu oraz spora ekipa do pomocy.
  • Sieci nigdy nie mam zamiaru zamykać, stoimy już bardzo długo

Jeżeli chodzi o ilość wolnych miejsc to aktualnie nie mam zamiaru wyznaczać limitu, jeżeli uznam ze mamy wystarczającą ilość osób to napiszę to w tym temacie .

Kontakt:
Prywatna wiadomość.
Steam: Steam Community :: Mesharsky
Gadu Gadu: 53652134

Opublikowano

logo.png

- Opiekunie serwera,
- Moderowaniu forum

- zdolność finansowa,
- autorskie logo,

k4L2ZMS.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

Z tej strony Pietrek. Po dość sporej przerwie w branży jednak tak się nie da. Nadmiar wolnego czasu i stare hobby powróciło, bez cs'a się jednak nie da. A więc wracam na stare śmieci i poszukuję jakiegoś ambitnego projektu związanego ze starym dobrym cs'em, (najlepiej jego najnowszą odsłoną, cs;go) Szukam czegoś z dojrzałą administracją, nie zamierzam walczyć z napalonymi 13 latkami, którzy nie potrafią nic samemu wykonać, tylko zlece to jemu to tamtemu itp.  Nie interesują mnie puste sieci, czy serwery które 24/7 świecą pustkami, a mają 6 slotów :)

Coś o mnie:

20 letni chłopaczek, ze sporym doświadczeniem w tej dziedzinie (student informatyki PwR, także takie bawienie się w sieć to nie jest żaden problem). Jestem osobą dość mocno dyspozycyjną, wiadomo aktywność spada w czasie sesji, ale poza tym prawie 24/7, po bliższym zapoznaniu podam kontakt telefoniczny i w razie "W" zawsze można do siebie przedzwonić. Tak jak z telefonem w razie dalszej współpracy jestem w stanie wspierać sieć finansowo, to nie jest żaden problem.

Rozważę każda propozycję co do sieci, lecz wiadomo interesuje mnie projekt gdzie mogę coś dać od siebie, pomóc doświadczeniem i wiedzą jaką już uzyskałem przez parę lat zarządzania projektami.

GG: 66394247

Pozdrawiam